BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Το δύσκολο βράδυ της Κύπρου και ο Χάλαντ

Ο Έρλινγκ Χάλαντ της Νορβηγίας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Τουρκία για τους προκριματικούς ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Ροσαλέδα", Μάλαγα | Σάββατο 27 Μαρτίου 2021
Ο Έρλινγκ Χάλαντ της Νορβηγίας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Τουρκία για τους προκριματικούς ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Ροσαλέδα", Μάλαγα | Σάββατο 27 Μαρτίου 2021 © 2021 FERMIN RODRIGUEZ/ASSOCIATED PRESS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τα προκριματικά του Euro 2024 και τον 1ο Όμιλο.

Ξεκινάμε την ανάλυσή μας με την αναμέτρηση της Ισπανίας με την Κύπρο (21:45 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Η ομάδα της μεγαλονήσου συνέχισε τις κακές εμφανίσεις, με τη Σκωτία να την κερδίζει με 0-3. Το πρόβλημα δεν είναι η ήττα αλλά όλα όσα την συνοδεύουν. Ο Τιμούρ Κετσπάγια παραμένει πιστός σε μία τακτική που ήταν λειτουργική πριν 15 χρόνια. Μαζική άμυνα, κανένα πλάνο επίθεσης, με μοναδικό στόχο να δεχθεί όσο το δυνατό λιγότερα γκολ. Χαρακτηριστικό είναι το τελευταίο παιχνίδι όπου η Κύπρος τελείωσε το παιχνίδι με μόλις 0,17 Xgoals και 5 τελικές προσπάθειες.

Η Ισπανία από την άλλη ήταν ασταμάτητη κόντρα στη Γεωργία, επικρατώντας με 1-7. Δημιούργησε συνολικά 33 προσπάθειες για γκολ, φτάνοντας τα 4,19 XGoals, ενώ τελείωσε τον αγώνα με 71% κατοχή. Με δεδομένο πως παίζει στην έδρα της είναι λογικό κινηθεί στους ίδιους ρυθμούς και απέναντι στην Κύπρο.

Το στιλ ποδοσφαίρου του Τιμούρ Κετσπάγια δεν δημιουργεί προσδοκίες σε κανέναν, ενώ δεν περνούν καλά ούτε οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές του, στους οποίους επιρρίπτει τις ευθύνες. Η μέχρι τώρα παρουσία της Κύπρου, αλλά και ο πλουραλισμός της Ισπανίας μας οδηγούν over 4.5, το οποίο βρίσκουμε στο 2.17.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Νορβηγίας με τη Γεωργία (21:45 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Οι Σκανδιναβοί διατηρούν ακόμη ελπίδες πρόκρισης, όμως αυτή είναι σε άμεση εξάρτηση από το αποψινό παιχνίδι, στο οποίο στόχος είναι η νίκη.

Το αποψινό παιχνίδι έχει χαρακτήρα επιβίωσης ουσιαστικά, μιας και σε περίπτωση ήττας, η Νορβηγία μειώνει κατά πολύ τις πιθανότητες πρόκρισης. Δεν ξεχνάμε, βέβαια, ότι μιλάμε για την ομάδα με τον πλέον παραγωγικό επιθετικό που δεν είναι άλλος από τον Έρλινγκ Χάλαντ.

Η Γεωργία γνώρισε ταπεινωτική ήττα με 1-7 από την Ισπανία. Σαφώς περίμενε ότι μόνο εύκολο έργο δεν θα είχε απέναντι στη "ρόχα", όμως το εύρος του σκορ πλήγωσε την ομάδα. Βαθμολογικά η Γεωργία έχει ελπίδες πρόκρισης, όμως για να συνεχίζει να ονειρεύεται, θα πρέπει σήμερα να κάνει την υπέρβαση. Ουσιαστικά πάντως, οι Γεωργιανοί ποντάρουν περισσότερο στα μπαράζ του Μαρτίου, στα οποία θα συμμετάσχουν σίγουρα ως πρώτοι του ομίλου τους στο Nations League.

Σε κάθε περίπτωση, Νορβηγία και Γεωργία σκοράρουν αρκετά, όμως δεν έχουν σταθερότητα στην άμυνα. Γι’ αυτό και η επιλογή που ξεχωρίζει είναι το Over 2.5, που προσφέρεται σε απόδοση 1.78.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ισπανία – Κύπρος: Over 4,5 (απόδοση 2.17), 21:45
  • Νορβηγία – Γεωργία: Over 2,5 (απόδοση 1.78), 21:45

Τα προκριματικά του EURO 2024 παίζουν στο BetMarket.gr με αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες της ημέρας!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ