BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ελλάδα: Τριάδα από τα playouts σε απόδοση 15.92

Ο Μπερτόγλιο πανηγυρίζει το 3-1 στο Βόλος - ΟΦΗ
Ο Μπερτόγλιο πανηγυρίζει το 3-1 στο Βόλος - ΟΦΗ EUROKINISSI SPORTS

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει! Το Freetips247.com έχει ξεχωρίσει τρία παιχνίδια από τα playouts της Stoiximan Super League και προτείνει παρολί σε απόδοση 15.92.

Ξεκινώντας από την αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης στις 15:00. Οι Σερραίοι ξεκίνησαν με το αριστερό τις υποχρεώσεις τους στα playouts, καθώς γνώρισαν την ήττα με 3-0 από τον Παναιτωλικό. Από την άλλη και οι Αρκάδες δεν κατάφεραν να γευτούν τη χαρά της νίκης, μιας και είδαν τον Βόλο να φεύγει με τους τρεις βαθμούς από το Κολοκοτρώνης. Ο Αστέρας μάλιστα, αγνοεί τη νίκη στα τελευταία έξι ματς, έχοντας απολογισμό τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες. Από την άλλη, ο Πανσερραϊκός έχει μόλις μία νίκη, τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία.

Τις δύο ομάδες τις χωρίζουν τέσσερις βαθμοί. Στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες του Αστέρα Τρίπολης, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ στα δύο τελευταία παιχνίδια με τον Πανσερραϊκό σημειώθηκε το G/G, το οποίο θα επιλέξουμε και για σήμερα σε απόδοση 1.75.

Συνεχίζουμε το πρόγραμμα με το παιχνίδι του Βόλου με τη Κηφισιά, στο Πανθεσσαλικό στις 17:30, όπου και θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία κόσμου. Μετά το τρίποντο την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Αστέρα, η ομάδα της Μαγνησίας, πήρε ανάσα φτάνοντας τους 22 βαθμούς, παραμένοντας ωστόσο στην προτελευταία θέση της κατάταξης και στο +4 από τον τελευταίο ΠΑΣ Γιάννινα. Από την άλλη, η Κηφισιά πήρε την τέταρτη, στη σειρά, ισοπαλία της στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον ΟΦΗ (0-0).

Εκτός από τις τέσσερις σερί ισοπαλίες, οι νεοφώτιστοι έχουν μία ήττα και μία νίκη στα τελευταία έξι ματς της Stoiximan Super League. Επιπλέον, η Κηφισιά έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας στη διοργάνωση και γι' αυτό επιλέγουμε τον 1 του πρώτου ημιχρόνου σε απόδοση 2.80.

Οι επιλογές του Freetips247.com ολοκληρώνονται με την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό στις 19:30. Οι Ηπειρώτες δεν βρίσκονται στα καλύτερα τους και "φλερτάρουν" με τον υποβιβασμό. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην τελευταία θέση της κατάταξης, έχοντας 18 βαθμούς. Από την άλλη και ο Παναιτωλικός ναι μεν επικράτησε με 3-0 του Πανσερραϊκού στην πρεμιέρα των playouts, ωστόσο αυτό ήταν το πρώτο τρίποντο μετά από δύο ήττες και δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Αγρινίου βρίσκεται μόλις στο +5 από την αποψινή της αντίπαλο και όλα είναι ρευστά ενόψει της συνέχειας. Επιπλέον, ο Παναιτωλικός έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 4 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στους τελευταίους 5 αγώνες του Παναιτωλικού, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ στο πρωτάθλημα. Στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις τους πάντως είχαμε ισοπαλία και μάλιστα χωρίς σκορ. Γι' αυτό θα κρατήσουμε το Χ στο 3.25.

Η πρόβλεψη του Freetips247.com

  • Πανσερραϊκός - Αστέρας Τρίπολης: Goal/Goal (απόδοση 1.75), 15:00
  • Βόλος – Κηφισιά: 1 ημίχρονο (απόδοση 2.80), 17:30
  • ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός: Χ (απόδοση 3.25), 19:30

Απόδοση τριάδας: 15.92

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ