BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ελλάδα: Ο χρόνος που ήθελε ο Ολυμπιακός για το 2.90

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί EUROKINISSI

Το BetMarket.gr αναλύει πως το νέο γήπεδο της ΑΕΚ έκανε καλό στον Ολυμπιακό και προτείνει στο 1.95 και το 2.90 για το σημερινό ματς με τον Ατρόμητο.

Τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ και το πρώτο ματς εκεί, με τον Ιωνικό αύριο, είναι αναμφίβολα ένα γεγονός ιστορικής σημασίας. Δικαιολογημένα πήρε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, σε τέτοιο σημείο μάλιστα που έμειναν πολύ στην άκρη τόσο το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκού, όσο και το ντεμπούτο του Μίτσελ στον Ολυμπιακό.

Με το παιχνίδι των ερυθρολεύκων στο Καραϊσκάκης απέναντι στον Ατρόμητο (16:00 COSMOTE SPORT 1 , LIVE από το SPORT24 ) θα ασχοληθεί σήμερα η στήλη, με πρώτο σχόλιο πως ίσως το γήπεδο της ΑΕΚ να έκανε καλό και στον Ολυμπιακό. Στον Πειραιά η επικοινωνία είχε ανέβει σε επίπεδα πολύ υψηλά.

Από τη μια τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα-Ευρώπη που είναι λογικό να φέρνουν στο προσκήνιο την ομάδα, από την άλλη αυτός ο τρομερός μεταγραφικός οργασμός και η νέα αλλαγή προπονητή, επέφεραν μια ανησυχία και στα αποδυτήρια.

Η διακοπή των Εθνικών ομάδων και ο αποπροσανατολισμός Τύπου και κόσμου ελέω ΑΕΚ, επέβαλε μια νηνεμία που είχαν ανάγκη στον Ολυμπιακό. Χρόνο για να γίνουν ομάδα, να ενσωματωθούν τα νέα αποκτήματα και να “πατήσει” ο Μίτσελ αποδυτήρια.

Συζητούσαμε και πριν το ματς στο Χαριλάου πως είναι πρόβλημα για τον Ολυμπιακό το τόσο μεγάλο ρόστερ. Τη δεδομένη στιγμή ίσως είναι η ιδανική συγκυρία στα αποδυτήρια. Ο προπονητής δεν έχει δείξει ακόμη προτιμήσεις για να αρχίσουν γκρίνιες, ενώ όλοι γνωρίζουν πως ο ανταγωνισμός είναι απίστευτα μεγάλος.

Επίσης ο Μίτσελ έχει την τύχη να μπορεί να στήσει όποιο τακτικό πλάνο επιθυμεί, με διαθέσιμες επιλογές παικτών για τα… πάντα. Έχει επίσης την ικανότητα σε θέματα διαχείρισης και ψυχολογίας. Άλλωστε αυτό ήταν το σημείο κλειδί στο βιογραφικό του για να πάρει τη δουλειά.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να μπει σήμερα με όρεξη, διάθεση και πάθος. Να τρέξει, να πιέσει, να ανεβάσει γραμμές ψηλά και να ψάξει από νωρίς το γκολ. Αμυντικά σαφώς και υπάρχουν κενά, ενώ επιθετικά το ταλέντο περισσεύει.

Το παιχνίδι έχει τα εχέγγυα να είναι όμορφο στο μάτι, να δώσει γκολ αλλά και να πληρώσει ακόμη υψηλότερες αποδόσεις με Over 1,5 από το 1ο μέρος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός - Ατρόμητος: Οver 2,5 (απόδοση 1.95), 16:00
  • Ολυμπιακός - Ατρόμητος: Οver 1,5 ημίχρονο (απόδοση 2.90), 16:00

Το ανανεωμένο BetMarket.gr είναι στον «αέρα»! Διάβασε ψαγμένα ειδικά στοιχήματα, πλούσιες ποδοσφαιρικές αναλύσεις, καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος σε όλα τα σπορ καθώς κι όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ