ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Κρατάει το χάντικαπ ο Παναθηναϊκός AKTOR στο Μονακό

Προγνωστικά EuroLeague: Κρατάει το χάντικαπ ο Παναθηναϊκός AKTOR στο Μονακό
STOLIS_VAGGELIS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τη σπουδαία αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR στο Πριγκιπάτο με τη Μονακό και της Μπάγερν με την Εφές.

Το δεύτερο πιάτο της 15ης στροφής της EuroLeague περιλαμβάνει τη σπουδαία αναμέτρηση της Μονακό με τον Παναθηναϊκό AKTOR (20:00, Novasports Prime και Match Center από το SPORT24).

Η Μονακό το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στην Κωνσταντινούπολη, γνωρίζοντας τη ήττα από τη Φενέρμπαχτσε με 86-74, σε ένα παιχνίδι που ο Μάικ Τζέιμς απέδειξε πως βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση πετυχαίνοντας 24 πόντους.

Ο Παναθηναϊκός έκανε τα εύκολα δύσκολα στη Γαλλία, αλλά τελικά κέρδισε τη Βιλερμπάν με 89-81, με τον Κώστα Σλούκα να πραγματοποιεί ηγετική εμφάνιση και να σημειώνει 18 πόντους, έχοντας παράλληλα 12 ασίστ.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν δεν είχε το Σαββατοκύριακο παιχνίδι για την Basket League, αφού διεξάγονταν το Stoiximan All Star Game. Ο Παπαπέτρου είναι η μόνη απουσία για το τριφύλλι. Στο γήπεδο θα βρίσκεται και ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται για την ψυχολογία της ομάδας.

Περιμένουμε μία ανταγωνιστική εμφάνιση από τον Παναθηναϊκό, απέναντι σε μία ομάδα που αγωνιστικά φαίνεται ότι του ταιριάζει. Θα πάμε με το διπλό στους 6,5 πόντους.

Δύο σερί ήττες, μία για τη EruoLeague και μία για το πρωτάθλημα μετράει η Εφές. Η ομάδα του Τσαν έχει να διαχειριστεί πάρα πολλές απουσίες και το μικρό rotation βγάζει ήδη μεγάλη κόπωση. Η Μπάγερν βρίσκει τα πατήματα της. Στην έδρα της είναι ασφαλώς ακόμα πιο δυνατή. Στηρίζουμε τον άσο με τουλάχιστον 4πόντους για το σύνολο του Πάμπλο Λάσο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μονακό - Παναθηναϊκός AKTOR: 2 + 6,5 (απόδοση 1.70), 20:00
  • Μπάγερν - Εφές: 1 – 3,5 (απόδοση 1.78), 21:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ