BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ελλάδα: Σύστημα στην πρεμιέρα της Super League

Ο Νάρει στο γήπεδο της Τούμπας σε αναμέτρηση κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας για τα προκριματικά του Europa Conference League
Ο Νάρει στο γήπεδο της Τούμπας σε αναμέτρηση κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας INTIME

Το BetMarket.gr αναλύει και προτείνει για τα 3 σαββατιάτικα παιχνίδια της Super League.

Το πρώτο πλάνο της Super League 2022/2023, με τους ποδοσφαιριστές Βόλου και Αστέρα Τρίπολης να χαιρετάνε και στο background τις άδειες κερκίδες του Πανθεσσαλικού δεν ήταν και ό,τι καλύτερο! Άγνωστο γιατί επιλέχθηκε το συγκεκριμένο παιχνίδι για πρεμιέρα, σε ένα γήπεδο που είναι εδώ και καιρό δεδομένο πως δεν συγκεντρώνει θεατές.

Τουλάχιστον μας αποζημίωσε από πλευράς θεάματος, με έξι γκολ και σασπένς στο φινάλε. Ανοίγοντάς μας ταυτόχρονα την όρεξη για το σημερινό πρόγραμμα του πρωταθλήματος, με 3 αναμετρήσεις.

Η πρεμιέρα δεν σηκώνει μεγάλα πονταρίσματα, έτσι αποφασίσαμε να πάμε σε επιλογές υψηλότερου ρίσκου, χτίζοντας ένα σύστημα στην 1η αγωνιστική της νέας περιόδου.

Στο Περιστέρι ανοίγει το πρόγραμμα της ημέρας, με έναν πολύ αλλαγμένο Ατρόμητο να υποδέχεται τον ΟΦΗ (20:00 NOVASPORTS 2 , LIVE από το SPORT24 ). Φαβορί οι γηπεδούχοι, λόγω και του αργού μεταγραφικού σχεδιασμού των Κρητικών. Σημαντικά γρανάζια της μηχανής του Νιόπλια ήρθαν αργά στην ομάδα. Ο ΟΦΗ παραμένει όμως μια ομάδα με ποιοτικό υλικό από τη μέση και μπροστά. Στον Ατρόμητο μια μεταγραφή που δεν έκανε μπαμ αλλά… μπορεί να κάνει, είναι ο Ρομπάιγ. Ο Γάλλος εξτρέμ ήταν μέλος των ακαδημιών της Παρί Σεν Ζερμέν και μετέπειτα αποκτήθηκε από τη Λανς, το τμήμα σκάουτινγκ της οποίας σπάνια κάνει λάθος. Στα 28 του δεν έχει πετύχει την καριέρα που μπορούσε, το ελληνικό πρωτάθλημα όμως προσφέρεται για να κάνει μια καλή σεζόν. Στο 4.50 για anytime σκόρερ στην πρεμιέρα.

Η νέα ΑΕΚ του Αλμέιδα κάνει πρεμιέρα στη Λαμία (21:30 COSMOTE SPORT 1, LIVE από το SPORT24 ). Τα κλίμα μοιάζει πολύ καλό στην Ένωση, που περνά την περίοδο που όλα είναι τέλεια! Αν και πόσο θα κρατήσει θα κριθεί από το τι θα συμβεί στα επίσημα παιχνίδια. Αν επιβεβαιώσει πάντως τα όσα καλά γράφονται στο ρεπορτάζ της, κόντρα σε μια Λαμία με μέτριο ρόστερ και αρκετές απουσίες, μπορεί όχι απλά να κερδίσει αλλά να σκοράρει και Over 2,5 φορές.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στον ΠΑΟΚ η είδηση της εβδομάδας ήταν η επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα. Για όσους ξέρουν καλά τον οργανισμό, γνωρίζουν πόση σημασία έχει η παρουσία εδώ του Σαββίδη. Η ομάδα είχε αρκετό διάστημα μετά τον αποκλεισμό από τη Λέφσκι για να δουλέψει και σήμερα στην Τούμπα θα ψάξει να βάλει ένταση από νωρίς στο παιχνίδι της κόντρα στον Παναιτωλικό (21:45 NOVASPORTS PRIME , LIVE από το SPORT24 ). Πάνω από τον διπλασιασμό τα over 4,5 κόρνερ στο ημίχρονο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατρόμητος - ΟΦΗ: Ρομπάιγ Anytime σκόρερ (απόδοση 4.50), 20:30
  • Λαμία - ΑΕΚ: Over 2,5 γκολ ΑΕΚ (απόδοση 3.15), 21:00
  • ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός: Over 4,5 κόρνερ Α’ ημίχρονο (απόδοση 2.15), 21:45

Διάβασε ψαγμένα ειδικά στοιχήματα, πλούσιες ποδοσφαιρικές αναλύσεις, καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος σε όλα τα σπορ καθώς κι όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα καθημερινά το BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ