FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Ντέρμπι για 1.90 στην OPAP Arena, με combo ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη

Μπιέλ και Σιμάνσκι μάχονται στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Μπιέλ και Σιμάνσκι μάχονται στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός EUROKINISSI SPORTS

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει το κυριακάτικο πρόγραμμα της Stoiximan Super League που είναι γεμάτο ντέρμπι και καταλήγει σε δυνατές στοιχηματικές επιλογές.

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα (15:00)

Άνοιξε πολύ το ματς στο Βικελίδης, ο Αστέρας το πάλεψε μέχρι ενός σημείου, ηττήθηκε τελικά με 3-2. Αν κάτι άφησε αισιοδοξία για τη συνέχεια, είναι η επιθετική συμπεριφορά της ομάδας, για 2ο σερί ματς πέτυχε 2 γκολ. Ο Ράσταβατς ζητάει από τους παίκτες να αναλαμβάνουν ευθύνες, να έχουν αυτοί τη μπάλα και να ορίζουν τα ματς, περιμένει τον χαφ Αλάγκμπε, ο οποίος τραυματίστηκε σε φιλικό με την Κηφισιά.

Ήταν ξανά ανταγωνιστικός ο ΠΑΣ κόντρα στον Παναθηναϊκό, μπορούσε να βάλει ακόμη πιο δύσκολα στους πράσινους. O Στάικος έμεινε ευχαριστημένος από τα όσα έδειξε η ομάδα του, θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Δεν θα ταξιδέψει στην Τρίπολη ο κομβικός για την επίθεση, Κόντε, ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον ιβοριανό εξτρέμ, Φοφανά.

Στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ο Αστέρας βγάζει δυναμική, το έκανε ολοκληρωτικά με τον ΟΦΗ, μπορεί να το επαναλάβει και με τον ΠΑΣ. Δέχεται πιέσεις ο άσος που έπεσε από το αρχικό 2.10.

Κηφισιά - Πανσερραϊκός (18:00)

Έκανε... σεφτέ στις νίκες η Κηφισιά, αν και αγωνίστηκε στη Λαμία κατάφερε να πανηγυρίσει κόντρα στον Ατρόμητο, αποτέλεσμα που δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Η ομάδα του Αναστασίου θα παίζει στο γήπεδο της Καισαριανής πλέον, αυτό θα χρησιμοποιεί ως έδρα. Τραυματίες είναι οι Νίνης και Πρίτσας, ίσως κάνει ντεμπούτο το τελευταίο και σπουδαίο μεταγραφικό απόκτημα, ο διεθνής Σέρβος δεξιός μπακ, Μάρκο Γκόμπελιτς.

Ο Πανσερραϊκός έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις. Γενικά υπάρχει ικανοποίηση για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του Γκαρσία. Είναι πλήγμα η απουσία του τραυματία, Γούλερι, παίκτης που μπορεί να... χτυπήσει στην κόντρα, σημαντική και η απώλεια του Στίνα στον άξονα, ούτε τωρα παίζουν οι Ουρουγουανοί, Μορέιρα και Κολομπίνο.

Αφήνουν καλές εντυπώσεις οι "νεοφώτιστοι" παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο, δίνουν έμφαση στην επίθεση, μπορούν να σκοράρουν και οι δύο.

ΠΑΟΚ – Άρης (20:30)

Ο ΠΑΟΚ πριν τη διακοπή έφυγε ηττημένος από την Κρήτη, δεν είχε την απαιτούμενη ουσία και στο τέλος το πλήρωσε. Ήταν ένα αποτέλεσμα που έκοψε τη φόρα της ομάδας του Λουτσέσκου, αλλά δεν μπορεί να μείνει σε αυτό. Το ντέρμπι με τον Άρη προσφέρεται για απαντήσεις, ο Ντεσπόντοφ είναι έτοιμος να κάνει ντεμπούτο, Φιλίπε Σοάρες και Μάρκος Αντόνιο δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν.

Η πρεμιέρα του Άκη Μάντζιου στον πάγκο του Άρη συνοδεύτηκε με νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, αποτέλεσμα που έδωσε μια ηρεμία που ήταν αναγκαία. Τώρα υπάρχει το ντέρμπι της πόλης και πάντα οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Στην άμυνα δεν αλλάζει κάτι, το 4-2-3-1 επίσης δεδομένο, από τη μέση και μπροστά διεκδικούν θέση τα νέα αποκτήματα της ομάδας, Σουλεϊμάνοφ και Βερστράτε.

Ο ΠΑΟΚ μπροστά στο κοινό του έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αυτά τα ματς σπάνια έχουν πολλά γκολ, 1 και under 3.5. Έχει πέσει ελαφρώς η εν λόγω στοιχηματική επιλογή.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός (Κυριακή 21:30)

Έφθασε η στιγμή για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι, η ΑΕΚ έχει ήδη κάποιες βαθμολογικές απώλειες, δεν θέλει να δει την απόσταση από τον Ολυμπιακό να μεγαλώνει. Είναι σημαντικά τα προβλήματα για τον Αλμέιδα, ο Λιβάι Γκαρσία έχει χάσει πολλές προπονήσεις, δύσκολα θα δώσει το παρών, τραυματίας είναι και ο Γκατσίνοβιτς, εκτίει τιμωρία ο Μάνταλος. Λογικά θα παίξει ο Πόνσε στην κορυφή, έχοντας τον Τσούμπερ δίπλα του, ή τον Αραούχο.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά τη σεζόν, κατάφερε να πετύχει όλους τους πρώτους στόχους και παράλληλα να ενσωματώσει πολλά νέα πρόσωπα. Ο Μαρτίνεθ έχει πλέον ένα γεμάτο... οπλοστάσιο, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, είναι στο χέρι του Ισπανού η χρησιμοποίηση των Ποντένσε και Γιόβετιτς, τα δύο τελευταία και σίγουρα λαμπερά αποκτήματα των ερυθρόλευκων.

Είναι ένα ντέρμπι που θα επηρεάσει τη συνέχεια και των δύο ομάδων, έχουν στη φύση τους την επιθετική φιλοσοφία, λογικά θα σκοράρουν και οι δύο. Ανεβαίνει το Goal/Goal, από το αρχικό 1.83.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα: 1 (απόδοση 1.90), 15:00
  • Κηφισιά - Πανσερραϊκός: Goal/Goal (απόδοση 1.95), 18:00
  • ΠΑΟΚ - Άρης: 1 & under 3,5 (απόδοση 2.18), 20:30
  • ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Goal/Goal (απόδοση 1.90), 21:30
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ