BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ελλάδα: Πιο έτοιμος ο Παναθηναϊκός για το 1.87 και το 3.90

Ο Αντράζ Σπόραρ μετά το πρώτο γκολ του με τα πράσινα του Παναθηναϊκού
Ο Αντράζ Σπόραρ μετά το πρώτο γκολ του με τα πράσινα του Παναθηναϊκού ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Το BetMarket αναλύει τον αγώνα Παναθηναϊκός - Ιωνικός και προτείνει δύο επιλογές σε αποδόσεις 1.87 και 3.90.

Πέρασαν δύο από τις τρεις χθεσινές προτάσεις, με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να επιβεβαιώνουνε στην πρεμιέρα τους όσα συζητούσαμε. Αλλα τρία φαβορί σήμερα, κατά σειρά έναρξης Παναθηναϊκός, Αρης και Ολυμπιακός.

Το βασικό πλεονέκτημα που έχουν τη δεδομένη στιγμή οι μεγάλοι, πέραν της ποιοτικής ανωτερότητας και του παράγοντα έδρα, είναι η ετοιμότητα. Και οι τρεις έχουν ξεκινήσει νωρίτερα την προετοιμασία και έχουν στα πόδια τους επίσημα παιχνίδια. Κάτι που δεν συμβαίνει στην πλευρά των Λεβαδειακού, Ιωνικού και ΠΑΣ Γιάννενα. Μια τριάδα που σε θεωρητικό επίπεδο δείχνει πως θα αποτελέσει μέρος των ομάδων που θα κινηθούν στα χαμηλά στρώματα.

Με μια διαφορετική προσέγγιση συγκριτικά με χθες, όταν προτάθηκαν τρεις συνολικά επιλογές σε σύστημα, κρατάμε μόνο τον αγώνα του Παναθηναϊκού (20:00 COSMOTE SPORT 2, LIVE από το SPORT24). Και λαμβάνοντας ως κύρια αφορμή την εικόνα στο ματς της Λεωφόρου με τη Σλάβια, προκύπτουν δύο πονταρίσματα. Ένα σε απόδοση λίγο κάτω από τον διπλασιασμό και ένα σε υψηλότερη.

Οι πράσινοι μπήκαν φορτσάτοι, με κέφι, διάθεση, ενέργεια και ανεβασμένη ψυχολογία σε εκείνο το ματς, παρά το ντεσαβαντάζ του πρώτου αγώνα. Δεν σκόραραν νωρίς από ατυχία, άγχος ή γιατί ο Σπόραρ έπαιρνε τα πρώτα παιχνίδια στα πόδια του για τη φετινή σεζόν.

Προγνωστικά στοιχήματος

Με ανάλογη εμφάνιση απέναντι στον Ιωνικό ο Παναθηναϊκός μπορεί να γίνει από πολύ νωρίς αφεντικό στον αγώνα. Το κλίμα θα είναι καλό, το γήπεδο σχετικά γεμάτο, η ψυχολογία ανεβασμένη και ο βαθμός ετοιμότητας τέτοιος που επιτρέπει σκέψεις πως οι "πράσινοι" θα είναι η ομάδα με την μεγαλύτερη ένταση και ενέργεια στο παιχνίδι.

Το ενδεχόμενο να κερδίζει ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο το συναντάμε σε τιμή 1.80, ενώ θέλοντας να πράξουμε και ένα στοίχημα υψηλότερου ρίσκου, το ενδεχόμενο να προηγείται στο σκορ στα πρώτα 15 λεπτά ανεβάζει την απόδοση στο 3.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός-Ιωνικός: 1 ημίχρονο (απόδοση 1.87), 20:30
  • Παναθηναϊκός-Ιωνικός: ΠΑΟ να προηγείται στο 15’ (απόδοση 3.90), 21:00

Διάβασε ψαγμένα ειδικά στοιχήματα, πλούσιες ποδοσφαιρικές αναλύσεις, καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος σε όλα τα σπορ καθώς κι όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα καθημερινά το BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ