ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με το Over στο ματς πρόκληση του Άρη κόντρα στην Γκραν Κανάρια

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ εκτελεί για τρεις στο παιχνίδι του Άρη με την Γκραν Κανάρια για το EuroCup 2023/24
Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ εκτελεί για τρεις στο παιχνίδι του Άρη με την Γκραν Κανάρια για το EuroCup 2023/24 ΙΝΤΙΜΕ

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το ματς πρόκληση του Άρη στην Ισπανία με την Γκραν Κανάρια για το EuroCup.

Το πιο δύσκολο παιχνίδι του στο EuroCup καλείται να δώσει απόψε στην Ισπανία ο Άρης (22:00 Novasports 5HD, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, αντιμετωπίζει την Γκραν Κανάρια, η οποία οδηγεί την κούρσα του πρώτου ομίλου έχοντας το απόλυτο μετά από εννιά αγωνιστικές!

Από την άλλη, οι Θεσσαλονικείς έχουν ρεκόρ 3-6 και δίνουν μάχη για να μπουν στην εξάδα, προκειμένου να παίξουν στο play-in.

Οι Ισπανοί είναι σε τρομερή κατάσταση, αφού μετρούν 11 νίκες στα τελευταία 12 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Στο EuroCup κάνουν τρομερά πράγματα, σκοράροντας κατά μέσο όρο 89,3 πόντους.

Ο Άρης προέρχεται από δύσκολη νίκη στο κλειστό του Αγίου Θωμά την Κυριακή με 89-84, απέναντι στο Μαρούσι για τη Stoiximan Basket Lerague. Έσπασε έτσι ένα σερί έξι ηττών σε όλες τις διοργανώσεις. Στο EuroCup βέβαια, ο Άρης μετράει τρεις σερί ήττες από Μπουργκ, Ουλμ και Τρέντο.

Οι κίτρινοι είναι από τις καλύτερες άμυνες της διοργάνωσης, όμως μέσα στην έδρα της Γκραν Κανάρια, το πιθανότερο είναι πως το παιχνίδι θα πάει στο ρυθμό των Ισπανών. Για αυτό λοιπόν πάμε με το Over 157,5 στο 1.88.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκραν Κανάρια – Αρης: Over 157,5 (απόδοση 1.88), 22:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ