BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ελλάδα: Τρεις επιλογές από τη Stoiximan Super League σε απόδοση 6.29

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου INTIME SPORTS

Τριάδα από τα παιχνίδια της Stoiximan Super League προτείνει το Freetips247.com στους αναγνώστες του, με combo bet και κόρνερ γηπεδούχων σε απόδοση 6.29.

Μετά από δραματικό αποκλεισμό στην διαδικασία των πέναλτι από το Κύπελλο Ελλάδας Betsson και συνάμα από τον τελικό της διοργάνωσης, ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο ν' αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι μετρούν δύο κακές σερί εμφανίσεις με μία ήττα και μία ισοπαλία, ενώ ο ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα μετράει επίσης μία ήττα και μία ισοπαλία.

Οι δύο ομάδες στα τελευταία ματς προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους, με τον ΠΑΟΚ να κάνει μία μεστή εμφάνιση στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό, παρά το γεγονός ότι έχασε την πρόκριση. Η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό έχασε την πρωτιά στο πρωτάθλημα και ψάχνει το παιχνίδι για να βγάλει αντίδραση και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Θα επιλέξουμε το διπλό σε συνδυασμό με το Over 2,5, μιας και ο ΠΑΟΚ είναι παραγωγική ομάδα και η ομάδα του Αγρινίου αρκετά υποδεέστερη δεχόμενη αρκετά γκολ.

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Με το εισιτήριο της πρόκρισης στους "16" του Conference League, όπου θα έρθει αντιμέτωπος με την Μακάμπι Τελ Αβιβ, ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει το άδειο - λόγωτης τιμωρία από το ματς με τον Παναθηναϊκό - Γ. Καραϊσκάκης τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Ερυθρόλευκοι με αλλαγμένη ψυχολογία μετά την άφιξη του Μεντιλίμπαρ στον πάγκο τους διανύουν πολύ καλό νικηφόρο σερί, μετρώντας τέσσερις νίκες. Από την άλλη, ο Αστέρας Τρίπολης μετράει δύο ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία τρία τελευταία ματς, έχοντας δεχθεί παράλληλα οκτώ τέρματα.

Ματς, στο οποίο το φαβορί είναι ξεκάθαρο, αλλά οι γηπεδούχοι μετά το ταξίδι στην Ουγγαρία ενδεχομένως να εμφανίσουν σημάδια κόπωσης. Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα θελήσουν από την αρχή να... τελειώσουν το ματς. Θα πιέσουν τον Αστέρα Τρίπολης και θα τον κλείσουν στα καρέ τους. Δεν θα πάμε σε κάποιο σημείο, ούτε στα γκολ. Θα επιλέξουμε το Over 5.5 κόρνερ του Ολυμπιακού.

Προγνωστικά στοιχήματος

Tέλος, στο ματς που κλείνει το κυριακάτικο πρόγραμμα της Stoiximan Super League την Κηφισιά θα υποδεχτεί στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός, ο οποίος πήρε απίστευτη πρόκριση κόντρα στον ΠΑΟΚ στη διαδικασία των πέναλτι, βλέποντας τον Ντραγκόφσκι να σώζει τρία match ball των Θεσσαλονικιών. Οι Πράσινοι, λοιπόν, μετά την κατάκτηση του εισιτηρίου για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος κόντρα στην ουραγό του πρωταθλήματος Κηφισιά.

Σε αυτό το ματς θα επιλέξουμε να πάμε στα κόρνερ και πιο συγκεκριμένα στα κόρνερ του Παναθηναϊκού. Θα ποντάρουμε το Over 6.5 κόρνερ του Παναθηναϊκού, μιας και η ομάδα του Τερίμ θα πιέσει την Κηφισιά για να βρει τα γκολ που θα του δώσουν μία άνετη επικράτηση μετά από ένα χρονοβόρο και ψυχοφθόρο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Άξιο να σημειωθεί πως οι Πράσινοι στα τελευταία πέντε εντός έδρας ματς έχουν εκτελέσει 42(!) κόρνερ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ: 2 & Over 2.5 (απόδοση 1.90), 17:00
  • Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης: Σύνολο κόρνερ γηπεδούχου Over 5.5 (απόδοση1.70), 18:00
  • Παναθηναϊκός - Κηφισιά: Σύνολο κόρνερ γηπεδούχου Over 6.5 (απόδοση 1.95), 20:00

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ