BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ελλάδα: Τρεις επιλογές με γκολ στη Stoiximan Super League σε απόδοση 6.69

Ο Γερεμέγεφ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Ο Γερεμέγεφ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός EUROKINISSI SPORTS

Τρεις επιλογές με γκολ από τη Stoiximan Super League περιλαμβάνει η στοιχηματική πρόταση του Freetips247.com.

Θα ξεκινήσουμε με το πρώτο χρονικά ματς της Κυριακής (11/2) ανάμεσα σε Κηφισιά και Βόλο. Οι γηπεδούχοι την περασμένη αγωνιστική σταμάτησαν το σερί επτά αγώνων χωρίς νίκη, παίρνοντας σημαντικό τρίποντο στην έδρα του ΟΦΗ. Οι Βολιώτες, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, δεν έχουν καταφέρει να σηκώσουν κεφάλι μετρώντας οκτώ ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις.

Με ανεβασμένη ψυχολογία θα υποδεχτεί στο γήπεδο της Καισαριανής η Κηφισιά τον Βόλο. Οι Βολιώτες, αν και βρίσκονται σε παρατεταμένη κακή αγωνιστική κατάσταση είναι ένα πόντο πάνω από την Κηφισιά. Αναμφίβολα, οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν ένα ματς για να βγάλουν αντίδραση και αυτό κόντρα στην Κηφισιά μοιάζει με ευκαιρία. Βέβαια, η Κηφισιά έχει αποδείξει πως έχει επιθετικές αρετές και μπορεί να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Δεν θα επιλέξουμε κάποιο σημείο νικητή και θα πάμε στα γκολ προτείνοντας το Goal/Goal στην αναμέτρηση σε απόδοση 1.78.

Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο παιχνίδι των Σερρών, ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι το τρίτο σερί εντός έδρας ματς για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, γλιτώνοντας στην προηγούμενη αγωνιστική τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) κόντρα στον Άρη στα χασομέρια της αναμέτρησης. Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη, προέρχεται από μία σημαντική νίκη γοήτρου κόντρα στον Ολυμπιακό με σκορ 2-0, σε ένα ματς που οι πράσινοι ήταν αποτελεσματικότατοι επιθετικά.

Αναμφίβολα, η ομάδα του Φατίχ Τερίμ θέλει το... τρίποντο στις Σέρρες, ώστε στο τέλος της αγωνιστικής να μπορέσει να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενη γκέλας κάποιας ομάδας στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και ν' αναρριχηθεί στην βαθμολογία. Το διπλό στο ματς είναι σε χαμηλή απόδοση, όμως. Θα επιλέξουμε να πάμε στα γκολ. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που σκοράρει και μπορεί να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα κόντρα σε ευάλωτες άμυνες. Από την άλλη ο Πανσερραϊκός παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και δημιουργεί απειλές για την αντίπαλη εστία. Επιλογή μας το Over 2.5 στο 1.98.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το τελευταίο σημείο της τριάδας μας θα έρθει από την Λαμία και πιο συγκεκριμένα από το ματς Λαμία – Αστέρας Τρίπολης. Αντίθετες πορείες για τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με 4-1 στα Ιωάννινα, ενώ οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από βαριά ήττα κόντρα στην ΑΕΚ με 4-2 στην OPAP Arena.

Στα τελευταία ματς και οι δύο έχουν αποδείξει πως μπορούν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, χωρίς να μπορούν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους. Το G/G στην αναμέτρηση προσφέρεται σε πολύ καλή απόδοση (1.90) και δεδομένου ότι οι δύο ομάδες δεν θα παίξουν κλειστά θα το επιλέξουμε. G/G στο 1.90, λοιπόν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κηφισιά - Βόλος : Goal/Goal (απόδοση 1.78), 16:00
  • Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός: Over 2,5 (απόδοση: 1.98), 17:00
  • Λαμία - Αστέρας Τρίπολης: Over 2,5 (απόδοση 1.90), 19:30

Παρολί απόδοσης 6,69

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ