BIG GAMES BET

Προγνωστικά EuroLeague: Με τελικό προορισμό το Βερολίνο ο Παναθηναϊκός AKTOR στο 2.05

Προγνωστικά EuroLeague: Με τελικό προορισμό το Βερολίνο ο Παναθηναϊκός AKTOR στο 2.05

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το Game 5 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, που θα κρίνει την πρόκριση στο Final Four της EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει απόψε στο κατάμεστο ΟΑΚΑ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, σε ένα ματς που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα τσεκάρει το εισιτήριο πρόκρισης για το Βερολίνο (21:15 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Οι πράσινοι θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στο Final Four για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια, ενώ οι Ισραηλινοί ψάχνουν την επιστροφή τους σε Final Four μετά το 2014, όταν και κατέκτησαν τον τελευταίο τους τίτλο.

Η Μακάμπι έφερε τη σειρά στα μέτρα της, κάνοντας break στο Game 1 και κερδίζοντας με 85-83 το Game 3. Στο τέταρτο ματς όμως, που ήταν win or go home για τον Παναθηναϊκό, οι πράσινοι πήραν πίσω το break, έφεραν ξανά τη σειρά στην Αθήνα και πλέον είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση.

Στο Game 4, το δίδυμο Ναν-Σλούκας ήταν εντυπωσιακό, έχοντας συνολικά 47 πόντους με 15/26 σουτ και 10 ασίστ. Σπουδαία δουλειά έκανε ασφαλώς και ο Λεσόρ, με 17 πόντους και 7 ριμπάουντ σε πάνω από 37 λεπτά συμμετοχής.

Το θετικό για τον Παναθηναϊκό, πέρα από την παράδοση, που θέλει τη φιλοξενούμενη ομάδα να μην κερδίζει ποτέ σε Game 5, είναι ότι ολοκλήρωσε την προετοιμασία του χωρίς προβλήματα τραυματισμών. Ακόμη και ο Χουάντσο, που δεν αγωνίστηκε στα δύο παιχνίδια, στο Βελιγράδι, αναμένεται να βρεθεί στη 12αδα, όπως τόνισε ο Εργκίν Αταμάν.

Στον αντίποδα, ο Οντετ Κάτας είναι υποχρεωμένος να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς τον Γουέιντ Μπάλντουιν, ο οποίος έπαθε υποτροπή στο Game 4. Αυτό σημαίνει λοιπόν, ότι το βάρος στα γκαρντ θα σηκώσουν ξανά ο Λορέντσο Μπράουν και ο Ταμίρ Μπλατ. Αμφότεροι ξεκουράστηκαν από τον Κάτας στο Σαββατιάτικο παιχνίδι για το πρωτάθλημα του Ισραήλ, όπου η Μακάμπι έχασε με 82-76 από τη Χάποελ Χολόν.

Το βασικό line είναι στους 7,5 πόντους, εν ολίγοις οι στοιχηματικές εταιρίες εκτιμούν ότι δεν θα έχουμε... δράματα το βράδυ στο ΟΑΚΑ, αλλά μία σχετικά άνετη επικράτηση του Παναθηναϊκού. Αν χαμηλώσουμε το line στους 2,5 πόντους και ζητήσουμε ταυτόχρονα 15+ πόντους από τον Ναν και 10+ από τον Σλούκα, χτίζουμε απόδοση στο 2.05.

Ο Αμερικανός γκαρντ σκοράρει 17,5 πόντους κατά μέσο όρο στη σειρά με τη Μακάμπι και ειδικά στα δύο παιχνίδια στη Σερβία ήταν εκπληκτικός, βάζοντας 25 και 27 αντίστοιχα. Από την άλλη, ο Σλούκας είναι γνωστό σε όλους ότι ξέρει όσο ελάχιστοι να κρίνει τα μεγάλα παιχνίδια. Μιλάμε άλλωστε, για έναν παίκτη που ψάχνει φέτος την 11η παρουσία του σε Final Four, με τρίτη διαφορετική ομάδα.

Ο διεθνής γκαρντ ήταν κομβικός στις δύο νίκες του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι, έχοντας κατά μέσο όρο 24,5 πόντους με 13/18 δίποντα και 5/9 τρίποντα. Αντίθετα, στις δύο ήττες περιορίστηκε μόλις στους 6 πόντους, δείγμα ασφαλώς ότι αποτελεί το βαρόμετρο των πράσινων.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι: 1 -2,5 & Ναν 15+ πόντοι & Σλούκας 10+ πόντοι (απόδοση 2.05), 21:15
TAGS BIG GAMES BET ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ