CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Με combo για το 1.87 ο Παναθηναϊκός

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος
Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος INTIME

Η δράση στη Super League συνεχίζεται με το πρόγραμμα της Κυριακής (09/10) να περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις και το Άρης - ΑΕΚ να ξεχωρίζει. Τον Αστέρα Τρίπολης φιλοξενεί ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός. Στο Ηράκλειο δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός, εκτός έδρας δοκιμασία και για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Λεβαδειακό. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα των αγώνων και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η έβδομη αγωνιστική στη Super League. Δεσπόζει το Άρης - ΑΕΚ στο Βικελίδης.

(Κυριακή 16:00) ΟΦΗ - Ολυμπιακός

Βελτιωμένος στην πρεμιέρα του Μίτσελ ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα και στην επικράτηση με 2-0 επί του Ατρομήτου, με τον Μπακαμπού να ανεβάζει την ταχύτητα και την ένταση που αγωνίζεται η ομάδα και να δημιουργεί υποσχέσεις για το μέλλον. Χάλασε η καλή εικόνα και η δυναμική που απέκτησε η ομάδα του Μίτσελ μετά από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, καθώς έχασε το βράδυ της Πέμπτης από την Καραμπάγκ 3-0 στο Φάληρο, όμως στο πρωτάθλημα μπαίνει ο Μπακαμπού, θα ξεκινήσει ο Χουάνγκ, μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Σαμασέκου και αναμένεται βελτιωμένος ο Ολυμπιακός.

Ο ΟΦΗ παρουσιάζεται πολύ αδύναμος και ευάλωτος αμυντικά στο ξεκίνημα της σεζόν. Ακόμα και στην ισοπαλία που πήρε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, η εικόνα του αγώνα ήταν για να το χάσει με καθαρό αποτέλεσμα.

Στο 1.50 το διπλό του Ολυμπιακού στον μέσο όρο των εταιριών.

Συνεχίζει εκτός ο κομβικός μεσοεπιθετικός Νέιρα (2/1). Νοκ άουτ ο Πασαλίδης (3/0), ο Μπουζούκης (5/0) και ο Τσιλιανίδης. Τραυματίες για τον Ολυμπιακό οι Ελ Αραμπί (6/2), Μπα (5/0), Βατσλίκ (5 συμ.) και Ρέτσος (1/0). Εκτός αποστολής ο Σισέ (3/0), ο Σαμασέκου (1/0), ο Αμπ. Καμαρά (3/0), ο Μπόουλερ (2/0) και ο Κουντέ (2/0). "Κόπηκε" εκ νέου ο Ντε Λα Φουέντε (3/0).

(Κυριακή 16:30) Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ

Δεν είναι καλή η κατάσταση στον ΠΑΟΚ. Δημιούργησε γκρίνια η ήττα από τον Παναθηναϊκό (2-1), υπήρξαν απουσίες για τον Λουτσέσκου και μία συνολική πίεση προς τον Ρουμάνο προπονητή. Η αλήθεια είναι πάντως πως το ρόστερ έχει περιορισμένες λύσεις.

Για παράδειγμα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τραυματίστηκε ο Ολιβέιρα και δεν υπήρχε επιθετικός να περάσει από τον πάγκο. Δεν έχει ποιότητα είναι όμως πειθαρχημένη ομάδα ο Λεβαδειακός, δεν θα μου κάνει εντύπωση να κάνει την έκπληξη, δεν θα πληρώσω πάντως για να το δω. Προτιμότερο το No Bet.

Λογικά δεν προλαβαίνουν οι Γιανιώτας (εξτρέμ), ο εξτρέμ Λούα Λούα (5/0) κι ο μέσος Χαμόντ (4/0) στον Λεβαδειακό. Νοκ άουτ ο μπακ Κωνσταντινίδης (5/0), ο επιθετικός Βρακάς (6/0) και ο μπακ Βήχος (5/0). Εκτός και ο Ρέγκις (2/0). Πολλά τα προβλήματα για τον Λουτσέσκου, τραυματίας ο Τόμας (5/1). Ερώτημα ο Κουλιεράκης (5/0). Δεν πρόλαβε ο Αουγκούστο (6/0). Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις ο Ολιβέιρα (6/1) και ο Ζίβκοβιτς (5/0). Ετοιμοπόλεμος ο Νάσμπεργκ (1/0),

(Κυριακή 19:30) Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης

Χωρίς να εντυπωσιάζει και έχοντας πολλά περιθώρια βελτίωσης ο Παναθηναϊκός τρέχει ένα ρεκόρ με 6/6 νίκες. Ο Αστέρας τα τελευταία χρόνια για τους πράσινους αποτελεί κακό δαίμονα. Δεν τον έχει κερδίσει στα 4 τελευταία του εντός έδρας παιχνίδια. Φέτος όμως οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς έχουν αυτοπεποίθηση και κερδίζουν τον κακό εαυτό που έχει δείξει ο σύλλογος τα προηγούμενα χρόνια. Μέσα από αυτήν την λογική χτίζουν σερί και προσπαθούν να ξεφύγουν όσο γίνεται περισσότερο στη μάχη του πρωταθλήματος.

Ο Αστέρας κατάφερε να πετύχει την πρώτη του νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ (2-0) την περασμένη αγωνιστική και ανάσανε ο Μεταξάς. Στη Λεωφόρο θα αγωνιστεί με ένα σφιχτό 4-4-2 σε χαμηλά μέτρα. Δεν θα έχει εύκολη αποστολή ο Παναθηναϊκός, αλλά έστω και στο όριο περιμένω να κερδίσει το παιχνίδι. Ο άσος με under 3,5 στο 1.87 που τσιμπάει λίγο προς τα πάνω τις τελευταίες ώρες.

Πλήγμα ο τραυματισμός του Σπόραρ (6/2), νοκ άουτ Τσέριν (6/0) και Κώτσιρας (4/0). Επιστρέφουν όμως οι Παλάσιος (5/1) και Βέρμπιτς (5/1) στον Παναθηναϊκό. Στην αποστολή ο αρχισκόρερ της U19, Μπιλάλ.

Τραυματίστηκε ο καλός μεσοεπιθετικός Μπερτόγλιο (6/0) για τον Αστέρα, επιστρέφει ο κομβικός μέσος Μουνάφο (2/0). Εκ νέου εκτός ο Βαλιέντε (1/0) και ο μπακ Καρμόνα (5/0).

(Κυριακή 21:15) Άρης - ΑΕΚ

Σαλάτα τα έκανε ο Πάρντιου με την απουσία του Μπράμπετς. Αντί να ξεκινήσει τον Ενκουλού επέλεξε τον Πίρσμαν στο κέντρο της άμυνας. Μέχρι να φτάσει το παιχνίδι στο ημίχρονο και να αναγκαστεί να τον αντικαταστήσει είχε δεχτεί ήδη δύο τέρματα. Η ΑΕΚ προέρχεται από εορταστική εβδομάδα και από ένα πολύ γεμάτο παιχνίδι με τον Ιωνικό (4-1). Ο Αλμέιδα χτίζει ένα επιθετικό σύνολο που δουλεύει ένα 4-4-2 ταχύτητας έντασης και επιθετικότητας. Ο τρόπος που αγωνίζονται οι δύο ομάδες με οδηγεί πως θα δούμε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις. Το Goal/Goal στο 1.99.

Παραμένουν εκτός ο στόπερ Μπράμπετς (5/0) και ο μέσος Ντουκουρέ (4/0) στον Άρη. Στην αποστολή ο νεοφερμένος αμυντικός χαφ Ετέμπο. Ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ δεν υπολογίζει τον τραυματία Φαν Βέερτ (1/0), ξεπέρασε τα προβλήματα ο Χατζισαφί (5/0), επιστρέφει ο Γιόνσον (4/0). Εκτός ο Τζαβέλλας (5/0). Απώλεια της τελευταίας στιγμής ο Στάνκοβιτς (6/0).

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ