ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroBasket: Τριάδα με Σλοβενία, Γαλλία και Τουρκία

Προγνωστικά EuroBasket: Τριάδα με Σλοβενία, Γαλλία και Τουρκία
FIBA

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Σλοβενία - Βοσνία, Τουρκία - Γεωργία και Γαλλία - Ουγγαρία για την τρίτη αγωνιστική στη φάση των ομίλων του EuroBasket 2022.

Στον δεύτερο όμιλο του EuroBasket 2022, η Σλοβενία έχει ξεκινήσει με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Στην πρεμιέρα πήρε το ντέρμπι με τη Λιθουανία, σκοράροντας 92 πόντους και τη δεύτερη αγωνιστική δεν δυσκολεύτηκε να περάσει τους 100 κόντρα στην Ουγγαρία.

Η παρέα του Λούκα Ντόντσιτς έχει μάθει να κερδίζει μέσα από την επίθεσή της. Πηγαίνει τα παιχνίδια στις πολλές κατοχές και ανεβάζει εύκολα το σκορ πάνω από τους 85 πόντους. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και απόψε κόντρα στη Βοσνία, η οποία λογικά θα παρασυρθεί στον τρελό ρυθμό των Σλοβένων (18:45 ERT3, Live από το SPORT24).

Οι Βόσνιοι έχουν δύο παίκτες κλάσης. Τον Νούρκιτς (Πόρτλαντ) και τον Μούσα (Ρεάλ). Ειδικά, ο δεύτερος ήταν εξαιρετικός στο χθεσινό ματς με τη Γερμανία, σημειώνοντας 30 πόντους! Μπορεί να μην έφταναν για να κάνει την έκπληξη η Βοσνία (έχασε 92-82), ωστόσο ο Μούσα επιβεβαίωσε πως είναι ένας δεινός σκόρερ κόντρα μάλιστα σε μία πολύ καλύτερη άμυνα απ' ότι η Σλοβενία.

Οι Σλοβένοι δεν ενδιαφέρονται και πολύ για το αν θα δεχθούν 80+, αφού μπορούν εύκολα να βάλουν παραπάνω. Αυτό σημαίνει λοιπόν, ότι ο Μούσα αναμένεται να επιβεβαιώσει ξανά το Over, ξεπερνώντας το line των 17,5 πόντων. Αυτή η επιλογή προσφέρεται στο 1.75 και μαζί με ένα safe χάντικαπ 6,5 πόντων για τον προφανή άσο της Σλοβενίας, φτάνουμε σε απόδοση 2.25.

Προγνωστικά EuroBasket: Πληγωμένη η Γεωργία

Στον δεύτερο όμιλο, η Τουρκία παίζει απόψε με την οικοδέσποινα Γεωργία (18:45 Live από το SPORT24). Η ομάδα του Ηλία Ζούρου βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, αφού έχασε τα πρώτα δύο παιχνίδια της. Η χθεσινή συντριβή από την Ισπανία ήταν εντός προγράμματος, ωστόσο η ήττα από το Βέλγιο στην πρεμιέρα, μπορεί να αποδειχθεί μοιραία για το στόχο της πρόκρισης στη νοκ άουτ φάση.

Το ακόμη χειρότερο για τον κόουτς Ζούρο, ήταν ότι είδε τον Γκόγκα Μπιτάτζε να τραυματίζεται στον αστράγαλο κόντρα στους Βέλγους. Ο άσος των Ιντιάνα Πέισερς έπαιξε μόλις έξι λεπτά απέναντι στην Ισπανία και ήταν φανερά επηρεασμένος. Δεν αποκλείεται λοιπόν, ο Ζούρος να προφυλάξει απόψε τον βασικό του σέντερ εν όψει των δύο πολύ κρίσιμων αγώνων με τη Βουλγαρία και το Μαυροβούνιο, όπου η Γεωργία θεωρητικά θα χρειάζεται το 2/2 για να προκριθεί.

Με τον Μπιτάτζε λοιπόν πληγωμένο και τον Σενγκέλια εκτός από την αρχή του τουρνουά, η δυναμική της Γεωργίας έχει περιοριστεί αισθητά. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι πρόκειται για μία ομάδα με πολύ αδύναμη περιφερειακή γραμμή, όπου ξεχωρίζει μόνο ο 35χρονος ΜακΦάντεν. Ένας παίκτης δηλαδή, που δεν είναι εύκολο να ανταποκριθεί στο 100% σε back to back παιχνίδια.

Οι συνθήκες λοιπόν μοιάζουν ιδανικές, προκειμένου η Τουρκία να κάνει εύκολα απόψε το 3/3 και να επικεντρωθεί στο παιχνίδι με την Ισπανία, το οποίο θα κρίνει την πρωτιά του ομίλου. Ο άσος με διψήφια διαφορά υπέρ των Τούρκων βρίσκεται σε αξιοπρεπή επίπεδα, στο 1.80.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Ευκαιρία για επιθετικό ξέσπασμα

Τέλος, στο Γαλλία – Ουγγαρία (21:30 ERT3, Live από το SPORT24), οι "τρικολόρ" είναι ασφαλώς το απόλυτο φαβορί, όπως μαρτυρούν και οι 18,5 πόντοι στο χάντικαπ. Η Γαλλία μετά την τραγική εμφάνιση της πρεμιέρας και ήττα από τη Γερμανία, αντέδρασε επικρατώντας με 77-73 της Λιθουανίας.

Ο Φουρνιέ βρήκε το χέρι του και με 27 πόντους εκτέλεσε τους Λιθουανούς, σε ένα ματς όπου η Γαλλία ήταν πίσω για τρία δεκάλεπτα, αλλά στο τελευταίο κέρδισε με επί μέρους σκορ 27-17.

Από την άλλη, η Ουγγαρία όπως αναμενόταν έχασε εύκολα από τη Σλοβενία με 103-88. Το ανησυχητικό βέβαια για τους Μαγυάρους είναι ότι δεν αγωνίστηκε ο Άνταμ Χάνγκα και η συμμετοχή του θεωρείται ξανά αμφίβολο. Σε κάθε περίπτωση, οι ελπίδες της Ουγγαρίας για πρόκριση είναι λιγοστές μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Βοσνία, στο πιο βατό ματς του ομίλου.

Ο αντίπαλος είναι ό,τι πρέπει προκειμένου να κάνει απόψε ένα επιθετικό ξέσπασμα η Γαλλία πιάνοντας μίνιμουμ τους 90 πόντους. Η Ουγγαρία έχει δεχθεί κατά μέσο όρο 99 στα πρώτα δύο παιχνίδια της στο EuroBasket. Σε τιμές άνω του 2.00 το Over 89,5 για τους ασημένιους Ολυμπιονίκες του Τόκιο. Στο 2.50 αν βάλει μίνιμουμ 15 από αυτούς ο Φουρνιέ, ένα όριο αρκετά βατό για τον κορυφαίο σκόρερ των "τρικολόρ".

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σλοβενία – Βοσνία: 1 -6,5 & Μούσα Over 17,5 πόντοι (απόδοση 2.25), 18:45
  • Τουρκία – Γεωργία: 1 -9,5 (απόδοση 1.80), 20:00
  • Γαλλία – Ουγγαρία: Over 89,5 Γαλλία & Φουρνιέ 15+ πόντοι (απόδοση 2.50), 21:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ