FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Όλα τα βλέμματα στο ντεμπούτο του Φατίχ Τερίμ

Ο Φατίχ Τερίμ
Ο Φατίχ Τερίμ INTIME

Το 2024 μπαίνει με τεράστιο ενδιαφέρον, ο Παναθηναϊκός προέβη σε αναπάντεχη αλλαγή προπονητή, άπαντες περιμένουν την πρεμιέρα του Φατίχ Τερίμ στον πράσινο πάγκο.

Ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά στις μεταγραφές και ντύνει στα ερυθρόλευκα σπουδαία ονόματα, η ΑΕΚ καλείται να βρει λύσεις στις απουσίες που προκαλούν Κόπα Άφρικα και Κύπελλο Εθνών Ασίας. Ο ΠΑΟΚ απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, ο Λουτσέσκου εγγυάται την επόμενη μέρα, αλλά πλέον η πίεση θα είναι μεγαλύτερη.

Ετοιμαστείτε για μια συγκλονιστική συνέχεια της Stoiximan Super League...

Αστέρας Τρίπολης - Άρης (Τετάρτη 16:00)

Με σύμμαχο την παράδοση ο Άρης στην Τρίπολη

Βγάζει τρομερή συνέπεια μακριά από την Τρίπολη ο Αστέρας, πήρε τεράστιο διπλό στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ, έχει μαζέψει τους 13 από τους 20 βαθμούς του εκτός έδρας, πλέον είναι μόνος στην 6η θέση. Ο Ράσταβατς περιμένει βελτίωση και στο “Θ. Κολοκοτρώνης”, επιστρέφει από τιμωρία ο βασικός τερματοφύλακας, Παπαδόπουλος, εκτός αποστολής έμειναν οι Άλβαρες (μπακ), Ατιένθα (στόπερ), Μπαρτόλο (εξτρέμ).

Ο Άρης έκλεισε το 2023 με απρόσμενη εντός έδρας ισοπαλία, ισοφαρίστηκε στο φινάλε από την Λαμία, ωστόσο δεν άλλαξαν πολλά στη βαθμολογία παρέμεινε 5ος, μακριά από την πρώτη τετράδα. Μετράει 5 σερί νίκες επί του Αστέρα ανεξαρτήτου έδρας. Εκτίει ο κομβικός Νταρίντα, εκτός μάχης τέθηκαν και οι Βερστράτε, Βέλεθ, Κάρλσον, Ματαρίτα, Πάβισιτς.

Δεν είναι εύκολη η προσέγγιση του ματς, δεν προκύπτει κάποιο σημείο, επιλέγουμε 2-3 γκολ.

Λαμία - Ολυμπιακός (Τετάρτη 17:00)

Εκμεταλλεύεται τις σημαντικές απουσίες της Λαμίας ο Ολυμπιακός

Η ισοπαλία στο Βικελίδης έφτιαξε λίγο την ψυχολογία στη Λαμία, η ομάδα του Βόκολου έφθασε τα 6 ματς χωρίς νίκη και πλέον νιώθει μια μικρή πίεση. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο στη συνέχεια, ο Καρλίτος έμεινε εκτός αποστολής, λόγω τραυματισμού, την ώρα που υπάρχουν πολλές φήμες για μεταγραφή. Τιμωρημένος είναι ο σημαντικός στόπερ Παπαδόπουλος, μένουν εκτός και οι Σαντάνα (χαφ), Λόνγκο (φορ).

Ο Ολυμπιακός άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στο Περιστέρι, πλέον είναι στο -3 από την κορυφή, δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες. Επιστρέφει ο Φορτούνης, έφυγε για το Κόπα Άφρικα ο Ελ Κααμπί, τραυματίας είναι ο Ελ Αραμπί, ίσως χρησιμοποιηθεί ο φορ Ναβάρο, ο οποίος αποκτήθηκε πριν λίγες μέρες, μιας και έχει μείνει μόνο ο Γιόβετιτς για την κορυφή της επίθεσης.

Είναι κομβικές οι απουσίες των γηπεδούχων, δεν υπάρχουν ισάξιοι αντικαταστάτες, ο Ολυμπιακός έχει ξεκάθαρο προβάδισμα, 2 & under 3,5.

ΑΕΚ - Βόλος (Τετάρτη 19:00)

Η επίθεση καλύπτει τις πολλές απουσίες της ΑΕΚ στην άμυνα

Από δύο σερί αναπάντεχες ισοπαλίες προέρχεται η ΑΕΚ, τόσο με Παναιτωλικό όσο και με Πανσερραϊκό, προηγήθηκε ωστόσο δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα. Φάνηκε επηρεασμένη από τα πολλά ματς η ομάδα του Αλμέιδα, τώρα πήρε ανάσες, αλλά χάνει και παίκτες σε Ασία και Αφρική, συγκεκριμένα, λείπουν οι Μοχαμάντι, Χατζισαφί, Μουκουντί, Ζίνι. Τραυματίες είναι οι Αραούχο, Σιντιμπέ, μαζεύτηκαν πολλά προβλήματα στην άμυνα.

Ανταγωνιστικός ήταν ο Βόλος κόντρα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου λύγισε, η ήττα 3-0 τερμάτισε το αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών, το οποίο και έβγαλε την ομάδα από την επικίνδυνη ζώνη. Αποκτήθηκε και είναι στην αποστολή ο Ούγγρος τερματοφύλακας Κόβατς, λύθηκε το συμβόλαιο του Κορνέτ (εξτρέμ), εκτίουν οι Γκλάβτσιτς, Καλογερόπουλος, τραυματίες είναι οι χαφ Τσοκάνης, Μπαριέντος.

Ο Βόλος δέχεται γκολ σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια του, η ΑΕΚ θα στηριχθεί πολύ στην επίθεσή της, έχει όμως και πολλές απουσίες στην άμυνα 1 & Goal/Goal.

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ (Τετάρτη 20:00)

Όλα κυλούν ιδανικά για τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ

Καλύτερο φινάλε στο 2023 δεν μπορούσε να φανταστεί κανείς στον ΠΑΟΚ, η ομάδα μετά την πρόκριση στους 16 του Κόνφερενς Λιγκ, πέρασε μόνη πρώτη στο πρωτάθλημα, στα 6 τελευταία ματς σημείωσε 24 γκολ! Παράλληλα ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την παραμονή του στην ομάδα για ακόμη 3 χρόνια. Πολλά τα θετικά για τον “δικέφαλο του βορρά”, εκτός αποστολής έμειναν οι Ζίφκοβιτς, Κουλιεράκης, Τζίμας, Ράφα Σοάρες, Λύρατζης.

Η αλλαγή προπονητή δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα στον ΟΦΗ, δύο σερί ήττες για τον Πέπε Μελ. Κι αν αυτή στο Βικελίδης θεωρείται εντός προγράμματος, το 0-2 στην Κρήτη από τον Αστέρα Τρίπολης έφερε προβληματισμό. Τιμωρημένοι είναι οι Γκαγιέγκος (χαφ) και Μαρινάκης (μπακ), στην Κρήτη έμειναν οι Γκλάζερ και Καρώ.

Δύσκολα μπορεί να κοντραριστεί ο ΠΑΟΚ τη δεδομένη στιγμή, ο ΟΦΗ ψάχνει ισορροπίες, 1 & over 2,5

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα (Τετάρτη 21:00)

Κάνει πρεμιέρα ο Τερίμ στη Λεωφόρο

Τρομερές αλλαγές στον Παναθηναϊκό μέσα στις γιορτές, ο Γιοβάνοβιτς μετά από 2,5 χρόνια στον πάγκο της ομάδας αποτέλεσε παρελθόν, ο πολύπειρος Φατίχ Τερίμ ανέλαβε την ευθύνη να οδηγήσει το “τριφύλλι” στον τίτλο. Πρεμιέρα με αρκετά προβλήματα στην άμυνα για τον Τούρκο προπονητή, στους εδώ και καιρό τραυματίες, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν, προστέθηκε και ο Σένκεφελντ, νοκ άουτ τέθηκε για όλο το μήνα ο σημαντικός εξτρέμ Παλάσιος.

Προσπαθεί να γυρίσει το κλίμα ο ουραγός ΠΑΣ Γιάννινα, στο ντεμπούτο του ο Μιχάλης Γρηγορίου είδε την ομάδα του να μένει στο 0-0 με τον Παναιτωλικό. Πάει με κομβικές απουσίες στη Λεωφόρο, λείπουν οι δύο βασικοί στόπερ, Εραμούσπε και Παντελάκης, ειδικά ο πρώτος δίνει λύσεις και στην επίθεση μέσω στατικών φάσεων.

Έχουν κίνητρο οι παίκτες του Παναθηναϊκού, θέλουν να δείξουν πράγματα στον Τερίμ, σημαντικές απουσίες και οι δύο ομάδες στην άμυνα, 1 & over 3,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αστέρας Τρίπολης - Άρης: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), 16:00
  • Λαμία - Ολυμπιακός: 2 & under 3,5 (απόδοση 2.00), 17:00
  • ΑΕΚ - Βόλος: 1 & Goal/Goal (απόδοση 3.25), 19:00
  • ΠΑΟΚ - ΟΦΗ: 1 & over 2,5 (απόδοση 1.85), 20:00
  • Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: 1 & over 3,5 (απόδοση 2.80), 21:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ