ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Τα τρίποντα ο Γκριγκόνις, τα ριμπάουντ η Ρεάλ

17/11/2023 Panathinaikos Vs Virtus Bologna for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in OAKA Stadium , in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
17/11/2023 Panathinaikos Vs Virtus Bologna for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in OAKA Stadium , in Athens - Greece ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση της σπουδαίας αναμέτρησης του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 13η αγωνιστική της EuroLeague.

Το πρόβλημα των ριμπάουντ για τον Παναθηναϊκό AKTOR

Σπουδαίο παιχνίδι στο κατάμεστο ΟΑΚΑ μεταξύ του Παναθηναϊκού AKTOR και της Ρεάλ Μαδρίτης, για την 13η αγωνιστική της EuroLeague. Οι Πράσινοι, μετά από δύο τραυματικά εκτός έδρας παιχνίδια και ισάριθμες ήττες, στην παράταση από την Παρτίζαν με 92-87 και με 71-68 από την ελλιπέστατη Αναντολού Εφές, επιστρέφουν στη «θαλπωρή» της καυτής τους έδρας και ελπίζουν να αντλήσουν δύναμη.

Μπροστά τους βέβαια έχουν το πιο ψηλό εμπόδιο, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ «σκορπά» τον τρόμο με τις εμφανίσεις της και αν δεν είχε «αυτοκτονήσει» με τη Φενέρμπαχτσε, παιχνίδι στο οποίο έχασε στην παράταση με 100-99, θα είχε απόλυτο ρεκόρ στη Euroleague με 12-0. Αλλά και το 11-1 είναι… τρομακτικό, ούτως ή άλλως, οι Μαδριλένοι στον πρώτο σταθμό της ελληνικής… περιοδείας τους, με όπλο την άμυνα επικράτησαν με 77-71 του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ.

Build A Bet* στους αγώνες της Euroleague! 21+ | Ρυθμ. ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Και μπορεί η Ρεάλ να έχασε για… ένα τα ριμπάουντ από τους Ερυθρόλευκους (35-34), κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR τα πράγματα αναμένεται να είναι διαφορετικά, στον τομέα των… «αιθέρων». Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είχε οξύτατο πρόβλημα στο ματς με την Αναντολού Εφές, κόντρα σε ένα αποδεκατισμένο σύνολο που στερούνταν τους κορυφαίους ψηλούς του, πήρε οκτώ ριμπάουντ λιγότερα και μάλιστα επέτρεψε στους Τούρκους να πάρουν 19 επιθετικά.

Με αντίπαλο τη Ρεάλ, που έχει στο ρόστερ ποιοτικούς ψηλούς όπως τους Ταβάρες και Πουαριέ αλλά και ικανούς παίκτες στο ριμπάουντ όπως τον Χεζόνια (πήρε 10 αμυντικά την Τρίτη στο ΣΕΦ), έχει λογική το ποντάρισμα στο 1,80, το να πάρει η ομάδα του Τσους Ματέο περισσότερα "σκουπίδια'.

Σουτέρ έδρας ο Λιθουανός

Μιλώντας για το ΟΑΚΑ, για την ενέργεια που δίνει στον Παναθηναϊκό AKTOR και την έξτρα δυναμική που του προσθέτει (ρεκόρ 5-2), ένας παίκτης που παίρνει δύναμη από τον κόσμο και αισθάνεται καλύτερα, είναι ο Μάριους Γκριγκόνις. Ο Λιθουανός σουτέρ, που λόγω των τραυματισμών των Ιωάννη Παπαπέτρου και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ χρησιμοποιείται αποκλειστικά σε θέση «3» φέτος, παίρνει πολύ χρόνο συμμετοχής και καταγράφει 29:20 ανά ματς στη EuroLeague.

Προγνωστικά στοιχήματος

Και στο ΟΑΚΑ παίρνει πολλές προσπάθειες από το τρίποντο. Γενικά στη διοργάνωση σουτάρει με 40% (22/54), στην έδρα του Τριφυλλιού έχει επιχειρήσει 33 τρίποντα, έχοντας ευστοχήσει 14 φορές. Ουσιαστικά επιχειρεί στο ΟΑΚΑ σχεδόν 5 τρίποντα ανά παιχνίδι ενώ σε 3 από τα 7 ματς εκεί έχει ευστοχήσει σε τουλάχιστον 3 τρίποντα. Αυτό λοιπόν θα αναζητήσουμε στο ματς με τη Ρεάλ, να ευστοχήσει 3 φορές, τουλάχιστον, από τα 6,75 μέτρα, για να πληρωθούμε το ελκυστικό 3.30.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός AKTOR – Ρεάλ Μαδρίτης, 21:15

- Γκριγκόνις 3+ εύστοχα τρίποντα (απόδοση 3.30)

- Ρεάλ ομάδα με τα περισσότερα ριμπάουντ (απόδοση 1.80)

Οι αγώνες της Euroleague παίζουν με ενισχυμένες αποδόσεις! 21+ | Ρυθμ. ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ