FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Όλα τα λεφτά στη μάχη της Καισαριανής, στοίχημα στο 3.15

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - EUROKINISSI SPORTS

Συνεχίζεται η μάχη στα playoffs και στα playouts της Stoiximan Super League. Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα δεδομένα για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Είναι ξεκάθαρο ο πρωταθλητής θα κριθεί στο… νήμα, κάθε αγωνιστική φέρνει τους διεκδικητές του τίτλου, ακόμη πιο κοντά. Το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός δεν θα διεξαχθεί, καθώς οι δύο ομάδες ζουν και αναπνέουν για τις καθοριστικές ρεβάνς με Κλαμπ Μπριζ και Φενέρμπαχτσε αντίστοιχα, για τα προημιτελικά του Conference League.

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν των Άρη και Λαμίας, το σπουδαιότερο ματς του Σαββατοκύριακου, είναι αυτό της Κηφισιάς με τον Παναιτωλικό για τα Playouts, δεν αποκλείεται να αποβεί καθοριστικό στη μάχη της παραμονής

Πανσερραϊκός - ΟΦΗ (Σάββατο 15:00)

Παιχνίδι που μπορεί να φέρει γκολ

Η χρονιά κλείνει ιδανικά και χωρίς άγχος για τον Πανσερραϊκό. Ήταν ανταγωνιστικός και στο Περιστέρι, μια κακή εκτίμηση του τερματοφύλακα, Χοβάν, στέρησε από την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία τους 3 βαθμούς κόντρα στον Ατρόμητο. Δεν υπάρχει λόγος για να αλλάξουνε πράγματα, Ντανκερλούι και Γκοτζαμανίδης μπήκαν στην προπονήσεις, ο στόπερ Θυμιάνης δύσκολα θα προλάβει.

Το αγωνιστικό ξέσπασμα που έψαχνε ο ΟΦΗ, το βρήκε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Μπήκε καλά από την αρχή, προηγήθηκε, τα πράγματα απλοποιήθηκαν από την στιγμή που οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες. Θεωρητικά ένα τρίποντο θα σημάνει και την μαθηματική παραμονή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία. Δεν ταξιδεύουν στις Σέρρες οι τραυματίες Μπρεσάν, Νέιρα και Χιμένεθ.

Η καλή βαθμολογική θέση και των δύο, θα βοηθήσει στο να γίνει ένα πιο ανοιχτό ματς, περιμένω να σκοράρουν αμφότεροι.

Βόλος - Ατρόμητος (Σάββατο 17:30)

Ψάχνει το 4 στα 4 ο Βόλος

Πορεία πρωταθλητισμού κάνει ο Βόλος, μετράει 3 στα 3 στα Playouts ο Χρήστος Κόντης έχει καταφέρει να τον βελτιώσει πολύ, ειδικά στο κομμάτι της δημιουργίας, φαίνεται πως τα δύσκολα μένουν πίσω και μόνο καλύτερη μπορεί να είναι η συνέχεια. Δεν διαφοροποιείται το πλάνο, μια νέα νίκη θα τελειώσει την υπόθεση παραμονή, εκτίει ο μπακ-χαφ Άλχο, επιστρέφει ο μέσος Ντε Καμπς.

Αν κάτι χαρακτηρίζει τον φετινό Ατρόμητο, είναι η μαχητικότητά του, παλεύει μέχρι το τέλος σε κάθε ματς, στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, έσωσε την… παρτίδα, πήρε τον βαθμό, παραμένει στην κορυφή του μίνι πρωταθλήματος. Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν, ο Ίλιτς θα δώσει χρόνο και σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ.

Μονόπλευρο το κίνητρο σε ματς κεκλεισμένων των θυρών, ο Βόλος θέλει να συνεχίσει με νίκη, οι φιλοξενούμενοι δοκιμάζουν πράγματα με το βλέμμα στην επόμενη σεζόν.

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης (Σάββατο 19:30)

Τελευταία… ζαριά για τον ΠΑΣ

Τίποτα δεν πάει καλά για τον ΠΑΣ, η ήττα στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ είναι σχεδόν καταδικαστική σε υποβιβασμό, δεν βλέπω τον τρόπο που μπορεί να αντιστραφεί η κατάσταση το -5 από την ζώνη παραμονής είναι μεγάλη απόσταση για τα ματς που απομένουν. Εκτίει ο εξαιρετικός στόπερ, Εραμούσπε (24 ματς, 4 γκολ), νοκ άουτ ο εξτρέμ Τούτου.

Σαν να μην ασχολείται με την διαδικασία των Playouts ο Αστέρας Τρίπολης, γνώρισε 3η σερί ήττα, προηγήθηκε νωρίς της Κηφισιάς, ωστόσο δεν μπόρεσε να πάρει τίποτα από το ματς. Κίνδυνος δεν υπάρχει, βαθμολογικά είναι ασφαλής, αλλά το κλίμα έχει βαρύνει αρκετά, Ράσταβατς και παίκτες καλούνται να βγάλουν… σφυγμό, να κλείσει με θετικό αντίκτυπο η σεζόν.

Δεν ξέρω πως μπορεί να το γυρίσει ο ΠΑΣ, ο Αστέρας από την άλλη είναι χαλαρός, μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Κηφισιά - Παναιτωλικός (Σάββατο 19:30)

Τελικός παραμονής στην Καισαριανή

Δεν τα παρατάει η Κηφισιά, με πρωταγωνιστή τον Οζέγκοβιτς πήρε τεράστιο διπλό στην Τρίπολη, βγήκε έστω και οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης και τώρα έχει μπροστά της το ματς που μπορεί να κρίνει όλη τη χρονιά. Ο Μπράτσος ξέρει πως αυτό το 90λεπτο απαιτεί μαχητές και αυτό περιμένει από τους παίκτες του. Τιμωρημένος είναι ο μεσοεπιθετικός Πρίτσας.

Δυσκόλεψε πολύ η κατάσταση για τον Παναιτωλικό, η εντός έδρας ήττα από τον Βόλο, έφερε την ομάδα στην προτελευταία θέση, χάθηκαν πολλές καλές ευκαιρίες, αλλά τη δεδομένη στιγμή μόνο το αποτέλεσμα μετράει. Θα τα δώσουν όλα και οι παίκτες του Πετράκη, παραμένουν εκτός οι κομβικοί Σενγκέλια και Ζοάο Πέδρο, τιμωρημένος είναι ο στόπερ, Μλάντεν.

Παιχνίδι τεράστιας σημασίας, καίγονται για τη νίκη και οι δύο ομάδες, πάμε με την ισοπαλία στο 3.15.

Παναθηναϊκός - Λαμία (Κυριακή 17:00)

Με το πόδι στο… γκάζι ο Παναθηναϊκός

Σπουδαία νίκη για τον Παναθηναϊκό στο Βικελίδης σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, οι πράσινοι μείωσαν την διαφορά από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στους δύο βαθμούς, οι ελπίδες για το πρωτάθλημα αναπτερώθηκαν, το πρόγραμμα είναι ευνοϊκό τη δεδομένη στιγμή. Ο Τερίμ έχει πολλές επιλογές, επέστρεψαν από τραυματισμούς κομβικοί παίκτες.

Η Λαμία το παλεύει, δίνει όσα έχει στα παιχνίδια της κόντρα σε αντιπάλους μεγαλύτερης δυναμικής, αλλά μέχρι στιγμής αδυνατεί να πάρει βαθμούς. Μετράει 7 σερί ήττες η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, αλλά δεν χάνει τον προσανατολισμό της, είχε πάρει βαθμό στη Λεωφόρο στην κανονική περίοδο. Έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμός προπονήσεων ο Σαραμαντάς, αλλά δεν θα παίξει άμεσα.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του μια καλή ευκαιρία να ανέβει κι άλλο βαθμολογικά, το ματς θα ανοίξει, 1 & over 3.5.

ΑΕΚ - Άρης (Κυριακή 20:30)

Παιχνίδι με τα γκολ

Η ΑΕΚ προηγήθηκε 2-0 του ΠΑΟΚ, έδειξε ικανή να πάρει τη νίκη και να περάσει πρώτη, η ομάδα του Λουτσέσκου είχε διαφορετική άποψη και την υποχρέωσε σε εντός έδρας ισοπαλία. Στενεύουν τα περιθώρια για την Ένωση, ο Αλμέιδα δείχνει ήρεμος, τιμωρημένος είναι ο μέσος Σιμάνσκι, τραυματίας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Λιβάι Γκαρσία (13 γκολ).

Δεν είχε κακή εικόνα ο Άρης υποδεχόμενος τον Παναθηναϊκό, δημιούργησε περισσότερες φάσεις, αλλά του έλειψε η ουσία, δεν μπόρεσε να πάρει ούτε την ισοπαλία. Ο βασικός στόχος είναι να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη στον τελικό του Κυπέλλου, ο Βέλεθ δεν είναι στο 100% ενώ και ο Φαμπιάνο αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις, συνεπώς η άμυνα θα έχει αλλαγές.

Η ΑΕΚ θα πιέσει πολύ για τη νίκη, ο άσος είναι χαμηλός, αυτό που αξίζει να ποντάρουμε είναι το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, η απόδοση στο 1.93

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πανσερραϊκός - OΦΗ: Goal/Goal (απόδοση 1.75), Σάββατο 15:00
  • Βόλος - Ατρόμητος: 1 (απόδοση 1.93), Σάββατο 17:30
  • ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης: Goal/Goal (απόδοση 1.91), Σάββατο 19:30
  • Κηφισιά - Παναιτωλικός: Χ (απόδοση 3.15), Σάββατο 20:00
  • Παναθηναϊκός - Λαμία: 1 & Over 3,5 (απόδοση 2.22), Κυριακή 17:00
  • ΑΕΚ - Άρης: Goal/Goal (απόδοση 1.93), 20:30
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ