ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Η απουσία του Μίτσιτς και ο "τελικός" του Μονάχου

Ο Νίκολα Κάλινιτς σε αγώνα του Ερυθρού Αστέρα
Ο Νίκολα Κάλινιτς σε αγώνα του Ερυθρού Αστέρα ADMIRALBET ABA LEAGUE/DRAGANA STJEPANOVIC

Χωρίς Μίτσιτς η Εφές κόντρα στην Άλμπα. "Τελικός" στο Μόναχο ανάμεσα στην Μπάγερν και τον Ερυθρό Αστέρα. Ελεύθερο ματς αναμένεται στη Βιτόρια.

Πέρα από το ματς του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, απόψε διεξάγονται τρεις ακόμη αναμετρήσεις για τη EuroLeague. Στην Κωνσταντινούπολη, η Εφές (14-11) υποδέχεται (20:30 Novasports 4HD, Live από το SPORT24) την Άλμπα (11-14).

Οι πρωταθλητές Ευρώπης μετά την ήττα που υπέστησαν από το Μιλάνο, εντός έδρας, διέγραψαν οριστικά τις όποιες βλέψεις είχαν για την πρώτη τετράδα και θα κληθούν να επιστρέψουν στο Final-4 με μειονέκτημα έδρας.

Εφές - Αλμπα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Αναπόφευκτα, με τον τρόπο που διεξάγεται η διοργάνωση, προκύπτουν διάφορα σενάρια για το αν η Εφές επιλέξει συγκεκριμένο μονοπάτι στην postseason ή θα κοιτάξει να πάρει τα εναπομείναντα τρία παιχνίδια για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Υπενθυμίζεται, ότι αν η Εφές τερματίσει πέμπτη, θα παίξει στα playoffs με την τέταρτη ομάδα της κατάταξης και εφόσον προκριθεί στο Final-4, τότε στον ημιτελικό θα βρει τον νικητή του ζευγαριού 1-8, δηλαδή πιθανότατα την περσινή φιναλίστ, Μπαρτσελόνα. Υπό αυτό το πρίσμα, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Εργκίν Αταμάν, να μείνει στο φινάλε της regular season ικανοποιημένος είτε με την έκτη ή ακόμη και με την έβδομη θέση.

Όλα αυτά βέβαια είναι μακρινά σενάρια και εικασίες. Το χειροπιαστό δεδομένο είναι πως απουσιάζει απόψε ο ηγέτης της Αναντολού, Βασίλιε Μίτσιτς και ότι η Άλμπα εξακολουθεί να έχει κάποιες λίγες ελπίδες για την οκτάδα, συνεπώς θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη.

Οι Βερολινέζοι απέχουν μία νίκη από την όγδοη Μπάγερν, ωστόσο υστερούν στη μεταξύ τους ισοβαθμία, άρα πρέπει να κάνουν δύο νίκες παραπάνω από τους Βαυαρούς στα υπολειπόμενα παιχνίδια. Η ομάδα του Ισραελ Γκονζάλες χρωστάει ακόμη τρία ματς και η Μπάγερν τέσσερα, συνεπώς οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος με των πρωτευουσιάνων.

Στοιχηματικά, θα κρατήσουμε το 1.60 με το Over 8,5 πόντοι του Αντριέν Μοερμάν, ο οποίος την Τρίτη δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με την Μπουγιουκτσεκμετσέ, άρα αναμένεται φρέσκος. Ο Γάλλος φόργουορντ είναι ο τρίτος παίκτης σε χρόνο συμμετοχής στο ροτέισον του Αταμάν μετά τους Μίτσιτς και Λάρκιν, παίζοντας πάνω από 25 λεπτά ανά αγώνα. Στους τελευταίους δύο στη EuroLeague ήταν εξαιρετικός, αφού σημείωσε 18 πόντους κόντρα στη Ρεάλ και 16 απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο.

Μπάγερν - Ερυθρός Αστέρας: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ιδιαίτερα κρίσιμο για την οκτάδα (21:30 Novasports Start, Live από το SPORT24) είναι το παιχνίδι της Μπάγερν (12-12) με τον Ερυθρό Αστέρα (11-14). Η Μπάγερν έχει να δώσει συνολικά τέσσερα ματς, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας τρία. Είναι λοιπόν κομβικό για τους Σέρβους να κερδίσουν απόψε στο Μόναχο για να πάρουν μαζί τους και την ισοβαθμία (είχαν κερδίσει και στο Βελιγράδι με 81-78).

Σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή σε νίκη της Μπάγερν, η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι πρακτικά κλειδώνει την είσοδό της στα playoffs, παρά το γεγονός ότι την ερχόμενη εβδομάδα, θα δώσει χωρίς ανάσα, τρία σερί εκτός έδρας ματς με Φενέρ, Εφές και Ρεάλ από τις 4 μέχρι τις 8 Απριλίου!

Πρακτικά, για την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς το αποψινό ματς είναι τελικός. Οι Σέρβοι έχουν κάκιστο ρεκόρ εκτός έδρας (2-10), ωστόσο στα περισσότερα παιχνίδια τους είναι μαχητικοί. Στο Βερολίνο, έχασαν από την Άλμπα με τέσσερις πόντους. Στο ΟΑΚΑ, λύγισαν από τον Παναθηναϊκό με έξι. Στη Λιόν, ηττήθηκαν από τη Βιλερμπάν στο καλάθι, ενώ στην Πόλη με την Εφές, έχασαν δικό τους ματς μέσα από τα χέρια (84-83).

Στα τελευταία έξι εκτός έδρας παιχνίδια, ο Ερυθρός Αστέρας έχασε με μεγάλη διαφορά (-12) μόνο στη Βαρκελώνη. Η Μπάγερν φυσικά δεν είναι Μπαρτσελόνα και από τη στιγμή που το διακύβευμα απόψε είναι πολύ μεγάλο, περιμένουμε ένα ματς ντέρμπι μέχρι το φινάλε. Στο 1.65 το διπλό με +6,5 πόντους χάντικαπ.

Μπασκόνια - Ζαλγκίρις: Προγνωστικά και Ανάλυση

Τέλος, στη Βιτόρια το παιχνίδι (21:30 Novasports 5HD, Live από το SPORT24) της Μπασκόνια (11-16) με τη Ζαλγκίρις (7-19) δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον. Και οι δύο ομάδες θα παίξουν για τις εντυπώσεις.

Η Μπασκόνια θα θελήσει να ευχαριστήσει το κοινό της, στο τελευταίο της ευρωπαϊκό ματς για φέτος. Η Ζαλγκίρις, απλά παλεύει για την αποφυγή της τελευταίας θέσης. Λογικά, αναμένεται ελεύθερο και ανοιχτό ματς, περισσότερο στα πρότυπα φιλικού. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια συνήθως το σκορ ανεβαίνει, άρα πάμε με το Over 151,5 στο 1.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Εφές – Άλμπα: Μοερμάν Over 8,5 πόντοι (απόδοση 1.60), 20:30
  • Μπασκόνια – Ζαλγκίρις: Over 151,5 (απόδοση 1.70), 21:30
  • Μπάγερν – Ερυθρός Αστέρας: 2 +6,5 (απόδοση 1.65), 21:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ