FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Το τεσσάρι στο Αγρίνιο, τα γκολ στη Θεσσαλονίκη

Ο Λορέν Μορόν πανηγυρίζει το γκολ του Άρη κόντρα στην Κηφισιά
Ο Λορέν Μορόν πανηγυρίζει το γκολ του Άρη κόντρα στην Κηφισιά EUROKINISSI SPORTS

Συνεχίζεται η αγωνιστική στη Stoiximan Super League με δύο αναμετρήσεις. Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Παναιτωλικός - Βόλος (Σάββατο 17:30)

Η χρονιά δεν άρχισε καθόλου καλά για τον Παναιτωλικό, η ομάδα δεν έχει νίκη, ο Γιάννης Πετράκης πήρε την θέση του Γκάμπριελ Σούρερ σε μια κίνηση της διοίκησης να γυρίσει το... χαρτί και τώρα που συμπληρώνονται τρεις εβδομάδες από την αλλαγή, αναμένεται η αντίδραση. Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Καρέλης, Μπακάκης, Ντίαζ, Μπουζούκης και δεν θα αγωνιστούν. Επιστρέφουν Οικονόμου, Μαυρίας και Τσιγγάρας.

Ουραγός με μόλις δύο βαθμούς είναι ο Βόλος, μεγάλη η ανάγκη για τρίποντο, ώστε να αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας. Στη διακοπή προκρίθηκε στους "16" του Κυπέλλου με εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΣ, πάνω εκεί θέλει να επενδύσει ο Μπράτσος. Ντέλετιτς και Μύγας επέστρεψαν κανονικά στις προπονήσεις, ο δεύτερος έμεινε πάντως εκτός αποστολής, εκτός επίσης ο στόπερ Σιέλης και ο τερματοφύλακας Σιαμπάνης ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού. Επανέρχεται ο Μπαριέντος.

Ματς κομβικό και για τους δύο, ο χαμένος θα παραμείνει σε μεγάλη πίεση, θα ψάξουμε το διπλό το οποίο βρίσκουμε σε καλή απόδοση και καταγράφει ανοδική τάση.

Άρης - Πανσερραϊκός (Σάββατο 20:00)

Το ματς πέρασε από... χίλια κύματα, κινδύνευσε με αναβολή, καθώς η επιτροπή αδειοδότησης αθλητικών εγκαταστάσεων έκρινε ακατάλληλο το γήπεδο του Πανσερραϊκού, λόγω προβλημάτων στη στατικότητα μίας κερκίδας και του στεγάστρου των επισήμων. Τελικά έγινε αντιστροφή έδρας, το ματς αυτό θα διεξαχθεί στο "Βικελίδης" και αυτό του 2ου γύρου στις Σέρρες.

Ο Άρης προσπαθεί να αναρριχηθεί βαθμολογικά και στην έδρα του είναι αποτελεσματικός. Εκτός παραμένει ο Κίκε Σαβέριο, αμφίβολος ο Ζαν Ζουλ. Εκτός επίσης Βέλεθ, Ρουπ και Εμβοντό.

Ο Πανσερραϊκός παρά τις αντιξοότητες σχεδόν εντυπωσιάζει. Ομάδα ελκυστική, σύγχρονη, ταλαντούχα, θα παρουσιαστεί με το ίδιο αγωνιστικό θράσος και τώρα. Ο μέσος Στίνα δεν προλαβαίνει, επιστρέφει ο φορ Γούλερι. Εκτός δράσης ο Ντανκερλούι

Ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο, ο Πανσερραϊκός ξέρει να χτυπάει στην κόντρα, μπορούν να σκοράρουν και οι δύο. Πιέζεται το Goal/Goal που κυκλοφορεί στον διπλασιασμό ακόμα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναιτωλικός - Βόλος: 2 (απόδοση 4.05), 17:30
  • Άρης - Πανσερραϊκός: Goal/Goal (απόδοση 1.98), 20:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ