ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Αξίζει το Over του Ντάνστον, "αντέχει" η Μονακό

Προγνωστικά EuroLeague: Αξίζει το Over του Ντάνστον, "αντέχει" η Μονακό
ANADOLU EFES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της ημέρας από τη EuroLeague.

Πέρα από το παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Βαλένθια, απόψε διεξάγονται ακόμη τέσσερις αναμετρήσεις για την 25η αγωνιστική της EuroLeague. Το πρόγραμμα ξεκινάει με το παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα κόντρα στην Άλμπα, στο Βελιγράδι (20:00 Novasports Start, Live από το SPORT24).

Εδώ, το βαθμολογικό κίνητρο είναι μονόπλευρο. Ο Ερυθρός Αστέρας, μετά το πολύ μεγάλο διπλό στο Τελ Αβίβ αναπτέρωσε τις ελπίδες του για την οκτάδα. Στον αντίποδα, η παρουσία της Άλμπα στη διοργάνωση είναι πλέον καθαρά τυπική. Οι πρωταθλητές Γερμανίας συμπλήρωσαν έξι σερί ήττες πριν τη μίνι διακοπή, για τα εγχώρια κύπελλα, δεχόμενοι κατά σειρά 84 πόντους από τη Ρεάλ, 87 από τη Μακάμπι, 94 από τη Βαλένθια, 102 από τη Μονακό, 101 από τη Φενέρ και 93 από τον Ολυμπιακό!

Ο Ερυθρός Αστέρας έρχεται από την κατάκτηση του κυπέλλου Σερβίας, όπου κέρδισε στον προημιτελικό την Μπόρατς, στον ημιτελικό την Παρτίζαν και στον τελικό τη Μέγκα Μπάσκετ. Η ψυχολογία λοιπόν των ερυθρόλευκων είναι σε καλά επίπεδα και απόψε θα είναι αυτοκτονία να μην κερδίσουν την ουραγό Άλμπα, η οποία από την πλευρά της απέτυχε στο γερμανικό κύπελλο, χάνοντας από την Μπάγερν στον ημιτελικό.

Στο 1.35 το Over 79,5 των Σέρβων κόντρα στη χειρότερη άμυνα της διοργάνωσης, που δέχεται 85,8 πόντους κατά μέσο όρο. Στο 1.55 αν ταυτόχρονα η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς καλύψει ένα βατό χάντικαπ 2,5 πόντων και φτάσει σε μία πολύτιμη νίκη, μία εβδομάδα πριν πάρει το πράσινο φως και ο Φακούντο Καμπάτσο, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στη EuroLeague με την ερυθρόλευκη φανέλα, στο επόμενο ματς κόντρα στην Μπάγερν.

Για όποιον ψάχνει πιο μεγάλη απόδοση, μπορεί να εμπλουτίσει το παραπάνω bet builder και με το 14+ πόντοι του Λούκα Βιλντόσα, καθώς έτσι φτάνουμε στο 2.30+. Ο Αργεντινός άσος ήταν ο κορυφαίος σκόρερ του Αστέρα στον προημιτελικό και τον ημιτελικό του κυπέλλου, με 18 και 15 πόντους αντίστοιχα, ενώ στον τελικό δεν καταπονήθηκε ιδιαίτερα, αφού έπαιξε μόλις 22:27. Επίσης, στον πρώτο γύρο, είχε κάνει σούπερ ματς μέσα στο Βερολίνο, σημειώνοντας 21 πόντους (4/5 δίποντα, 4/9 τρίποντα, 1/1 βολές) και συνολικά στη EuroLeague φέτος σκοράρει 14,1 κατά μέσο όρο.

Προγνωστικά EuroLeague

Η Εφές επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από απραξία 19 ημερών, λόγω του φονικού σεισμού που έπληξε την Τουρκία (21:00 Novasports 5HD, Live από το SPORT24). Οι πρωταθλητές Ευρώπης έπαιξαν για τελευταία φορά στη EuroLeague, με τον Ολυμπιακό, στις 3 Φεβρουαρίου, όταν έχασαν με 76-70 στο ΣΕΦ. Ακολούθησε δύο ημέρες μετά, η δύσκολη νίκη επί της Νταρουσάφακα με 83-80 για την τουρκική λίγκα. Έκτοτε, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, δεν έχει δώσει άλλο επίσημο ματς.

Απόψε, η Αναντολού δοκιμάζεται στη Λιόν με τη Βιλερμπάν, σε ένα παιχνίδι που έχει χαρακτήρα τελικού για τους φιλοξενούμενους, καθώς βρίσκονται σε απόσταση δύο νικών από την οκτάδα, έχοντας βέβαια κι ένα ματς λιγότερο. Το αρνητικό για τον Αταμάν είναι πως δεν θα έχει απόψε στη διάθεσή του τον τραυματία Βασίλιε Μίτσιτς, ωστόσο οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν το βάθος για να αναπληρώσουν την απουσία του Σέρβου σούπερ σταρ.

Το θετικό είναι πως η Εφές έχει δυνατή παράδοση κόντρα στη Βιλερμπάν, μετρώντας εννιά νίκες στις τελευταίες δέκα συναντήσεις τους. Παρότι λοιπόν, έχει ρεκόρ 1-5 στα έξι πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς στη EuroLeague, το διπλό είναι καθαρό φαβορί στο 1.35. Άλλωστε, η ASVEL, η οποία την περασμένη εβδομάδα κατέκτησε το γαλλικό κύπελλο, δεν διατηρεί πλέον ελπίδες για την είσοδό της στα πλέι οφ.

Μαζί με το διπλό, αξίζει να παιχθεί και το Over 4,5 πόντοι του Μπράιαν Ντάνστον σε αποδόσεις διπλασιασμού. Ο Αμερικανός σέντερ ήταν από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες της Αναντολού, στα τρία παιχνίδια που πρόλαβε να δώσει μέσα στον Φεβρουάριο. Είχε 12 πόντους με τη Ζάλγκιρις, 9 με τον Ολυμπιακό και 12 με την Νταρουσάφακα. Επίσης, είχε ξεπεράσει άνετα το συγκεκριμένο όριο και στο ματς με την Μπασκόνια, στις 27 Ιανουαρίου, σημειώνοντας 11 πόντους. Στο 2.55 το combo.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Μπάσκετ

Το μεγαλύτερο ματς της βραδιάς διεξάγεται στη Βαρκελώνη, εκεί όπου η Μπαρτσελόνα περιμένει τη Μονακό, σε μία κομβική αναμέτρηση για το πλεονέκτημα έδρας (22:45 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Η Μπάρτσα έχει μία νίκη παραπάνω από τη Μονακό κι αν κάνει απόψε το 2/2 απέναντι στους Μονεγάσκους, θα αποκτήσει τεράστιο πλεονέκτημα, αφού θα έχει μαζί της και την ισοβαθμία.

Στον πρώτο γύρο, οι Καταλανοί είχαν κερδίσει με 69-63 μέσα στο Πριγκιπάτο και απόψε προσφέρονται φαβορί στους 5,5 πόντους. Η Μπαρτσελόνα πάντως, δεν είναι φέτος και ό,τι πιο αξιόπιστο κυκλοφορεί στην Ευρώπη. Έχει υποστεί τέσσερις ήττες σε 12 ματς εντός έδρας στη EuroLeague και προέρχεται από την παταγώδη αποτυχία στο ισπανικό κύπελλο, καθώς αποκλείστηκε στην παράταση, στον προημιτελικό, από τη μετέπειτα κυπελλούχο Μάλαγα.

Στα τελευταία έξι ευρωπαϊκά παιχνίδια της στο Παλάου Μπλαουγκράνα, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κέρδισε στο καλάθι την Μπάγερν, με +5 τη Μακάμπι, με +6 τον Παναθηναϊκό και έχασε από Εφές, Βιλερμπάν και Βίρτους.

Η Μονακό φέτος έχει κερδίσει δύο φορές τον Ολυμπιακό και με εξαίρεση τις δύο συντριβές στο Βελιγράδι, από Παρτίζαν και Ερυθρό Αστέρα, καμία από τις υπόλοιπες επτά ήττες της δεν ήρθαν με διαφορά άνω των οκτώ πόντων. Είναι προφανές, πως το σύνολο του Σάσα Ομπράντοβιτς έχει την ποιότητα και παίκτες προσωπικότητας για να παλέψει το ματς στην Καταλονία και να το κάνει ντέρμπι. Στο 1.78 το διπλό με +6,5 πόντους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ερυθρός Αστέρας – Άλμπα: 1 -2,5 & Ερυθρός Αστέρας Over 79,5 & Βιλντόσα 14+ πόντοι (απόδοση 2.32), 20:00
  • Βιλερμπάν – Εφές: 2 & Ντάνστον Over 4,5 (απόδοση 2.55), 21:00
  • Μπαρτσελόνα – Μονακό: 2 +6,5 (απόδοση 1.78), 21:45
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ