TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Κερδίζει και πάει για τελικό...

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Κερδίζει και πάει για τελικό...
EUROKINISSI

Το Total Betting του Match Money δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην Εθνική κόντρα στην Ιρλανδία στο Δουβλίνο.

Για την Εθνική και τις κλήσεις του Πογέτ κουβεντιάζονται πολύ. Αλλά έτσι γίνεται πάντα, και σε όλες τις εθνικές. Όμως δε χρειάζεται να πας μακριά, και ο Ρεχάγκελ κάποτε είχε κόψει Ζήκο, Γεωργάτο και Στολτίδη.

Το βασικό σε μια εθνική είναι να έχει καλό κλίμα και να παίζει όντως ως ομάδα. Κι αυτό ο Πογέτ το έχει καταφέρει. Εννοείται το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν είναι για να παίζει στα ίσα τη Γαλλία ή την Ολλανδία και να προκρίνεται από τέτοιον όμιλο, και το πιθανότερο είναι όντως η Εθνική να διεκδικήσει την πρόκριση στο Euro μέσω του Nations League. Αλλά η εικόνα της απέναντι σε ομάδες πιο γήινες είναι πρακτικά αψεγάδιαστη: 8 νίκες μετρά η Εθνική του Πογέτ σε επίσημα παιχνίδια, συν τη μία ήττα στην Κύπρο όταν είχε ήδη εξασφαλίσει την πρωτιά στο Nations League.

Κι όσο βέβαια αν λέει η λογική ότι η Εθνική δεν θα προκριθεί από αυτόν τον όμιλο, οι ίδιοι οι διεθνείς, με τις δηλώσεις τους και όλη τους την αύρα, δεν το έχουν αποδεχθεί. Και ξέρουν ότι μια νίκη τώρα στο Δουβλίνο, και ταυτόχρονα μια νίκη των Γάλλων στην Ολλανδία, κάνει το ματς τη Δευτέρα στην OPAP Arena τελικό.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Οι Ιρλανδοί δεν πάνε ουσιαστικά για τίποτα στον όμιλο και γενικά εδώ και αρκετό διάστημα είναι σε μια μόνιμη κρίση, παραμένοντας εκτός τελικών Euro ή Μουντιάλ από το Euro του 2016 στη Γαλλία. Ο Στίβεν Κένι, που είναι από τον Απρίλιο του 2020 στον πάγκο της, έχει αυτή τη στιγμή το χειρότερο ρεκόρ προπονητή στη σύγχρονη ιστορία της με μόλις 27,8% ποσοστό νικών και βρίσκεται σταθερά στον τοίχο. Και πλέον θεωρείται ότι με την ολοκλήρωση των προκριματικών δεν θα συνεχίσει.

Το σετ των αποδόσεων θέλει ελαφρύ φαβορί την Ιρλανδία, στο 2.45-2.60. Η έδρα και η παραδοσιακή αγάπη των Ιρλανδών για την εθνική τους είναι σίγουρα ένα πλεονέκτημα, όμως τα τελευταία τέσσερα χρόνια η Ιρλανδία έχει σε επίσημα παιχνίδια στο Δουβλίνο ρεκόρ 3-7-5, έχοντας νικήσει Σκωτία, Αρμενία και Γιβραλτάρ και έχοντας γνωρίσει ήττες από Φινλανδία και Λουξεμβούργο. Και, με δεδομένο το κίνητρο και την καλή ψυχολογία της Ελλάδας, η ψαλίδα στο σετ, που θέλει το διπλό σε τιμές γύρω στο 3.00 και το DNB στο 2.10, θα έπρεπε να είναι μάλλον μικρότερη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιρλανδία – Ελλάδα: 2 DNB (απόδοση 2.10) 21:45

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ