CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Πληρώνουν σε δυνατή απόδοση τα γκολ στο Άρης - Ιωνικός

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι πανηγυρίζει γκολ του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό στη Super League
Ο Ντάνιελ Μαντσίνι πανηγυρίζει γκολ του Άρη EUROKINISSI

Ανοίγει η αυλαία της όγδοης αγωνιστικής στη Super League με δύο αναμετρήσεις. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα των αγώνων του Σαββάτου.

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει το πρόγραμμα της όγδοης αγωνιστικής στη Super League. Τον Λεβαδειακό φιλοξενεί ο Βόλος, κόντρα στον Ιωνικό δοκιμάζεται ο Άρης.

(Σάββατο 17:00) Βόλος - Λεβαδειακός

Ο Βόλος έχει κάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα. Έχει πάρει διπλό στη Ριζούπολη επί της ΑΕΚ, πήρε 1-1 στο Γ. Καραϊσκάκης κέρδισε με 2-0 τον Άρη. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε 3-2 στο Αγρίνιο γυρνώντας το παιχνίδι από 2-0. Καταλαβαίνετε πως έχει αποκτήσει μία δυναμική που θα ήταν παράλογο να σταματήσει σε εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Πήρε σημαντικό βαθμό στην τελευταία φάση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη παρουσία του Βέλιτς η ομάδα της Λιβαδειάς. Όμως είναι ξεκάθαρο πως υστερεί σε ποιότητα και ταλέντο από τον Βόλο. Ο άσος στο 1.80 στον μέσο όρο των εταιριών, καταγράφει μια ανοδική τάση.

Χωρίς σημαντικά προβλήματα οι γηπεδούχοι. Για τους φιλοξενούμενους ξεπέρασαν τα προβλήματα οι εξτρέμ Λούα Λούα (5/0), ο μέσος Χαμόντ (4/0), ο μπακ Κωνσταντινίδης (6/0) και ο επιθετικός Βρακάς (6/0). Εκτός ο μπακ Βήχος (5/0) και ο χαφ Μπελμόντ.

(Σάββατο 20:30) Άρης - Ιωνικός

Πρόκειται για έναν αγώνα ανάμεσα στις δύο μεγάλες απογοητεύσεις του φετινού πρωταθλήματος. Ο Άρης ξεκίνησε τη σεζόν με πολύ υψηλές βλέψεις, ο Ιωνικός προερχόμενος από ένα εντυπωσιακό πρωτάθλημα στην επιστροφή του στην πρώτη κατηγορία και ενισχυμένος δημιουργικά.

Τα πράγματα όμως δεν πηγαίνουν καλά. Ο Άρης με ρεκόρ 3-1-3 βρίσκεται στην 7η θέση, ο Ιωνικός με ρεκόρ 0-2-5 στην τελευταία. Και οι δύο ομάδες έχουν την υποχρέωση να αρχίσουν να παίρνουν αποτελέσματα. Ούτε ο Πάρντιου, ούτε ο Σπανός, θα είναι άνετοι αν χάσουν αυτό το παιχνίδι. Οι τιμές στον άσο είναι πολύ χαμηλές με την εικόνα που δείχνει ο Άρης δεν μπορεί να τις υπηρετήσει και δεν αξίζει να πάρει ποντάρισμα σε τόσο χαμηλές αποδόσεις. Ο Ιωνικός έχει μαζί με τον ΠΑΣ τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία με 15 τέρματα σε 7 παιχνίδια.

Επιθετικά υπάρχει ταλέντο, ποιότητα στο ρόστερ μεσοεπιθετικά που ακόμα δεν έχει βγει. Αυτή η πραγματικότητα σε συνδυασμό με τις αμυντικές αδυναμίες του Άρη, αλλά και την ανάγκη που έχουν οι παίκτες του Πάρντιου να ευχαριστήσουν τους φίλους τους με κάνουν να θεωρώ σωστή απόδοση το 2.02 στο over 2,5.

Τραυματίες ο σημαντικός στόπερ Μπράμπετς (5/0) κι ο μέσος Ντουκουρέ (4/0) στον Άρη. Εκτός για τον Ιωνικό ο στόπερ Τσιγκρίνσκι (5/0) και ο μπακ Βαλεριάνος (7/0), επιστρέφει ο χαφ Μάσας (5/0).

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ