TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Ελλάδα: Οριστικοποιεί το ραντεβού με τον Παναθηναϊκό ο Άρης

Ο Λορέν Μορόν με τη φανέλα του Άρη σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Λαμία | 20 Δεκεμβρίου 2023
Ο Λορέν Μορόν με τη φανέλα του Άρη σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Λαμία | 20 Δεκεμβρίου 2023 EUROKINISSI SPORTS

Παιχνίδι με δύο στοιχήματα στο 1.98 και στο 2.72 κάνει για απόψε ο Λάμπρος Μπαλάφας.

Ο Παναθηναϊκός θα μάθει σήμερα τον αντίπαλό του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ο Άρης φιλοξενεί τον Παναιτωλικό, έχοντας νικήσει και στο Αγρίνιο με 1-0. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος για την ομάδα του Μάντζιου, άπαντες έχουν ρίξει εκεί το βάρος, το προβάδισμα είναι σημαντικό, αλλά θα χρειαστεί και προσοχή μιας και σε ένα ματς πολλά μπορούν να συμβούν.

Ο Άρης δεν παράτησε το ματς με την ΑΕΚ, έβγαλε πείσμα μέχρι το τέλος και δικαιώθηκε, είναι καλά και αγωνιστικά και ψυχολογικά.

Ο Παναιτωλικός προέρχεται από το ισόπαλο 2-2 στην Καισαριανή με την Κηφισιά, παλεύει όλα τα ματς, περιμένω να τα δώσουν όλα και πάλι οι παίκτες του Πετράκη, δεν έχουν κάτι να χάσουν, αουτσάιντερ θεωρούνται.

Η Ρεάλ ολοκληρώνει αυτό που άρχισε στην Γερμανία

Μάθαμε τους δύο πρώτους των προημιτελικών του UEFA Champions League, Μπάγερν και Παρί δικαιολόγησαν τον τίτλο του φαβορί, να δούμε αν θα συνεχιστεί η δύναμη της λογικής και σήμερα. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει να υπερασπιστεί στο Μπερναμπέου τη νίκη 1-0 επί της Λειψίας στη Γερμανία, ένα αποτέλεσμα που δεν λέει όλη την αλήθεια, καθώς η «βασίλισσα» πήρε περισσότερα απ’ όσα άξιζε.

Τώρα στην έδρα της θα είναι διαφορετικά, εκεί βγάζει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική, θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει τη δουλειά χωρίς να επιτρέψει στην ομάδα του Μάρκο Ρόζε να πιστέψει στην ανατροπή. Η Λειψία με το επιθετικό 4-4-2 θα ρισκάρει, είναι ο τρόπος παιχνιδιού της αυτός και όπου βγει, άλλωστε τη δεδομένη στιγμή κανείς δεν τις δίνει πιθανότητες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δεν θα διαφωνήσουμε, είναι φαβορί ο Άρης κόντρα στον Παναιτωλικό, αλλά το 1.45 του άσου δεν έχει αξία. Αρκετά καλύτερη επιλογή το 2-3 γκολ στο 1.98.

Η Ρεάλ αισθάνεται πολύ άνετα όταν κουνάει το… σεντόνι, την περιμένω ισχυρή και πειστική απέναντι στη Λειψία, η οποία από την πλευρά της θα ρισκάρει και ένα γκολ μπορεί να το πετύχει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άρης - Παναιτωλικός: 2-3 γκολ (απόδοση 1.98), 19:00
  • Ρέαλ Μαδρίτης - Λειψία: 1 & Goal/Goal (απόδοση 2.72), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ