BIG GAMES BET

Προγνωστικά Euro: Το γκολ του Ιωαννίδη στέλνει την Εθνική στο Euro

EURO 2024 / PLAY OFF /  /  -  (  / EUROKINISSI)
EURO 2024 / PLAY OFF / / - ( / EUROKINISSI) ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Η Εθνική ομάδα δίνει τον τελικό με τη Γεωργία στην "καυτή" Τιφλίδα, όλα για την πρόκριση στο Euro. Το Match Money επιλέγει Bet Builder συνολικής απόδοσης 7.50.

Η Εθνική ομάδα έκανε το καθήκον της στον ημιτελικό με το Καζακστάν, επικράτησε με το εμφατικό 5-0 στην Opap Arena και σφράγισε το εισιτήριο για τον τελικό πρόκρισης στο Euro, με αντίπαλο την Γεωργία στην Τιφλίδα (26/03, 19:00, ALPHA, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24). Προφανώς και το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει καθώς το συγκρότημα του Γκουστάβο Πογέτ έχει να αντιμετωπίσει και την καυτή ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν 50.000 Γεωργιανοί οπαδοί. Ωστόσο η Εθνική ομάδα τους "έχει" τους Γεωργιανούς και έχει στα συν και την εξαιρετική παράδοση.

Εννιά ματς έχει δώσει η Εθνική με αντίπαλο την Γεωργία και μετρά 7 νίκες και μόλις δύο ισοπαλίες. Και ειδικά εκτός έδρας η Ελλάδα έχει 4/4 νίκες με αντίπαλο την Γεωργία, με τελευταία το 2-0 στις 9 Οκτωβρίου του 2021, όταν και σκόραραν στις καθυστερήσεις οι Μπακασέτας και Πέλκας, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Στην προσπάθεια για την πρόκριση η Εθνική θα στηρίξει πολλά στον Φώτη Ιωαννίδη. Ο στράικερ του Παναθηναϊκού διάγει μια εξαιρετική περίοδο το τελευταίο διάστημα, σκόραρε δις στο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, βρήκε δίχτυα την Πέμπτη κόντρα στο Καζακστάν και θα είναι ξανά η αιχμή του δόρατος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Και κλείνουμε το Bet Builder με την επιλογή ενός εφικτού ορίου στα κόρνερ. Στο υποθετικό σενάριο η Εθνική να βρίσκεται μπροστά στο σκορ η αντίπαλος Γεωργία θα πιέσει για την ισοφάριση και αυτό θα αποφέρει αρκετά κόρνερ στο παιχνίδι, ποντάρουμε στο να ξεπεραστεί το όριο των 7,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γεωργία – Ελλάδα: 2 & Ιωαννίδης anytime σκόρερ & Over 7,5 κόρνερ (απόδοση 7.50), 20:15
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ