ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Με δύο Bet Builder σε Μονακό και Μαδρίτη

EUROLEAGUE 2022-2023 /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το δεύτερο παιχνίδι στις σειρές Μονακό - Μακάμπι και Ρεάλ Μαδρίτης - Παρτίζαν, για τα playoffs της EuroLeague.

Αν μη τι άλλο ανατρεπτικά ξεκίνησαν τα playoffs της EuroLeague, αφού τόσο στη σειρά της Μονακό με τη Μακάμπι, όσο και σε αυτή της Ρεάλ με την Παρτίζαν είχαμε σπάσιμο της έδρας στο Game 1.

Η Μακάμπι απενεργοποίησε πλήρως τα επιθετικά ατού των Μονεγάσκων και έφτασε εμφατικά στο 1-0 με 79-67. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την ομάδα του λαού σε playoffs μετά από εννιά ολόκληρα χρόνια!

Στον αντίποδα, το σύνολο του Σάσα Ομπράντοβιτς δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να βρει έναν στοιχειώδη επιθετικό ρυθμό. Έκλεισε και τα τέσσερα δεκάλεπτα σημειώνοντας κάτω από 18 πόντους. Η Μονακό ήταν εκνευριστικά άστοχη. Τέλειωσε το ματς με 37,5% εντός παιδιάς και με το τραγικό 15,4% από το τρίποντο, όπου είχε μόλις 4/26. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα τρία υπερόπλα των Μονεγάσκων, ο Μάικ Τζέιμς, ο Ελι Οκόμπο και ο Τζόρνταν Λόιντ είχαν μαζί 2/18 τρίποντα!

Στον αντίποδα, η Μακάμπι άρχισε να χτίζει διψήφιες διαφορές στην τρίτη περίοδο και τελικά έφτασε με σχετική άνεση στη νίκη, έχοντας σε εξαιρετικό βράδυ τον Γουέιντ Μπόλντγουιν με 20 πόντους (7/10 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 3/4 βολές). Καθοριστική ήταν επίσης η συμβολή του Λορέντσο Μπράουν, που πρόσθεσε 15, ενώ σπουδαία δουλειά έκανε και ο Τζος Νίμπο με 12 πόντους (6/6 δίποντα) και οκτώ ριμπάουντ.

Γενικά, η Μακάμπι έδειξε πολύ πιο έτοιμη πνευματικά για τη διαδικασία των playoffs. Εκμεταλλεύτηκε τον εκνευρισμό των γηπεδούχων και έχτισε μεθοδικά και πειστικά τη νίκη της.

Μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, άλλαξε ασφαλώς και το φαβορί για την πρόκριση. Από εκεί που η Μονακό έδινε 1.70 για να περάσει στο Final Four, τώρα είναι αουτσάιντερ στο 3.25. Αντίθετα, η Μακάμπι προσφέρεται πλέον καθαρό φαβορί για να βρεθεί στο Final Four του Κάουνας, στο 1.34.

Σε ό,τι αφορά στο Game 2, το βασικό χάντικαπ έχει βγει ξανά στους 4,5 πόντους. Αντίθετα, υπάρχει μία διόρθωση στο line του Under/Over στους 162,5 από τους 166,5 που ήταν στο Game 1. Και πάλι βέβαια είναι ψηλά, δεδομένου ότι σε κανένα από τα τρία μεταξύ τους ματς φέτος το σύνολο των πόντων δεν ξεπέρασε τους 153.

Με μεγαλύτερη ασφάλεια μπορούμε να πάμε στο Under 168,5 και παράλληλα να ζητήσουμε ένα χάντικαπ 10,5 πόντων υπέρ της Μακάμπι. Είναι προφανές πως για τη Μονακό το ματς της Πέμπτης είναι do or die, ωστόσο με βάση τα πεπραγμένα του πρώτου αγώνα, μοιάζει πολύ δύσκολο η Μονακό να απαντήσει κάνοντας περίπατο στο Game 2. Το Bet Builder με το Under 168,5 και το διπλό στο +10,5 φτάνει στο 2.02 στη Stoiximan.

Άναψε "φωτιές" στη Ρεάλ η Παρτίζαν

Σε αντίθεση με ό,τι συνέβη στο Gaston Medecin, όπου ο νικητής κρίθηκε χωρίς δράματα, στο WiZink Center της Μαδρίτης έσπασαν κυριολεκτικά καρδιές. Η Παρτίζαν έκανε το break (89-87) χάρη σε ένα μεγάλο τρίποντο του Κέβιν Πάντερ 0,4 δεύτερα πριν το φινάλε της αναμέτρησης και από εκεί που ήταν γκράντε αουτσάιντερ για την πρόκριση στο Final Four, πέρασε φαβορί στο 1.78.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν εκπληκτικός με 26 πόντους (1/3 δίποντα, 5/8 τρίποντα, 9/9 βολές) και αποδείχθηκε το ιδανικό αντίβαρο στη σούπερ εμφάνιση του Γκάμπριελ Ντεκ, ο οποίος τέλειωσε το ματς με 24 (8/8 δίποντα) και 8 ριμπάουντ.

Η Ρεάλ αντιμετωπίζει πλέον το φάσμα του αποκλεισμού στα playoffs για πρώτη φορά στην ιστορία της μέσα στον 21ο αιώνα, έχοντας πλεονέκτημα έδρας. Υπενθυμίζεται, ότι στις οκτώ προηγούμενες σειρές που είχε το πλεονέκτημα δεν λάθεψε ποτέ. Τώρα όμως, έχει απέναντί της τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος μετράει 20 προκρίσεις σε 21 συνολικά σειρές playoffs και 50 νίκες σε 63 αγώνες!

Φυσικά, η Ρεάλ έχει την ποιότητα, το βάθος, τη φανέλα και την τεχνογνωσία να βγάλει αντίδραση. Ωστόσο, ακόμη κι αν ισοφαρίσει σε 1-1 δεν θα είναι καθόλου εύκολο να βρει έστω μία νίκη μέσα στην καυτή Stark Arena, όπου είχε ηττηθεί τον περασμένο Μάρτιο με 104-90 για τη regular season.

Συν τοις άλλοις, ο Τσους Ματέο κουβαλάει και αρκετά ερωτηματικά. Στο πρώτο παιχνίδι για παράδειγμα δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Σέρχιο Γιουλ, ενώ χτύπησε και ο Βάλτερ Ταβάρες, με συνέπεια να καθηλωθεί στον πάγκο στο δεύτερο ημίχρονο.

Από την άλλη, η Παρτίζαν με τη νίκη που έκανε την Τρίτη, ισχυροποίησε ακόμη περισσότερο την πίστη στο πλάνο της και απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι μπορεί να κοντράρει στα ίσα τη "βασίλισσα". Άλλωστε, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετράει 12 νίκες στα τελευταία 13 επίσημα παιχνίδια και κατά γενική ομολογία παίζει σύγχρονο μπάσκετ, έχοντας το κορυφαίο επιθετικό rating στη διοργάνωση.

Το επιβεβαίωσε και στο Game 1, σημειώνοντας 89 πόντους απέναντι στην άμυνα της Ρεάλ, η οποία στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε κατακόρυφα την πίεση της. Σε ό,τι αφορά στο Game 2, ακόμη κι αν οι Μαδριλένοι ισοφαρίσουν, δύσκολα η Παρτίζαν θα πέσει αμαχητί με την ψυχολογία που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο στρατόπεδό της. Στο 1.44 το ενδεχόμενο να υπερασπιστεί ένα χάντικαπ 11,5 πόντων. Σε τιμές διπλασιασμού φτάνει στη Stoiximan το Bet Builder με το Over 159,5. Σε τρεις μεταξύ τους αναμετρήσεις φέτος, έχουν σημειωθεί συνολικά 202, 194 και 176 πόντοι αντίστοιχα!

*** Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET BRAND EXPERIENCE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ