FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Παιχνίδι τακτικής και υπομονής στο Πανσερραϊκός - Άρης

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 21ης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League. Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα δεδομένα και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Βόλος - Παναιτωλικός (17:30)

Έβγαλε αντίδραση ο Βόλος, μετά από ένα αρνητικό σερί με ήττες, πήρε τον βαθμό στις Σέρρες, ισοφάρισε στις καθυστερήσεις, βρίσκεται στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη, ψάχνει μια νίκη για να “χτίσει” απόσταση ασφαλείας. Φαίνεται κομβικό το ματς με τον Παναιτωλικό, το θετικό για τον Λόπεθ είναι η ελαχιστοποίηση των αγωνιστικών προβλημάτων, απουσιάζει λόγω καρτών μόνο ο Σιέλης. "Κόπηκαν" οι μπακ Λούνα και Μεταξάς.

Μεγάλες στιγμές ζουν οι φιλοξενούμενοι, για πρώτη φορά στην ιστορία τους βρίσκονται στα ημιτελικά του Κυπέλλου, νίκησαν για 2η φορά τον ΟΦΗ. Το θέμα είναι αυτή τη στιγμή να μπορέσει η ομάδα να ξεφύγει από τα χαμηλά της βαθμολογίας και στο πρωτάθλημα, εκεί ρίχνει το βάρος ο Γιάννης Πετράκης. Εκτίει ο σημαντικός μέσος Ντουάρτε, παραμένει εκτός ο τραυματίας Μπαλντασάρα. Ξανά εκτός ο γκολκίπερ Καπίνο.

Τη νίκη και μάλιστα απεγνωσμένα ψάχνουν οι δύο ομάδες, θα... μιλήσουν οι επιθέσεις, επιλέγουμε Goal/Goal.

Πανσερραϊκός - Άρης (19:30)

Η ρεβάνς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson κόντρα στον ΠΑΟΚ, δεν μπορούσε να είναι προτεραιότητα για τον Πανσερραϊκό, στο πρωτάθλημα η πορεία κρίνεται εξαιρετική, το προηγούμενο Σάββατο ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από τον Βόλο. Έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο ο Πάμπλο Γκαρσία, θα διεκδικήσει το καλύτερο και απέναντι στον Άρη. Τιμωρημένος είναι ο μέσος Μορέιρα, δεν προλαβαίνει ο Χατζηστραβός (μεσοεπιθετικός).

Δεν πιέστηκε ιδιαίτερα ο Άρης την Τρίτη κόντρα στη Νίκη Βόλου, είχε κάνει τη δουλειά από το πρώτο ματς, σφράγισε και τυπικά την πρόκριση στους “4” του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson, ο στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τροπαίου. Ο Μάντζιος φρέσκαρε αρκετά την ομάδα του, αναμένεται να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια ο Κουέστα. Ανέτοιμος ο Ζουλ, εκτός ο Φαμπιάνο και ο Γκαρθία.

Θεωρώ πως θα δούμε αρκετή τακτική, ο Άρης πολλές φορές βολεύεται να παίζει πίσω από την μπάλα, επιλέγουμε 2-3 γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βόλος - Παναιτωλικός: Goal/Goal (απόδοση 1.95), 17:30
  • Πανσερραϊκός - Άρης: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), 19:30
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ