FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Μιλάνε οι επιθέσεις στο Βόλος - Άρης, στοίχημα στο 3.40 στην Κρήτη

Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Αστέρα | 16 Σεπτεμβρίου 2023
Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Αστέρα | 16 Σεπτεμβρίου 2023 EUROKINISSI SPORTS

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 11ης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League. Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα και καταλήγει σε πονταρίσματα.

ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα (Σάββατο 17:30)

Διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος ο ΟΦΗ, ηττήθηκε στις Σέρρες κι ενώ προηγήθηκε, είχε ευκαιρίες για να πάρει κάτι, βγήκε εκτός πρώτης εξάδας. Προφανώς και μιλάμε για μια ποιοτική ομάδα, η οποία μπορεί να αντεπιτεθεί, στην παρούσα φάση υπάρχουν αρκετά προβλήματα! Εκτίουν οι Καρώ (στόπερ) και Αμπάντα (μπακ), μένουν εκτός λόγω τραυματισμού οι Μπάκιτς, Τοράλ, εκτός ο Γκλέιζερ που είχε διεθνείς υποχρεώσεις.

Οριακές καταστάσεις για τον ΠΑΣ Γιάννινα, δεν μπορεί να επιστρέψει στις νίκες, ο προπονητής Στάικος παραιτήθηκε μετά το εντός 1-1 με τον Βόλο, ωστόσο η διοίκηση δεν έκανε δεκτή την παραίτησή του, τον στηρίζει και περιμένει αντίδραση. Επιστρέφει ο χαφ Τζίνο, εκτός αποστολής μένουν οι Έφορντ και Λεό. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Κόντε.

Με τα προβλήματα που έχουν οι Κρητικοί και την μεγάλη ανάγκη για βαθμούς στην πλευρά του ΠΑΣ, ο άσος δεν έχει κανένα ενδιαφέρον, ίσως αξίζει να ψάξει κανείς την έκπληξη. Ανοδική πορεία καταγράφει το συνδυαστικό στοίχημα Χ2 & Over 1,5.

Ατρόμητος - Πανσερραϊκός (Σάββατο 19:00)

Καλύτερο ξεκίνημα για τον Σάσα Ίλιτς δεν μπορούσαν να φανταστούν στον Ατρόμητο, μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού, πήρε τεράστιο διπλό στο Βικελίδης. Άλλαξε εντελώς η εικόνα, η ομάδα παράγει, απειλεί και κυρίως σκοράρει, πλέον η αισιοδοξία είναι εύκολα διακριτή. Το ζητούμενο είναι να διατηρηθούν αυτά τα στάνταρ. Επιστρέφει ο Τζαβέλλας, εκτός ο Βέργος, νοκ άουτ ο στόπερ Ιμερέκοβ.

Μόνο σαν νεοφώτιστος δεν παίζει ο Πανσερραϊκός, ο Πάμπλο Γκαρσία του έχει δώσει ταυτότητα, παρουσιάζει ένα σύνολο που ξέρει να μάχεται και να παίρνει αποτελέσματα, ακόμη κι αν χρειάζεται να γυρίζει καταστάσεις, όπως έκανε την Δευτέρα κόντρα στον ΟΦΗ. Υπάρχει χαρακτήρας και πλάνο στην ομάδα, εκτίει ο καλός μέσος Στάικος (3 γκολ), επιστρέφει ο Ουεντραόγκο. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Γούλερι. Πάγια εκτός ο χαφ Στίνα.

Σε καλό... φεγγάρι και οι δύο, δύσκολο ματς για να προσεγγίσουμε σημείο, πάμε με την επιλογή 2-3 γκολ.

Βόλος - Άρης (Σάββατο 20:00)

Αρχίζει και μαζεύει βαθμούς ο Βόλος, έχει βελτιωθεί η εικόνα του στα τελευταία ματς, αλλά ακόμη έχει δρόμο μπροστά του ώστε να βρει ηρεμία. Ο Μπράτσος δείχνει να καταλήγει στα πρόσωπα που μπορούν να του κάνουν τη δουλειά, δίνεται λύση και στους στόπερ καθώς ο Σιέλης που έλειπε από τον Σεπτέμβριο είναι έτοιμος και μπορεί να αγωνιστεί. Εκτός ο δεξιός μπακ, Μύγας.

Κι εκεί που είχε βρει μομέντουμ ο Άρης, ήρθε η εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο, την οποία ουδείς ανέμενε. Κακή εμφάνιση, έλειψαν οι ιδέες, δεν υπήρξε έστω ένας παίκτης σε καλή μέρα να δώσει το κάτι παραπάνω. Ο Μάντζιος περιμένει αντίδραση, ωστόσο έχει προβλήματα να διαχειριστεί, καθώς λείπουν οι στόπερ Φαμπιάνο (εκτίει) και Βέλεθ, ο μπακ Οντουμπάτζιο και οι χαφ Ρουπ και Πάβισιτς. Στην αποστολή Φεράρι και Ζουλ.

Ο Άρης παρουσιάζεται φαβορί, θεωρητικά είναι, αλλά έχει απουσίες στην άμυνα, θα δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες. Ανεβαίνει τις τελευταίες ώρες το Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα: Χ2 & over 1,5 (απόδοση 3.40), 17:30
  • Aτρόμητος – Πανσερραϊκός: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), 19:00
  • Βόλος - Άρης: Goal/Goal (απόδοση 1.78), 20:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ