ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Η Βιλερμπάν πήρε "φωτιά" από το τρίποντο

Ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο
Ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο FIBA.BASKETBALL

Προγνωστικά και επιλογές σε πολύ καλές αποδόσεις στους αγώνες της Τετάρτης στη EuroLeague.

Η αγωνιστική άνοδος της Βιλερμπάν δεν αποτυπώνεται στη βαθμολογία της EuroLeague, η γαλλική ομάδα είναι στην προτελευταία θέση με ρεκόρ 2-9. Στα δύο τελευταία της παιχνίδια ωστόσο η ομάδα του Τζιανμάρκο Ποτσέκο έχει αγγίξει τη νίκη. Με την Μπάγερν στα εγκαίνια του νέου της γηπέδου έχασε στη δεύτερη παράταση με 101-100, στη Βαρκελώνη με την Μπαρτσελόνα το πάλεψε μέχρι το τέλος, υποκύπτοντας με το οριακό 101-92.

Κοινός παρονομαστής σε αυτά τα δύο ματς η μεγάλη παραγωγικότητα της Βιλερμπάν από το τρίποντο. Κόντρα στην Μπάγερν η Βιλερμπάν σούταρε 13/33 από τα 6,75, ακόμα καλύτερο το ποσοστό των Γάλλων στην ήττα από την Μπαρτσελόνα, με 13/25. Μπορούμε λοιπόν να κρατήσουμε το εφικτό όριο των 10,5 τριπόντων στην αναμέτρηση με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:15 Novasports Start, Live από το SPORT24). Σημειώνοντας επίσης πως στην εύκολη νίκη με 102-76 επί της Μπουργκ για το πρωτάθλημα, η Βιλερμπάν πέτυχε 17/24 τρόποντα!

Και να προσθέσουμε σε αυτό το Over 1,5 τριπόντων του ανεβασμένου Τιμοτέ Λουβαβού-Καμπαρό. Ο Γάλλος διεθνής είχε 2/8 κόντρα στην Μπάγερν και έκανε φετινό ρεκόρ με 5/10 στη Βαρκελώνη. Θα πάρει ασφαλώς πολλές προσπάθειες και κόντρα στη Μακάμπι, εφικτό να πετύχει τουλάχιστον 2 τρίποντα.

Δείχνει εξαιρετικό το 4.55 του Bet Builder Over 9,5 τριπόντων της Βιλερμπάν με το Over 1,5 τρίποντα του Λουβαβού-Καμπαρό.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στο ρυθμό της Μπασκόνια και η Φενέρ

Η Μπασκόνια με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς περνά έναν ακόμα… μήνα του μέλιτος, στη EuroLeague ανέλαβε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, το ρεκόρ ήταν 1-4 και το πήγε στο 6-5, με 5 νίκες και μόλις μία ήττα. Αυτή από την Μονακό στη "Μπουέσα Αρένα" με 77-75, με το μπάζερ μπίτερ-κάρφωμα του Μπλοσομγκέιμ. Αλλά αυτό δεν αναιρεί την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Μπασκόνια, η οποία προέρχεται από την ευρεία νίκη με 98-84 επί της Βαλένθια στον ισπανικό "εμφύλιο".

Οι Βάσκοι είχαν πάρει και τον προηγούμενο "εμφύλιο" με την Μπαρτσελόνα, με το εμφατικό 94-71, έχοντας εξαιρετικά ποσοστά από την περιφέρεια. Μπορεί να σκοράρει πολύ και να πάρει στο ρυθμό της την Φενέρ (21:30 Novasports 6HD, Live από το SPORT24), η οποία ήταν η ομάδα που έσπασε το αήττητο της Ρεάλ, νικώντας με ροκ-τρόπο στην παράταση, 100-99 με καλάθι του Γιαν Μαντάρ στο τέλος.

Το Bet Builder με Μπασκόνια και Φενέρμπαχτσε να ξεπερνούν το όριο των 80,5 πόντων πληρώνει 2.35.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βιλερμπάν – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Over 9,5 τρίποντα Βιλερμπάν & Over 1,5 τρίποντο Καμπαρό (απόδοση 4.55), 21:15
  • Μπασκόνια – Φενέρμπαχτσε: Μπασκόνια Over 80,5 & Φενέρμπαχτσε Over 80,5 (απόδοση 2.35), 21:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ