BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ελλάδα: Πρεμιέρα στα playouts με παρολί στο 8.81

Προγνωστικά Ελλάδα: Πρεμιέρα στα playouts με παρολί στο 8.81
INTIME SPORTS

Τα παιχνίδια των playouts ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα του Σαββάτου (16/03) και το Freetips247.com έχει την ανάλυση και τα προγνωστικά.

Στις 17:30 η Κηφισιά υποδέχεται τον ΟΦΗ. Η γηπεδούχος προέρχεται από πέντε αρνητικά αποτελέσματα, καθώς μετράει τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα. Τερμάτισε στην 11η θέση της κατάταξης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Σε αντίθεση με τον ΟΦΗ που είχε τα σκαμπανεβάσματά μέσα στη σεζόν. Κατέλαβε την 10η θέση έχοντας συγκεντρώσει 25 βαθμούς. Η Κηφισιά έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση, ενώ ο ΟΦΗ έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Η ιστορία των αναμετρήσεων μας οδηγεί στο Goal/Goal σε απόδοση 1.70.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 20:00 Παναιτωλικός και Πανσερραϊκός κοντράρονται στο Αγρίνιο. Η γηπεδούχος κατέλαβε την 12η θέση της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Από την άλλη, ο Πανσερραϊκός κατέλαβε την 9η θέση με 27 βαθμούς. Οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται και στα καλύτερα τους. Από τη μία οι γηπεδούχοι μετράνε δύο ήττες, τρεις ισοπαλίες και μία νίκη κι από την άλλη η φιλοξενούμενη ομάδα μετράει μόλις μία νίκη, έχοντας παράλληλα τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες. Ο Παναιτωλικός έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ στα τελευταία 4 μπήκαν λιγότερα από 2.5 τέρματα. Γι' αυτό και θα κρατήσουμε το 1Χ & Under 3,5 στο 1.70.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τέλος, στις 19:30 Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα δίνουν μάχη στο Περιστέρι. Η γηπεδούχος ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία στα τελευταία παιχνίδια, ωστόσο αυτή δεν ήταν αρκετή για να ξεπεράσει την έβδομη θέση όπου και κατέλαβε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Από την άλλη, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει μπει σε προβλήματα και φλερτάρει με τον υποβιβασμό, όντας στην τελευταία θέση της κατάταξης με 18 βαθμούς μετά από 26 αγώνες. Το απίστευτο με αυτό το ζευγάρι είναι ότι και στα τελευταία έξι μεταξύ τους παιχνίδια σημειώθηκε το Goal/Goal, ενώ στα 5/6 είχαμε το ακριβές σκορ 1-1! Οπως είναι λογικό, θα κρατήσουμε το Goal/Goal και θα το συνδυάσουμε με το Under 3,5 απόδοση 3.05.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κηφισιά – ΟΦΗ: Goal/Goal (απόδοση 1.70), 17:30
  • Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα: Goal/Goal & Under 3,5 (3.05), 19:30
  • Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός: 1X & Under 3,5 (απόδοση 1.70), 20:00

Απόδοση τριάδας: 8.81

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ