ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroBasket: Το ντέρμπι του 2ου ομίλου και το 3/3 της Ισπανίας

Προγνωστικά EuroBasket: Το ντέρμπι του 2ου ομίλου και το 3/3 της Ισπανίας
FIBA

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Λιθουανία - Γερμανία και Ισπανία - Βέλγιο, για την τρίτη αγωνιστική στη φάση των ομίλων του EuroBasket 2022.

Το μεγάλο ματς της ημέρας στο δεύτερο όμιλο είναι ασφαλώς αυτό της Λιθουανίας με τη Γερμανία (15:30 ERT3, Live από το SPORT24). Οι Λιθουανοί θα ψάξουν απόψε την πρώτη τους νίκη στο φετινό EuroBasket, ενώ οι οικοδεσπότες στοχεύουν στο 3/3.

Λιθουανία - Γερμανία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Γερμανία έχει ξεκινήσει ιδανικά τη διοργάνωση. Στην πρεμιέρα κέρδισε 76-63 τη Γαλλία (76-63), με άμυνα για σεμινάριο. Στη δεύτερη αγωνιστική κόντρα στη Βοσνία δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο, ωστόσο στο δεύτερο μέρος κράτησε τους Βόσνιους στους 35 πόντους κι έκανε το 2/2 (92-82), έχοντας για πρώτους σκόρερ με 18 πόντους τον Σρέντερ και τον Φραντς Βάγκνερ.

Η Λιθουανία ήταν ανταγωνιστική στα δύο ντέρμπι που έδωσε με Σλοβενία και Γαλλία, ωστόσο σε αμφότερα δεν είχε τον απαιτούμενο χαρακτήρα στο φινάλε για να φτάσει στη νίκη. Με τους Γάλλους είχε το πάνω χέρι για τρία δεκάλεπτα, αλλά στο τέταρτο δέχθηκε επί μέρους σκορ 27-17 και μοιραία ηττήθηκε (77-73).

Για την ομάδα του Μακσβίτις είναι σημαντικό να κερδίσει απόψε για να διώξει το άγχος. Η αλήθεια είναι πως απέναντι σε Ουγγαρία και Βοσνία μπορεί να κάνει δύο νίκες για να προκριθεί, ωστόσο αν πάει στα τελευταία δύο ματς του ομίλου με ρεκόρ 0-3, η πίεση αναπόφευκτα θα είναι πολύ μεγάλη.

Οι μπουκ δίνουν φαβορί τη Λιθουανία στους τρεις πόντους, ωστόσο οι Γερμανοί είναι εξαιρετικά συμπαγής και έξυπνη ομάδα και γνωρίζει να ελέγχει το ρυθμό. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παίρνει έξτρα ώθηση, καθώς παίζει εντός έδρας. Διόλου απίθανο λοιπόν, το ενδεχόμενο να κάνει ξανά τη μίνι έκπληξη το σύνολο του Γκόρντον Χέρμπερτ, όπως κόντρα στη Γαλλία.

Σε κάθε περίπτωση η Μάνσαφτ αναμένεται ξανά απόλυτα ανταγωνιστική και στη χειρότερη μπορεί να υπερασπιστεί ένα χάντικαπ 8,5 πόντων. Αν ζητήσουμε και το Over 149,5, στη λογική ότι ο νικητής θα κριθεί κοντά στους 80 πόντους, χτίζουμε απόδοση στο 1.90+.

Ισπανία - Βέλγιο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στον πρώτο όμιλο, όλα δείχνουν ότι η Ισπανία θα κάνει απόψε το 3/3, κερδίζοντας και το Βέλγιο (17:15 ERT1, Live από το SPORT24). Η "φούρια ρόχα" μετά το εντυπωσιακό 114-87 επί της Βουλγαρίας στην πρεμιέρα, κέρδισε πανεύκολα και την οικοδέσποινα Γερμανίας, με 90-64.

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο άνοιξε το ροτέισον και πήρε σκορ από τους 11 παίκτες της αποστολής. Δεν σημείωσε πόντο μόνο ο Γκαρούμπα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ιταλός κόουτς δεν χρησιμοποίησε κανέναν παίκτη του πάνω από 21 λεπτά. Τα περισσότερα, ακριβώς 21, τα έπαιξε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Από την άλλη, το Βέλγιο επικράτησε στην παράταση της πληγωμένης Γεωργίας στην πρεμιέρα, ωστόσο στη δεύτερη αγωνιστική, έχασε από το Μαυροβούνιο με 76-70, επιβεβαιώνοντας ότι είναι μία ομάδα με συγκεκριμένες δυνατότητες και χαμηλό ταβάνι. Οι 25 πόντοι του Ομπασοχάν ήταν το μοναδικό αισιόδοξο μήνυμα, σε μία κατά τα άλλα μετριότατη εμφάνιση.

Οι Ισπανοί δεν έχουν κανέναν λόγο να χαλάσουν τις θετικές εντυπώσεις των πρώτων δύο αγώνων και εκτός απροόπτου θα φτάσουν απόψε σε ακόμη μία άνετη νίκη. Στο 1.65 να κερδίσουν με πάνω από 13 πόντους. Με το σχετικό ρίσκο μπορούμε να ανεβάσουμε την απόδοση στο 2.50, αν ποντάρουμε παράλληλα και στους 14+ πόντους του Γουίλι Ερνανγκόμεθ.

Ο Μπακό είναι καλός πάνω από το στεφάνι, όμως κακά τα ψέματα δεν είναι στα κυβικά του Ισπανού σέντερ, ο οποίος στα πρώτα δύο ματς σκόραρε 16 και 14 πόντους αντίστοιχα, έχοντας συνολικά 11/16 δίποντα (68,7%) και 8/11 βολές.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λιθουανία – Γερμανία: 2 +8,5 & Over 149,5 (απόδοση 1.91), 15:30
  • Ισπανία – Βέλγιο: 1 -13,5 & Γουίλι 14+ πόντοι (απόδοση 2.50), 17:15
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ