BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ελλάδα: Τριάδα από τη Stoiximan Super League σε απόδοση 8.40

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Η τριάδα του Freetips247 από τα αποψινά ματς της Stoiximan Super League σε συνολική απόδοση 8.40!

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση του Βόλου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Σε οριακό σημείο ο Βόλος με μόλις έναν βαθμό πάνω από την προτελευταία Κηφισιά και τέσσερις από τον ουραγό ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα της Μαγνησίας προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία με την Κηφισιά (0-0). Είναι η τρίτη σερί ισοπαλία για την ομάδα του Άνχελ Λόπεθ και ενώ είχαν προηγηθεί πέντε διαδοχικές ήττες. Παρελθόν από τον Βόλο, ο Σέρβος εξτρέμ Μίλος Ντέλετιτς με 21 συμμετοχές, 4 γκολ και 1 ασίστ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έπειτα από τέσσερις διαδοχικές ήττες κατάφερε να κόψει βαθμούς από τον Άρη (0-0) και συνεχίζει να ελπίζει μαθηματικά. Με προβλήματα οι Σόρια, Τούτου και Νάγκι. Επιλογή η διπλή ευκαιρία (1Χ) σε συνδυασμό με το Under 3,5 γκολ.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Κηφισιά. Έπειτα από τρεις σερί νίκες, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, έφυγε αλώβητη από την Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ με τον Ελίασον να ανοίγει στο 47΄ το σκορ και τον Κεντζιόρα να ισοφαρίζει στο 89΄. Θα προστατευθεί στο ματς με την Κηφισιά από τον Αλμέιδα ο Σιμάνσκι. Εκτός λόγω καρτών ο Βίντα. Δεύτερο σερί ματς όπου η Κηφισιά δεν χάνει, αφού μετά το διπλό επί του ΟΦΗ (1-2), αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας με τον Βόλο και συνεχίζει να ελπίζει για την παραμονή. Οι τελευταίες εμφανίσεις έχουν επαναφέρει συγκρατημένη αισιοδοξία αν και στο ματς με την ΑΕΚ η ομάδα του Κώστα Μπράτσου δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι. Το combo 1 & Over 2,5 γκολ σε απόδοση 1.50.

Προγνωστικά στοιχήματος

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας, με το μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού. Τρίτο μεγάλο ματς στη σειρά, ξανά στην Τούμπα για τον ΠΑΟΚ, αφού μετά την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, ακολούθησε η ήττα στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson από τον Παναθηναϊκό (0-1). Τιμωρημένος ο Τάισον. Στην αντίπερα όχθη μετά την εμφατική νίκη με 4-0 επί του ΟΦΗ, ο Ολυμπιακός στο ντεμπούτο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επιβλήθηκε 1-0 της Φερεντσβάρος κάνοντας ένα σημαντικό βήμα τους 16 του Conference League. Με καλή ψυχολογία, αλλά και δεδομένη κόπωση οι ερυθρόλευκοι στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Υποψήφιοι για το αρχικό σχήμα ο Τσικίνιο, Ποντένσε, Όρτα και Μπιανκόνε. Εκτός ο Κίνι. Σε απόδοση 3.50 η ισοπαλία ανάμεσα στους δύο μονομάχους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα: 1Χ & Under 3,5 γκολ (απόδοση 1.60), 15:30
  • ΑΕΚ – Κηφισιά: 1 & Over 2.5 γκολ (απόδοση 1.50), 19:00
  • ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Χ (απόδοση 3.50), 20:30

Παρολί απόδοσης: 8.40

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ