BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Με το πλάνο και τα στατιστικά της Ελλάδας

Ο Τάσος Μπακασέτας πανηγυρίζει γκολ του στο Ελλάδα - Ιρλανδία
Ο Τάσος Μπακασέτας πανηγυρίζει γκολ του στο Ελλάδα - Ιρλανδία EUROKINISSI SPORTS

Η σημερινές στοιχηματικές προτάσεις του Betmarket.gr προκύπτουν από τη μάχη της Εθνικής Ελλάδας, κόντρα στην Ιρλανδία.

Η Εθνική Ελλάδας έχει ακόμη ελπίδες πρόκρισης από τον δεύτερο όμιλο των προκριματικών, αν και θεωρείται αουτσάιντερ. Για να τις διατηρήσει όμως, θα πρέπει να πάρει αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι, κόντρα στην Ιρλανδία (21:45), η οποία έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες (21:45 ALPHA/Novasports Start, Live από το SPORT24).

Η Ιρλανδία έχει μόλις τρεις βαθμούς στον όμιλο και αυτούς από τη νίκη κόντρα στο αδύναμο Γιβραλτάρ, όμως στην έδρα της δεν έχει αποτελέσει εύκολο αντίπαλο ούτε για τη Γαλλία (0-1), ούτε για την Ολλανδία (1-2). Ειδικότερα, κόντρα στους Οράνιε είχε 1.30 xGoals έναντι 1.23 του αντιπάλου.

Οι γηπεδούχοι πιέζουν αρκετά και δεν επιτρέπουν την εύκολη ανάπτυξη παιχνιδιού, ενώ επιθετικά προωθούνται σημαντικά, ανά διαστήματα. Το πρόβλημα τους είναι στην ανασταλτική λειτουργία, καθώς το σύστημα τους έχει τριάδα στην άμυνα και εφόσον δεν υπάρχει η απαραίτητη συνοχή, τότε τα κενά είναι σημαντικά.

Η Ελλάδα μπορεί να ηττήθηκε εύκολα από τους Ολλανδούς (3-0), όμως έκανε το καθήκον της κόντρα στο Γιβραλτάρ (5-0) και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της δεύτερης θέσης. Συνεπώς, κίνητρο υπάρχει κι έτσι στο μυαλό της είναι η νίκη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ο Γκουστάβο Πογιέτ επιλέγει συχνά να χτίζει το πλάνο του πάνω στον αντίπαλο, με σκοπό να αναδείξει και να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες του, οπότε κάτι τέτοιο περιμένουμε και σήμερα. Ειδικά επιθετικά, αναμένεται να κινηθεί από τα πλάγια, χώρο που η Ιρλανδία είναι ευάλωτη στις αντεπιθέσεις.

Στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων η Ελλάδα κέρδισε δίκαια με 2-1. Οι αποδόσεις δείχνουν ένα ισορροπημένο ζευγάρι, με ελαφρύ φαβοριτισμό στους γηπεδούχους, όμως το κίνητρο είναι μονόπλευρο και η ομάδα του Πογέτ έχει ξανακερδίσει τους Ιρλανδούς. Πρώτη επιλογή λοιπόν, είναι το combo X2 & Over 0,5, που προσφέρεται σε απόδοση 1.90.

Επιπλέον, όπως είπαμε και παραπάνω, η Ελλάδα αναμένεται να επιτεθεί από τα πλάγια, εξαιτίας της αδυναμίας των Ιρλανδών, πράγμα που έκανε και στο πρώτο παιχνίδι, όταν και κέρδισε 10 κόρνερ. Σχετικά με τον αποψινό αγώνα, η επιλογή να έχει η Ελλάδα Over 4.5 κόρνερ προσφέρεται σε απόδοση 1.82 και έχει αρκετή αξία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ιρλανδία – Ελλάδα, 21:45

  • Χ2 & Over 0,5 (απόδοση 1.90)
  • Ελλάδα Over 4.5 κόρνερ (απόδοση 1.82)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ