ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Για την πρόκριση στο Final Four η Φενέρ, με τον Καλάθη στο 2.20

Προγνωστικά EuroLeague: Για την πρόκριση στο Final Four η Φενέρ, με τον Καλάθη στο 2.20
© FENERBAHCE

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το Game 3 ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τη Μονακό, στο πλαίσιο των playoffs της EuroLeague.

Η Ρεάλ έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκρισή της στο Final Four του Βερολίνου, αφού απέκλεισε με “σκούπα” την Μπασκόνια. Απόψε έχει την ευκαιρία να τσεκάρει το εισιτήριο της για τη γερμανική πρωτεύουσα και η Φενέρμπαχτσε, η οποία προηγείται με 2-1 της Μονακό και τη φιλοξενεί στο Ulker Sports Hall.

Τη Μεγάλη Τετάρτη, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κέρδισε με 89-78 την παρέα του Μάικ Τζέιμς κι έφτασε μία νίκη μακριά από την επιστροφή της σε Final Four για πρώτη φορά μετά το 2019. Η Φενέρ από τη στιγμή που πήρε το προβάδισμα στη 2η περίοδο δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω, ελέγχοντας την αναμέτρηση με την επιθετική της πολυφωνία.

Πρώτος σκόρερ ήταν ο Ταρίκ Μπιμπέροβιτς με 14 πόντους, ωστόσο ο κόουτς Γιασικεβίτσιους είδε συνολικά οκτώ παίκτες του να έχουν τουλάχιστον από οκτώ πόντους ο καθένας! Ειδικά το δίδυμο Καλάθης-Γκούντουριτς έκανε σπουδαία δουλειά στον έλεγχο του ρυθμού, αφού είχε συνολικά 11 ασίστ και μόλις δύο λάθη.

Εντυπωσιακό επίσης ήταν το γεγονός ότι επτά διαφορετικοί παίκτες της Φενέρ ευστόχησαν σε τουλάχιστον ένα τρίποντο. Υπενθυμίζεται ότι στο Game 2 η Φενέρ είχε κάνει ρεκόρ συλλόγου σε αγώνα των playoffs, με 16 εύστοχα τρίποντα. Στον αντίποδα, οι τρεις σταρ της Μονακό, ο Μάικ Τζέιμς, ο Τζόρνταν Λόιντ και ο Έλι Οκόμπο, σημείωσαν συνολικά 24 πόντους στο Game 3 έχοντας μόλις 2/13 τρίποντα...

Για τη Μονακό, που έχει αμφίβολο τον εξαιρετικό αμυντικό Τζον Μπράουν (δεν αγωνίστηκε στο Game 3) το αποψινό ματς είναι προφανώς do or die, αν θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για μία δεύτερη σερί παρουσία σε Final Four, μετά την περσινή παρθενική της συμμετοχή. Με την εικόνα πάντως που έχει μέχρι στιγμής ο Τζέιμς στη σειρά και κυρίως με τη δύναμη που αντλεί από την έδρα της η Φενέρ, το τουρκικό κλαμπ έχει απόψε μία μοναδική ευκαιρία να βγάλει νοκ άουτ τους Μονεγάσκους.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι σε 18 ματς φέτος στο Ulker Sports Hall για τη EuroLeague, η Φενέρ μετράει 16 νίκες και μόλις δύο ήττες (από την Εφές και τον Ερυθρό Αστέρα).

Ο άσος είναι λογικά καθαρό φαβορί σε τιμές κάτω του 1.40, παρά το γεγονός ότι η συμμετοχή του πολύτιμου Τζόναθαν Μότλεϊ είναι αμφίβολη. Σε κάθε περίπτωση, η απόδοση μπορεί να ανέβει στο 2.20 αν συνδυάσουμε τον άσο με το 18+ του Νικ Καλάθη σε πόντους, ασίστ και ριμπάουντ.

Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στη φετινή postseason και εξελίσσεται στον X Factor της Φενέρ σε αυτή τη σειρά. Στο Game 1, όπου η Φενέρ έκανε το break, είχε 17 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Στο Game 2, όπου ισοφάρισε η Μονακό είχε 7 πόντους, 4 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ενώ στο Game 3 έγραψε 13 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Εν ολίγοις, έχει πιάσει το όριο (18) και στα τρία προηγούμενα ματς, με τον Σάρας να τον χρησιμοποιεί μέχρι στιγμής σχεδόν 28 λεπτά ανά αγώνα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φενέρμπαχτσε – Μονακό: 1 & Καλάθης 18+ πόντοι, ριμπάουντ και ασίστ (απόδοση 2.20), 20:45
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ