CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Βατό εμπόδιο για τον Αστέρα Τρίπολης, με υπομονή στο Ηράκλειο

Ο Μπαράλες πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο 90+8' και ισοφάρισε για τον Αστέρα κόντρα στο Βόλο | 19 Αυγούστου 2022
Ο Μπαράλες πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο 90+8' και ισοφάρισε για τον Αστέρα κόντρα στο Βόλο | 19 Αυγούστου 2022 EUROKINISSI

Ολοκληρώνεται η 13η αγωνιστική στη Super League με δύο αναμετρήσεις και στη συνέχεια οι ομάδες πάνε σε διακοπή λόγω Μουντιάλ. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα των αγώνων της Δευτέρας και καταλήγει σε στοιχηματικές επιλογές.

Με δύο αναμετρήσεις πέφτει η αυλαία της 12ης αγωνιστικής στη Super League.

(Δευτέρα 18:00) Αστέρας Τρίπολης - Ιωνικός

Περίεργο παιχνίδι, ο Αστέρας κάνει πραγματικά πολύ άσχημη σεζόν, κατώτερη από τις δυνατότητες του υλικού. Ο Ιωνικός πέτυχε την πρώτη νίκη στο Ηράκλειο και η λογική έλεγε πως αυτό το αποτέλεσμα θα δημιουργήσει συνθήκες για βελτίωση, η εικόνα όμως στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν απογοητευτική. Ο αγώνας είναι οριακός για τον Μεταξά, μόνο αν κερδίσει θα κρατήσει την θέση του. Είναι απογοητευτική η αμυντική λειτουργία του Ιωνικού, μοιάζει σαν ο πιο βατός αντίπαλος για να κερδίσει ο Αστέρας και να μείνει ο Μεταξάς στην θέση του. Ο άσος στο 1.76, καθώς δέχεται ισχνές πιέσεις και έπεσε από το αρχικό 1.80.

Αποθεραπεύθηκε και είναι έτοιμος ο εξτρέμ Τιλίκα (11/3) για τους γηπεδούχους. Εκτός ο εξτρέμ Μπαρτόλο (9/0). Ο μεσοεπιθετικός Άοσμαν (8/1) επανέρχεται για τους φιλοξενούμενους. "Κόπηκαν" Τσιγκρίνσκι (9/0) και Κάνιας (10/0). Νοκ άουτ ο Μεντόσα (10/2), εκτός και ο χαφ Μασάς (9/0).

(Δευτέρα 19:30) ΟΦΗ - Λεβαδειακός

Δύσκολη η κατάσταση στον ΟΦΗ. Η ισοπαλία στην πρεμιέρα του Ντουμπράουσκας στο Βικελίδης δεν είχε συνέχεια. Απογοητευτικός ο ΟΦΗ στην εντός έδρας ήττα από τον Ιωνικό, δεν αντιστάθηκε μεσοβδόμαδα στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ. Τον αγώνα με τον Λεβαδειακό τον έχουν σημαδέψει για νίκη, δεν είναι σίγουρο όμως πως μπορούν να πάρουν την κατοχή της μπάλας και να κερδίσουν το παιχνίδι. Ο Λεβαδειακός παίζει κλειστά πίσω από την μπάλα, δεν θα αφήσει χώρους και η λογική λέει πως το παιχνίδι δεν θα φύγει από το under 2,5, στο 1.57 στον μέσο όρο των εταιριών.

Τραυματίας ο αξιόλογος μεσοεπιθετικός Τοράλ (8/2) για τους γηπεδούχους. Νοκ άουτ ο Γκερέρο (8/0). Μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες. Πιο πολλά τα προβλήματα για τον Βέλιτς, έχει φρέσκια απουσία τον στόπερ Λιάγκα (9/1), εκτός παραμένουν οι Λούα Λούα (9/0), Μουτίνιο (10/2), Μπελμόντ (5/1), Συμελίδης (2/0), Κωνσταντινιδης (5/0), Τζημόπουλος (7/0) και Τόρο (5/0).

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ