ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Με την αντεπίθεση της Παρτίζαν στο 3.00

Προγνωστικά EuroLeague: Με την αντεπίθεση της Παρτίζαν στο 3.00
ABA LEAGUE J.T.D. / PARTIZAN MOZZART BET / DRAGANA STJEPANOVIC

Μετά την διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, αλλά και των Κυπέλλων σε όλη την Ευρώπη, η δράση στη EuroLeague επιστρέφει με την 27η αγωνιστική το διήμερο (29/02 – 01/03).

Η Παρτίζαν έχει ένα ρόστερ πανομοιότυπο με το περσινό, που έφτασε μία νίκη από το Final 4. Εμπλουτίστηκε με NBAerς, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν θυμίζει σε πολλά την ομάδα που έπαιζε εντυπωσιακό και ουσιαστικό μπάσκετ την χρονιά που πέρασε.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρίσκεται εκτός δεκάδας, μία νίκη πίσω από Μακάμπι και Βαλένθια. Με οκτώ αγωνιστικές να απομένουν, οι Σέρβοι χρειάζονται τουλάχιστον 5 νίκες, για να προλάβουν τουλάχιστον τα play-in. Η Παρτίζαν έχει να παίξει με Εφές, Μπασκόνια, Ρεάλ, Ολυμπιακό και Βαλένθια στη Σερβία και εκτός έδρας με Άλμπα, Μπαρτσελόνα και Μιλάνο.

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

Αναγκαστικά, θα πρέπει να βρει και νίκες υπέρβασης, αλλά κανένα από τα παιχνίδια αυτά δεν είναι χαμένο από χέρι. Με βάση το πρόγραμμα και κυρίως την τεχνογνωσία του Ομπράντοβιτς, η Παρτίζαν μπορεί να φτάσει στις 17-18 νίκες και να είναι στις θέσεις που οδηγούν στα play-in.

Η Βαλένθια έχει να παίξει εκτός με Βίρτους, Φενέρμπαχτσε, Μονακό, Μακάμπι και Παρτίζαν (και τα πέντε πάρα πολύ δύσκολα), ενώ υποδέχεται στην έδρα της την Μπαρτσελόνα, την Μπάγερν και τη Βιλερμπάν. Δεν θα προξενήσει εντύπωση, αν οι νυχτερίδες κάνουν το πολύ τρεις νίκες μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας. Αυτό σημαίνει, ότι η Παρτίζαν μπορεί να βάλει τουλάχιστον μία ομάδα από κάτω της στην τελική ευθεία. Σε απόδοση 3.00 το ενδεχόμενο οι Σέρβοι να μπουν στα playoffs.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Είσοδος στα playoffs Παρτίζαν: Ναι (απόδοση 3.00)
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ