FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Προσπαθεί να γυρίσει το... χαρτί ο ΟΦΗ

Προγνωστικά Ελλάδα: Προσπαθεί να γυρίσει το... χαρτί ο ΟΦΗ

Πέφτει η αυλαία της 17ης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League και ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα δεδομένα στο ΟΦΗ - Λαμία.

ΟΦΗ - Λαμία (20:00)

Δεν πατάει καθόλου καλά ο ΟΦΗ, γνώρισε 3η συνεχόμενη ήττα με τον Πέπε Μελ στον πάγκο, η άσχημη εικόνα της ομάδας προβληματίζει περισσότερο και από τα αποτελέσματα, δεν έχει πετύχει καν γκολ από τη στιγμή που ανέλαβε ο Ισπανός προπονητής. Αν συνεχίσει έτσι θα μπλέξει σε περιπέτειες, επιστρέφουν οι Γκαγιέγκος και Μαρινάκης. Δεν ανακοινώθηκε αποστολή.

Τεράστια νίκη για τη Λαμία, ελάχιστοι περίμεναν την επικράτηση της ομάδας του Βόκολου επί του Ολυμπιακού. Σπουδαία εμφάνιση από όλους τους παίκτες, χάθηκαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, παρά τις κομβικές απουσίες των Καρλίτος και Παπαδόπουλου. Ο τελευταίος εξέτισε και επιστρέφει, ερωτηματικό αποτελεί ο Ισπανός επιθετικός, ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο αρκετών ομάδων και έμεινε εκτός. "Κόπηκαν" μαζί του Παύλοβετς (στόπερ), Σαντάνα (χαφ) και Λόνγκο (φορ).

Περίεργο ματς, ο ΟΦΗ δεν είναι καλά, η Λαμία παίζει χωρίς πίεση και μπορεί να κάνει τη ζημιά, επιλέγουμε 2-3 γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΟΦΗ - Λαμία: 2-3 γκολ (απόδοση 1.98), 20:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ