BET CORNER

Προγνωστικά EuroLeague: Με το 1.87 του Ολυμπιακού και τα λάθη της Ζενίτ

Ο Ντόρσεϊ σε Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε για τη EuroLeague
Φάση από το Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε για τη EuroLeague EUROKINISSI SPORTS

Η EuroLeague παίρνει ξανά φωτιά, με το πρόγραμμα της ημέρας να περιλαμβάνει εξαιρετικά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και ακόμη πιο... ιντριγκαδόρικες στοιχηματικές επιλογές.

Μετά από ένα δεκαπενθήμερο, όπου ο κορονοϊός έφερε τα πάνω κάτω στις ομάδες, η δράση στην EuroLeague ομαλοποιείται εκ νέου, με τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται αυτή τη φορά στο γήπεδο της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι ερυθρόλευκοι αναζητούν την επιστροφή στις νίκες και μια ευκαιρία να διατηρηθούν στην τετράδα, περιμένοντας παράλληλα το στραβοπάτημα είτε της Αρμάνι Μιλάνο είτε της Ζενίτ.

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός (21:05): Δύσκολη κι απαιτητική έξοδος για τον Ολυμπιακό απέναντι σε μια ομάδα που έχει να κερδίσει περισσότερους δύο μήνες -συγκεκριμένα από τις 17 Νοεμβρίου 2021. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ καίγεται δηλαδή για τον άσο προκειμένου να αλλάξει την ψυχολογία στο εσωτερικό της. Έχοντας χάσει όμως κάποιες καλές προπονήσεις τις προηγούμενες ημέρες (λόγω κορονοϊού), τίθεται -και- θέμα ρυθμού για τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Γι αυτό, η επιλογή της νίκης του Ολυμπιακού μοιάζει να είναι η καλύτερη, με τη Stoiximan να την προσφέρει στο 1.70 για την απλή νίκη, αλλά και στο 1.82 για το χάντικαπ των -2.5 πόντων στους ερυθρολεύκους. Δεν θα μείνουμε βέβαια εκεί, αφού τα ειδικά στοιχήματα που προσφέρονται είναι πολύ ενδιαφέροντα.

Ένα από αυτά αφορά στον Άντε Ζίζιτς, ο οποίος θα βρει απέναντι τον Μουσταφά Φαλ. Ο ψηλός της Μακάμπι Τελ Αβίβ μπορεί να έχει δεδομένο επιθετικό ταλέντο, κοντράρεται όμως ένα τεράστιο κορμί που έχει προβληματίσει τους πάντες φέτος στην EuroLeague. Γι αυτό πάμε με τους Under 10,5 πόντους στο 2.08 στη Stoiximan.

Ούνικς Καζάν - Μπαρτσελόνα (18:00): Πριν από περίπου ενάμιση μήνα, οι δύο ομάδες προσέφεραν ένα από τα ομορφότερα παιχνίδια της σεζόν. Νικήτρια στο τέλος η Μπαρτσελόνα, η οποία βρήκε τον τρόπο να επιστρέψει από το -16 του 36ου λεπτού και να πάρει τη νίκη. Όπως καταλαβαίνετε, πρόκειται για μια μονομαχία που έχει τεράστιο ενδιαφέρον κι ένα πολύ μεγάλο υπόβαθρο, αν κρίνει κανείς από τη χειρονομία που είχε κάνει ο Αϊζάια Κάναν και την... απάντηση που έλαβε από τους παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Σε θεωρητικό επίπεδο, το φαβορί είναι η Μπαρτσελόνα λόγω θέσης. Από την άλλη βέβαια, οι μπλαουγκράνα δεν είναι σε καλό φεγγάρι, μετρούν δύο διαδοχικές ήττες από Μπασκόνια και Αρμάνι Μιλάνο.

Αν υπολογίσει κανείς κιόλας ότι θα απουσιάζει ο Νίκολα Μίροτιτς λόγω κορονοϊού, αντιλαμβάνεται πόσο (ακόμη) πιο δύσκολο γίνεται το έργο της ισπανικής ομάδας σε ρωσικό έδαφος. Γι αυτό κόλας, η επιλογή μας είναι ο άσος στο 1.91 στη Stoiximan. Οι επιλογές της Μπαρτσελόνα περιορίζονται εν τη απουσία του MVP της. Κι ας επιστρέφει στο rotation ο Νικ Καλάθης μετά από σχεδόν τρεις μήνες.

Ζενίτ - Μονακό (19:00): Δύο βράδια μετά την επιβλητική εκτός έδρας νίκη επί της Βιλερμπάν, η Μονακό δοκιμάζεται σε ένα ακόμη πιο απαιτητικό περιβάλλον. Αυτό της Αγίας Πετρούπολης. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ είναι το φαβορί, από την άλλη βέβαια υπάρχει ο επιθετικός οίστρος του Μάικ Τζέιμς, ο οποίος εδώ κι ενάμιση μήνα έχει ανεβάσει τα νούμερά του. Πρόκειται για μια αν μη τι άλλο εξαιρετικά ενδιαφέρουσα μονομαχία, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε στοιχηματικό επίπεδο. Εν προκειμένω, η προσοχή στρέφεται στα ειδικά στοιχήματα κι ειδικά στο κομμάτι των λαθών.

Η Ζενίτ παρουσιάζεται φέτος πολύ επιρρεπής στο λάθος, κυρίως γιατί έχει μεγάλα προβλήματα στη θέση του πόιντ γκαρντ, εν τη απουσία του Σαμπάζ Νέιπιερ. Το είχε δηλώσει άλλωστε κι ο Τσάβι Πασκουάλ προ μερικών ημερών πως δεν έχει συνηθίσει μια ομάδα του να "πετάει" στα σκουπίδια τόσες κατοχές. Γι αυτό, στρεφόμαστε στα Over 12,5 λάθη της ρωσικής ομάδας, επιλογή που προσφέρεται στο 1.87 στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ