ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: "Καθαρίζει" εύκολα η Μπαρτσελόνα, Over ο Καμπόκλο

Προγνωστικά EuroLeague: "Καθαρίζει" εύκολα η Μπαρτσελόνα, Over ο Καμπόκλο
MIGUEL ANGEL POLO/VALENCIA BASKET

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις σπουδαίες αναμετρήσεις Άλμπα – Μπαρτσελόνα και Βαλένθια – Παρτίζαν.

Ανοίγει η αυλαία της 15ης στροφής της EuroLeague, με το μεγάλο παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Μπολόνια απέναντι στη Βίρτους να κεντρίζει το ενδιαφέρον. Στοιχηματικά όμως, θα αναλύσουμε τις επίσης σημαντικές αναμετρήσεις Άλμπα – Μπαρτσελόνα και Βαλένθια – Παρτίζαν.

Να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα στη EuroLeague θέλει η Μπαρτσελόνα στην Γερμανία. Οι μπλαουγκράνα μετά την ήττα – σοκ από την Ολίμπι Μιλάνο, αντέδρασαν στο πρωτάθλημα Ισπανίας και κέρδισαν εύκολα την Μπασκόνια με 82-62. Η ομάδα του Γκριμάου έχει στα χαρτιά εύκολο έργο, αφού αντιμετωπίζει ίσως τη χειρότερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Θεωρούμε πως οι Καταλανοί για να μην μπλέξουν θα μπουν με στόχο να τελειώσουν από νωρίς την υπόθεση νίκη. Πάμε με το διπλό της Μπαρτσελόνα με τουλάχιστον 7 πόντους στο 1.72.

Οκτώ σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις μετράει η Παρτίζαν. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι σε τρομερό φεγγάρι. Όλα τα κομμάτια του παζλ δένουν και η σερβική ομάδα παίζει εντυπωσιακό και ουσιαστικό μπάσκετ.

Η Βαλένθια πήρε μία τεράστια νίκη στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό και συνεχίζει την ανοδική της πορεία, φτάνοντας τις πέντε σερί νίκες σε EuroLeague και ACB. Το μομέντουμ όμως της Παρτίζαν, αλλά και ο πειστικός τρόπος που αγωνίζεται, μας κάνει να σκεφτόμαστε το διπλό.

Η επιλογή μας, για το συγκεκριμένο παιχνίδι, θα είναι ένα ειδικό στοίχημα παίκτη. Συγκεκριμένα να σκοράρει τουλάχιστον 12 πόντους ο Μπρούνο Καμπόκλο. Ο Βραζιλιάνος σέντερ, σε 7 παιχνίδια με την Παρτίζαν αγωνίζεται κατά μέσο όρο 20 λεπτά, έχει 12,6 πόντους και 16,3 στο σύστημα αξιολόγησης. Βρίσκεται σε καταπληκτικό φεγγάρι, αφού σκοράρει στα τελευταία 4 ματς σταθερά 12+ πόντους, ενώ αυτή τη συγκομιδή την έχει πετύχει στις 5 από τις 7 συμμετοχές του.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αλμπα - Μπαρτσελόνα: 2 – 6,5 (απόδοση 1.72), 21:00
  • Βαλένθια - Παρτίζαν: Καμπόκλο over 11,5 πόντοι (απόδοση 1.70), 22:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ