ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Με το Over του Λάρκιν και τη φόρμα της Παρτίζαν

EUROLEAGUE 2023-2024 /  -   (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023-2024 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Άλμπα - Εφές και Παρτίζαν - Μιλάνο για τη 13η αγωνιστική της EuroLeague.

To πρώτο πιάτο της 13ης αγωνιστικής της EuroLeague εκκινεί απόψε με τρεις αναμετρήσεις. Σημαντικότερη όλων αυτή του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στη Ρεάλ. Ωστόσο, πολύ ενδιαφέρονται παιχνίδια διεξάγονται επίσης σε Βερολίνο και Βελιγράδι, εκεί όπου η Άλμπα αντιμετωπίζει την Εφές και η Παρτίζαν τη Μιλάνο.

Στο πρώτο χρονικά (21:00 Νοvasports 5HD, Live από το SPORT24), οι Γερμανοί προέρχονται από σπουδαία εντός έδρας νίκη κόντρα στη Ζάλγκιρις με 64-62, με εντυπωσιακή ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη στη διοργάνωση για το συγκρότημα του Γκονζάλες. Στον αντίποδα η αποδεκατισμένη Εφές έδειξε από μέταλλο είναι φτιαγμένη κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR, τον οποίο κέρδισε με 71-68, παρόλο που αγωνίστηκε με πολλές απουσίες. Στα… πιτς παραμένουν ακόμα οι Μπομπουά, Κλάιμπερν, Ζίζιτς, Γουίλις, Πλάις, Μπράιαντ. Νέα απουσία ο Γιλμάζ. Πραγματικό νοσοκομείο...

Η Εφές αναμένεται να έχει και πάλι μικρό rotation, ενώ το κουπί θα τραβήξουν κυρίως οι Λάρκιν, Τζόουνς και Τόμπσον. Επιλογή μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι το Οver 20,5 πόντοι του Σέιν Λάρκιν. Ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας βάλει 20 πόντους κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR, 21 απέναντι στον Ερυθρό και 27 με την Παρτίζαν στα τρία τελευταία παιχνίδια. Αναγκαστικά, παίρνει περισσότερες προσπάθειες λόγω των απουσιών, ενώ έχει και την μπάλα πιο πολύ στα δικά του χέρια, έχοντας τον πρώτο λόγο στις αποφάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στο Βελιγράδι η Παρτίζαν αντιμετωπίζει την Μιλάνο (21:30 Νοvasports Start, Live από το SPORT24). Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλό φεγγάρι, αφού μετρούν 4 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν είχαν ταξίδι στη διπλή αγωνιστική και προέρχονται από το 89-85 επί της Μονακό.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα λύγισε στην παράταση από την Μπάγερν στη Γερμανία με 91-84, σε ένα ματς που… αυτοκτόνησε στο φινάλε της κανονικής περιόδου. Παραμένει εκτός ο Νίκολα Μίροτιτς και ο εξαιρετικός σουτέρ Μπίλι Μπάρον. Προβάδισμα στον άσο, με τουλάχιστον 4 πόντους. Η Παρτίζαν έχει βελτιώσει την απόδοσή της και θα έχει ξανά τον κόσμο στο πλευρό της. Αντίθετα, οι Ιταλοί συνεχίζουν να έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι τους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άλμπα - Εφές: Λάρκιν Οver 20,5 πόντοι (απόδοση 1.87), 21:00
  • Παρτίζαν - Μιλάνο: 1 -3,5 (απόδοση 1.75), 21:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ