TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Euro: Η ποιότητα και οι λύσεις των Γάλλων κάνουν τη διαφορά και στο Άμστερνταμ 

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Γαλλίας με την Ελλάδα για τα προκριματικά του Euro 2024
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Γαλλίας με την Ελλάδα για τα προκριματικά του Euro 2024 INTIME

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής και καταλήγει σε δύο καλοπληρωμένες επιλογές από τα προκριματικά του Euro.

Η Γαλλία είναι το απόλυτο αφεντικό στον 2ο όμιλο στον οποίο συμμετέχει και η Εθνική μας ομάδα, δεν έχει κάνει κανένα λάθος, θα τερματίσει εύκολα πρώτη, το δικαιούται με όσα έχει δείξει μέχρι τώρα. Διαθέτει πιθανότατα το πιο γεμάτο ρόστερ από όλες τις ομάδες σε αυτή την προκριματική διαδικασία.

Το αποψινό τεστ στη "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα" είναι μια ακόμη ευκαιρία για τους παίκτες του Ντεσάμ να πιστοποιήσουν αυτή την ανωτερότητα (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Στο Παρίσι είχαν διαλύσει τους "οράνιε" με 4-0, σε μια επίδειξη ισχύος. Να συμβεί το ίδιο απόψε είναι δύσκολο, αλλά οι Γάλλοι στα δικά μου μάτια παραμένουν ξεκάθαρο φαβορί.

Την παραπάνω άποψη έρχεται να ενισχύσει και το ρεπορτάζ. Οι Ολλανδοί έχουν ένα… τσουβάλι απουσίες, παίκτες πρώτης γραμμής, όπως οι Χάκπο, Ντε Γιονγκ, Ντε Λιχτ, Μπέργκχαους, Ντεπάι, Μπότμαν, Κούπμαινερς είναι εκτός. Ο Κούμαν αναφέρθηκε με παράπονο στο βαρύ καλεντάρι, δίκιο έχει, αλλά με αυτό πορεύονται όλες οι ομάδες.

Μικρές οι διαφορές ανάμεσα σε Ισλανδία και Λουξεμβούργο

Στο Ρέικιαβικ η Ισλανδία παίζει ουσιαστικά το τελευταίο της χαρτί στην προσπάθεια να προλάβει έστω τη δεύτερη θέση (21:45 Novasports Start, Live από το SPORT24). Έδειξε σημάδια ζωής τον Σεπτέμβριο με τη νίκη επί της Βοσνίας, αλλά γενικά δεν είναι η ομάδα της προηγούμενης δεκαετίας, η οποία είχε επιτυχίες και συμμετοχές στις μεγάλες διοργανώσεις.

Αντίθετα, μεγάλη βελτίωση και άνοδο παρουσιάζει το Λουξεμβούργο. Έχει πάψει να αποτελεί… σάκο του μποξ, έχει μαζέψει 10 βαθμούς στον όμιλο και στοχεύει στην πρόκριση. Αν σήμερα κερδίσει στην Ισλανδία και η Σλοβακία ηττηθεί στην Πορτογαλία, πιθανό σενάριο, τότε όντως θα γίνει φαβορί για τη δεύτερη θέση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά στοιχήματος

Θεωρητικά η ισοπαλία στο ζευγάρι Ολλανδία - Γαλλία είναι βολική και για τους δύο, αλλά σε αυτό το επίπεδο μετρούν οι προσωπικότητες. Οι παίκτες παίζουν και για τους εαυτούς τους, οι "τρικολόρ" υπερτερούν σε όλους τους τομείς, μπορούν να συνεχίσουν το απόλυτο των νικών, οι Ολλανδοί όμως έχουν την ποιότητα για να σκοράρουν.

Στο ζευγάρι Ισλανδία - Λουξεμβούργο δεν βλέπω μια άνετη επικράτηση των Ισλανδών, το 1.89 του άσου είναι χαμηλό, θα πάω με την επιλογή 2-3 γκολ στο 1.91

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολλανδία - Γαλλία : 2 & Goal/Goal (απόδοση 4.50) 21:45
  • Ισλανδία - Λουξεμβούργο: 2-3 γκολ (απόδοση 1.91) 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ