FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Βγάζει θράσος ο Πανσερραϊκός, στοίχημα στο 2.30

Προγνωστικά Ελλάδα: Βγάζει θράσος ο Πανσερραϊκός, στοίχημα στο 2.30
Οι παίκτες του Πανσερραϊκού πανηγυρίζουν το γκολ του Άλεξιτς στην OPAP Arena INTIME SPORTS

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει το Πανσερραϊκός - Παναιτωλικός και ποντάρει στο 2.30.

Πανσερραϊκός - Παναιτωλικός (Σάββατο 21:00)

Έκανε το... μπαμ ο Πανσερραϊκός, έφυγε με την ισοπαλία από την έδρα της ΑΕΚ, με τον τερματοφύλακα Χοβάν να κάνει μεγάλο ματς, συνολικά οι παίκτες του Γκαρσία έδωσαν συνέχεια σε όσα είχαν δείξει και κόντρα στον Ολυμπιακό. Δεν είναι έτοιμο ακόμη το γήπεδο των Σερρών, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην Τούμπα, τραυματίας είναι ο Χατζηστραβός .

Ο Παναιτωλικός προέρχεται από τη “λευκή” ισοπαλία στο Αγρίνιο κόντρα στον ΠΑΣ, αποτέλεσμα γενικά δίκαιο. Ο Σούρερ ζητάει περισσότερα από τους παίκτες του κυρίως στην τελική προσπάθεια, να μην χάνονται ευκαιρίες. Παραμένει εκτός ο έμπειρος στόπερ, Οικονόμου, επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά δεν είναι έτοιμος.

Ο Πανσερραϊκός βγάζει αγωνιστικό θράσος και αυτό τον κάνει επικίνδυνο. Έχει ήδη συνηθίσει να παίζει μακριά από το γήπεδό του, δεν θα τον επηρεάσει η ουδέτερη Τούμπα, δίνεται οριακά φαβορί, μπορεί να πάρει τη νίκη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πανσερραϊκός - Παναιτωλικός: 1 (απόδοση 2.30), 21:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ