ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroBasket: Επιστρέφει ο Γιάννης και δίνει το 1.80

Προγνωστικά EuroBasket: Επιστρέφει ο Γιάννης και δίνει το 1.80

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Ελλάδας με την Ουκρανία για την 4η αγωνιστική στη φάση των ομίλων του EuroBasket 2022.

Η Ελλάδα παίζει απόψε με την Ουκρανία (18:00 ERT1, Live από το SPORT24) για την πρωτιά του 3ου ομίλου στο EuroBasket 2022. Μία εξέλιξη μάλλον αναπάντεχη, ακόμη και για τους ίδιους τους ανθρώπους της εθνικής μας.

Ελλάδα - Ουκρανία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Οι περισσότεροι περίμεναν ότι η Ελλάδα θα κάνει το 3/3 κόντρα σε Κροατία, Ιταλία και Μεγάλη Βρετανία. Αυτό που δύσκολα θα μπορούσε να προβλέψει κανείς, είναι το απόλυτο της Ουκρανίας, ειδικά με τη νίκη κόντρα στην οικοδέσποινα Ιταλία.

Η ομάδα του Αϊναρς Μπαγκάτσκις έχει ήδη υλοποιήσει τον βασικό της στόχο, που ήταν η πρόκριση στους “16” και πλέον κυνηγάει την απόλυτη υπέρβαση, δηλαδή την πρώτη θέση στο γκρουπ.

Οι Ουκρανοί έδειξαν πως είναι υπολογίσιμος αντίπαλος και επιβεβαίωσαν τα λεγόμενα του κόουτς Ιτούδη, ότι δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανέναν σε ένα τέτοιο τουρνουά.

Φυσικά, ο άσος των Τορόντο Ράπτορς, Σβι Μίχαλιουκ είναι το μεγάλο αστέρι της Ουκρανίας και πρώτος σκόρερ της ομάδας στο EuroBasket με 20 πόντους κατά μέσο όρο. Γενικά, η περιφέρεια της Ουκρανίας έχει δουλέψει εξαιρετικά: 11 πόντους κατά μέσο όρο ο Γιουσούφ Σάνον, 9 ο Ιβάν Τκατσένκο και 8 ο Ιλια Σιντόροφ, άπαντες παίκτες της Προμετέι.

Στο σημερινό ματς, αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τι αντίσταση θα συναντήσει ο Γιάννης από την ουκρανική άμυνα. Ο Greek Freak ξεκουράστηκε στο χθεσινό παιχνίδι και αναμένεται απόψε να επιστρέψει στις επάλξεις, συνεχίζοντας τις υψηλές πτήσεις. Η Ουκρανία πάντως έχει τρεις παίκτες πάνω από 2.10 (Λεν, Πούστοβι, Χερούν), συνεπώς διαθέτει θεωρητικά το μέγεθος για να αντισταθεί ως ένα σημείο στις άγριες ορέξεις του άσου των Μιλγουόκι Μπακς.

Βέβαια, ο Γιάννης έδειξε εξαιρετικά συγκεντρωμένος στα πρώτα δύο ματς με Κροατία και Ιταλία. Πήρε τις επαφές που έπρεπε και εκτέλεσε συνολικά 20 βολές, ευστοχώντας στις 17 (85%)! Αν ο Γιάννης συνεχίσει με παρόμοια ποσοστά στο τουρνουά, από τη γραμμή της φιλανθρωπίας, θα είναι απλά ασταμάτητος και θα σημειώνει σε κάθε ματς εύκολα 20+ πόντους.

Το κάτω όριο απόψε για τον Γιάννη είναι στους 24 και μαζί με ένα νορμάλ χάντικαπ 6,5 πόντων (το βασικό είναι στους 14) για τον άσο της εθνικής, φτάνουμε σε απόδοση 1.80.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Από εκεί και πέρα, μπορούμε να δούμε τόσο τους πόντους του Κώστα Σλούκα, ο οποίος ξεμπούκωσε για τα καλά με τη Μεγάλη Βρετανία, όσο και αυτούς του Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Ο άσος του Ολυμπιακού ήταν λίγο σφιγμένος στα πρώτα δύο ματς, όμως κόντρα στους Βρετανούς... ξεσάλωσε σημειώνοντας 21 με 5/6 τρίποντα! Στο 1.80 να είναι ξανά διψήφιος απόψε.

Από την άλλη, ο Ντόρσεϊ μετά τις σπουδαίες εμφανίσεις με Κροατία και Ιταλία, όπου σημείωσε 27 και 23 πόντους αντίστοιχα, έκανε πίσω στο χθεσινό παιχνίδι. Αγωνίστηκε 19 λεπτά και πήρε μόλις πέντε προσπάθειες, αφού δεν χρειαζόταν να δώσει κάτι περισσότερο για να φτάσουμε στη νίκη.

Το κάτω όριο απόψε του Ντόρσεϊ είναι στους 14 πόντους και προσφέρεται στο 1.60. Οποιος θέλει μπορεί να το συνδυάσει με τη νίκη της εθνικής μας με κάποιο βατό χάντικαπ, είτε να πάει εναλλακτικά στο Over 152,5 για να χτίσει απόδοση διπλασιασμού, στη λογική ότι η Ελλάδα σκοράρει 89 πόντους κατά μέσο όρο στο τουρνουά, άρα μπορεί να τραβήξει ξανά ψηλά το σκορ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ελλάδα – Ουκρανία: 1 -6,5 & Γιάννης 24+ πόντους (απόδοση 1.80), 18:00
  • Ελλάδα – Ουκρανία: Σλούκας Over 9,5 πόντοι (απόδοση 1.80), 18:00
  • Ελλάδα – Ουκρανία: Ντόρσεϊ 14+ πόντοι & Over 152,5 (απόδοση 2.00), 18:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROBASKET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ