CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Πληρώνουν τα γκολ στο Ατρόμητος - Βόλος, δεν πείθει ο Ολυμπιακός

Ο Κιάρτανσον πανηγυρίζει γκολ του Ατρομήτου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League
Ο Κιάρτανσον πανηγυρίζει γκολ του Ατρομήτου EUROKINISSI SPORTS

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της ένατης αγωνιστικής στη Super League. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων του Σαββάτου και καταλήγει σε ποντάρισμα.

Με δύο παιχνίδια ανοίγει το πρόγραμμα της ένατης αγωνιστικής στη Super League.

(Σάββατο 19:00) Ατρόμητος - Βόλος

Ο Βόλος αναμφισβήτητα είναι η ομάδα έκπληξη της φετινής σεζόν. Είναι σπάνιο να βλέπεις μικρομεσαία στα χαρτιά ομάδα να τα πηγαίνει καλά, τόσο απέναντι στους μεγάλους όσο και σε παιχνίδια που πρέπει να επιβάλει το δικό της ποδόσφαιρο. Ο Βόλος προέρχεται από δύο παιχνίδια που τα έχει κερδίσει με ανατροπή και βρίσκεται με ρεκόρ 5-2-1 στην 3η θέση. Καλύτερα από πέρυσι τα πηγαίνει και ο Ατρόμητος του Κόλμαν.

Η ομάδα του Περιστερίου βρίσκεται στην 8η θέση έχοντας ηττηθεί εκτός έδρας από ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Την περασμένη αγωνιστική έπαιξε με θάρρος απέναντι στην πιο επιθετική ομάδα του πρωταθλήματος, δημιούργησε καλές στιγμές και νικήθηκε στις καθυστερήσεις. Μεσοβδόμαδα έδειξε πως είναι καλά παίρνοντας σημαντική πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου στην Τρίπολη κερδίζοντας 3-1 στην παράταση. Η φιλοσοφία και των δύο ομάδων οδηγεί σε ένα παιχνίδι με φάσεις και γκολ. Το Goal/Goal στο 1.87 στον μέσο όρο των εταιριών, καθώς δέχεται πιέσεις τις τελευταίες ώρες. Εκτός ο στόπερ Χατζηισαΐας (8/0) για τους γηπεδούχους, νοκ άουτ για τον Βόλο ο Β. Φερνάντεθ (5/0).

(Σάββατο 19:30) Παναιτωλικός - Ολυμπιακός

Σκληρή ήττα για τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ήταν καλύτεροι οι ερυθρόλευκοι στο πρώτο ημίχρονο, η άμυνά τους όμως δεν αντέχει πολλά. Με ελάχιστη πίεση στην αρχή του κάθε ημιχρόνου δέχτηκε από ένα τέρμα και έχασε το παιχνίδι. Υπάρχει μία παράδοση που θέλει τους ερυθρόλευκους εδώ και 7 χρόνια να περνάνε εύκολα με το διπλό από το Αγρίνιο, η αλήθεια όμως είναι πως η ομάδα του Μίτσελ αυτή την εποχή δεν μπορεί να εμπνεύσει εμπιστοσύνη.

Η τελευταία γραμμή άμυνας γεμίζει με ανασφάλεια ολόκληρη την ομάδα και μεσοεπιθετικά το μεγάλο ρόστερ δεν βοηθά στο να δέσει η ομάδα και να παρουσιαστεί ένα ενιαίο σύνολο. Ο Παναιτωλικός έχει κάνει σοβαρά βήματα προόδου με τον Αναστασίου στον πάγκο του, βρίσκεται στην 7η θέση και είναι πιο πιθανό να φλερτάρει με την 6η, παρά να κινδυνέψει. Δεν έχει περιθώρια για απώλεια βαθμών ο Ολυμπιακός, η εικόνα του όμως δεν πείθει πως θα κερδίσει. Καλύτερα να πάμε πάσο.

Τιμωρημένος ο αρχισκόρερ Καρέλης (7/6) για τον Παναιτωλικό. Εκτός και ο γκολκίπερ Ανέστης (6/0), τελευταία στιγμή τέθηκε off ο Μπακάκης (3/0), εκτός επίσης Νταγκό (7/2). Επιστρέφει στην αποστολή μετά από πέντε μήνες ο Φορτούνης στον Ολυμπιακό. Στην αποστολή κανονικά και ο Μπιέλ. Εκτός Τζολάκης (3/0), Ουί Τζο (5/0), Σισέ (3/0). Νοκ άουτ ο Βατσλίκ (5/0) με τον Βρσάλικο (3/0).. Off και ο Μαρσέλο (1/0). "Κόπηκαν" ξανά Μπόουλερ, Κουντέ, Ντε λα Φουέντε και Λάιντνερ.

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ