ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Combo διπλασιασμού στο Παναθηναϊκός - Άλμπα

Προγνωστικά EuroLeague: Combo διπλασιασμού στο Παναθηναϊκός - Άλμπα
ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ / INTIME SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις της ημέρας από τη EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει απόψε τις εντός έδρας υποχρεώσεις του στη φετινή EuroLeague, υποδεχόμενος την Άλμπα (21:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Οι πράσινοι για ακόμη μία χρονιά δεν κατάφεραν να πλησιάσουν την πρώτη οκτάδα και το ματς με τους Γερμανούς έχει ουσιαστικά τυπική διαδικασία.

Πρακτικά, ο Παναθηναϊκός θα παίξει ξανά για το πρεστίζ του, όπως κάνει άλλωστε το τελευταίο διάστημα, έχοντας τρεις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια του στη EuroLeague. Στη διαβολοβδομάδα που προηγήθηκε, επικράτησε με 86-76 της Μπάγερν στο ΟΑΚΑ και τρεις ημέρες μετά έχασε στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό, όντας ωστόσο κοντά στο σκορ καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Η Άλμπα από την άλλη, βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης και το τελευταίο δίμηνο απλά χαίρεται τη συμμετοχή της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ της Ευρώπης, διασκεδάζοντας κάθε αγώνα ξεχωριστά. Είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα του Ισραελ Γκονζάλες πηγαίνει τα παιχνίδια της στο πιο υψηλό pace (72,3) και έχει το πέμπτο χειρότερο αμυντικό rating στη διοργάνωση.

Από τις 2 Μαρτίου και μετά έχει δεχθεί 88 πόντους από την Παρτίζαν, 96 από τη Βίρτους Μπολόνια, 93 από την Εφές και 93 από την Μπασκόνια. Αντίθετα, κράτησε πιο χαμηλά το σκορ στα ματς με Μπαρτσελόνα, Μπάγερν και Ζάλγκιρις, τρεις ομάδες δηλαδή που παίζουν σε σαφώς πιο ελεγχόμενο τέμπο.

Ο κόουτς Σερέλης δεν έχει λόγο να ρισκάρει τη συμμετοχή των Πονίτκα και Γουόλτερς, που έρχονται από τραυματισμό. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα προσπαθήσει να κυνηγήσει ακόμη μία νίκη γοήτρου. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι στον πρώτο γύρο είχε γνωρίσει μία ταπεινωτική ήττα με 94-65, στο Βερολίνο, επομένως έχει και ένα έξτρα κίνητρο απόψε, προκειμένου να δώσει απαντήσεις.

Ο άσος, χωρίς να μπλέξουμε με χάντικαπ είναι στο 1.40 και φτάνει σε τιμές διπλασιασμού αν πάρουμε μαζί και ένα Over στους 155,5 πόντους. 4/6 φορές επαληθεύτηκε το συγκεκριμένο όριο στα τελευταία μεταξύ τους ματς. 8/10 Over 155,5 έχει ο Παναθηναϊκός στα προηγούμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια του στο ΟΑΚΑ.

Προγνωστικά EuroLeague

Στο Μιλάνο, η Αρμάνι περιμένει την Μπαρτσελόνα σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό κίνητρο (21:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους χρειάζεται ακόμη μία νίκη στα εναπομείναντα δύο ματς για να κλειδώσει οριστικά την τρίτη θέση, καθώς υπερτερεί της Μονακό στην ισοβαθμία.

Από εκεί και πέρα, αν κερδίσει απόψε στην Ιταλία, τότε θα μπορέσει να διεκδικήσει την τελευταία αγωνιστική ακόμη και την πρωτιά, δεδομένου ότι έχει βατό εντός έδρας ματς με την αποκλεισμένη Βαλένθια, ενώ ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπασκόνια και η Ρεάλ πάει στο Τελ Αβίβ να παίξει με τη Μακάμπι.

Οι Καταλανοί έχουν ανεβάσει στροφές στο καταλληλότερο σημείο της σεζόν και προέρχονται από οκτώ διαδοχικές νίκες, κερδίζοντας μεταξύ άλλων και την Παρτίζαν με 89-80 μέσα στην καυτή Stark Arena. Από την άλλη, το Μιλάνο μετράει τέσσερις κολλητές ήττες. Δύο για τη EuroLeague από Εφές και Μακάμπι με διψήφιες διαφορές (-20 και -19 αντίστοιχα) και ισάριθμες για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Η Μπάρτσα λογικά θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στο θετικό της μομέντουμ και μπορεί να καλύψει ένα χάντικαπ 3,5 πόντων για να επιστρέψει απόδοση 1.70. Στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει πολύ εύκολα το Μιλάνο, με 74-56.

Η Παρτίζαν δεν έχει ακόμη εξασφαλίσει την είσοδό της στην οκτάδα, ωστόσο χρειάζεται μία νίκη στα τελευταία δύο ματς για να το κάνει. Απόψε παίζει στο Πριγκιπάτο με τη Μονακό (22:00 Novasports 4HD, Live από το SPORT24) και την ερχόμενη εβδομάδα κλείνει την κανονική περίοδο, εντός έδρας κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αν η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς κάνει το 2x2 μπορεί να τερματίσει ακόμη και πέμπτη.

Στον αντίποδα, η Μονακό έχει καθαρίσει με το πλεονέκτημα έδρας, ωστόσο υπάρχει ένα ακραίο σενάριο που μπορεί να τη φέρει ακόμη και πρώτη στην τελική κατάταξη, αν ισοβαθμίσει με Ολυμπιακό και Ρεάλ στις 23 νίκες, καθώς έχει κερδίσει δύο φορές φέτος τους ερυθρόλευκους.

Σε κάθε περίπτωση, το ματς στο Gaston Medecin αναμένεται θεαματικό. Η Παρτίζαν είναι η κορυφαία επίθεση της διοργάνωσης (123 πόντους ανά 100 κατοχές) και πέτυχε πολύ σπουδαίες νίκες μέσα στον Μάρτιο. Κέρδισε τον Ερυθρό Αστέρα με 92-81, την Εφές με 97-84, τον Ολυμπιακό με 90-75 και τη Ρεάλ με 104-90. Στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της στη EuroLeague σημειώνει 87,8 πόντους κατά μέσο όρο!

Η Μονακό από την πλευρά της, στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της εντός έδρας, έβαλε 90 στη Βαλένθια, 81 στη Βίρτους Μπολόνια, 84 στον Παναθηναϊκό, 86 στη Μακάμπι, 87 στη Βιλερμπάν, 91 στη Ρεάλ και 101 στο Μιλάνο. Το πιθανότερο είναι πως ο νικητής θα κριθεί πάνω από τους 80. Στον πρώτο γύρο υπενθυμίζεται πως η Παρτίζαν είχε επιβληθεί στο Βελιγράδει με το εντυπωσιακό 100-80. Στο 1.75 το Over 165,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός – Άλμπα: 1 & Over 155,5 (απόδοση 2.00), 21:00
  • Μιλάνο – Μπαρτσελόνα: 2 -3,5 (απόδοση 1.70), 21:30
  • Μονακό – Παρτίζαν: Over 165,5 (απόδοση 1.75), 22:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ