FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Μυρίζει γκολ στη Λεωφόρο

Ο Άντραζ Σπόραρ
Ο Άντραζ Σπόραρ EUROKINISSI SPORTS

Ανοίγει η αυλαία της 23ης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League

Ατρόμητος - Άρης (19:30)

Είναι προφανές το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ατρόμητος, μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson και τα δεδομένα στο πρωτάθλημα, η ομάδα δεν μπορεί να έχει κάποιο... λαμπερό στόχο, παρά μόνο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία. Μετράει 4 συνεχόμενες ήττες, ψάχνει αντίδραση, προσπαθεί να αντιστρέψει το κλίμα. Είναι κομβικός για όλη τη λειτουργία ο στόπερ Ασεβέδο, ο οποίος προσπαθεί να επιστρέψει. Δεν προλαβαίνει για σήμερα. Επιστρέφουν Κεσχρίντα και Φριντγιόνσον.

Την έκανε τη δουλειά ο Άρης στο Αγρίνιο, νίκησε 1-0 τον Παναιτωλικό στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου και έκανε καθοριστικό βήμα πρόκρισης. Ξεκίνησε άσχημα, αλλά στη συνέχεια μπόρεσε και πήρε τη νίκη που του δίνει τεράστιο προβάδισμα. Στο πρωτάθλημα παίζει συντηρητικά, λογικά θα δούμε ίδια εικόνα και τώρα, τιμωρημένος είναι ο δεξιός μπακ, Οντουμπάντζο, τραυματίες οι Φαμπιάνο (στόπερ) και Ζουλς (χαφ). Εκτός και ο Τζούρασεκ.

Περίεργο ματς, πιο επιβαρυμένος ο Άρης λόγω Κυπέλλου, αλλά με ψυχολογία, σε κακή κατάσταση οι γηπεδούχοι, επιλέγουμε 2-3 γκολ.

Παναθηναϊκός - Λαμία (20:30)

Η πιο μεγάλη νίκη στην εποχή Τερίμ είναι γεγονός για τον Παναθηναϊκό, το 1-0 στην Τούμπα για τον ημιτελικό του Κυπέλλου, δίνει τεράστιο αβαντάζ ενόψει της ρεβάνς, η οποία θα γίνει άμεσα, την προσεχή Τετάρτη στη Λεωφόρο. Αρνητικό στοιχείο, η αποβολή του Μπακασέτα, ο οποίος χάνει τα δύο ματς που ακολουθούν. Εκτός μάχης παραμένουν και οι Ιωαννίδης και Τζούρισιτς. Ανάσες για τον Τσέριν. Επιστρέφει ο Ούγκο με τον Βέρμπιτς, όπως και ο Ακαϊντίν.

Νίκη... κλειδί πέτυχε η Λαμία κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, πέρασε αυτή στην 6η θέση και το... φωνάζει πως θέλει να βρεθεί στην διαδικασία των playoffs. Έφθασε τις 4 συνεχόμενες επιτυχίες η ομάδα του Βόκολου, παίζει επιθετικά, δημιουργεί φάσεις, ρισκάρει, είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος δίχως αμφιβολία. Εκτίει ποινή ο μπακ Αμαράλ, διαθέσιμοι όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές.

Ξεκάθαρο φαβορί οι πράσινοι, χαμηλός ο άσος, αξίζει το ρίσκο στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατρόμητος - Άρης: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), 19:30
  • Παναθηναϊκός - Λαμία: Goal/Goal (απόδοση 2.10), 20:30
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ