CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Με τον διπλασιασμό του Παναθηναϊκού και το combo του Άρη

Προγνωστικά Ελλάδα: Με τον διπλασιασμό του Παναθηναϊκού και το combo του Άρη
EUROKINISSI

Η δράση για την πρώτη αγωνιστική της Super League για τη σεζόν 2022-23 συνεχίζεται με τρεις αναμετρήσεις. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα των αγώνων της Κυριακής (21/08) και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική της Super League για τη σεζόν 2022-23 με τρεις αναμετρήσεις.

(Κυριακή 20:00) Παναθηναϊκός - Ιωνικός

Έδειξε καλά δείγματα στα δύο παιχνίδια με τη Σλάβια Πράγας ο Παναθηναϊκός και συνολικά πλήρωσε δύο σκληρές λανθασμένες διαιτητικές, μία σε κάθε παιχνίδι. Αγωνιστικά έλειψε πολύ ο Βιγιαφάνιες. Οι προσθήκες των Σπόραρ, Μάγκνουσον, Βέρμπιτς δείχνουν εξαιρετικές, ενώ είναι έτοιμο το μπαμ με τον Μπερνάρντ. Ο Παναθηναϊκός μετά από χρόνια ξεκινά σαν 3ο φαβορί για το πρωτάθλημα και δείχνει πως τουλάχιστον δεν είναι απίθανο να το διεκδικήσει. Θα χρειαστεί να παρουσιαστεί βελτιωμένος στα πονηρά εκτός έδρας παιχνίδια της κανονικής περιόδου, τα οποία τον πλήγωσαν πέρυσι. Τους κατώτερους στην Λεωφόρο τους σκοτώνει, πέρυσι τον Ιωνικό τον κέρδισε 4-1.

Ο Ιωνικός στην περσινή του επιστροφή είχε μία αξιόλογη παρουσία. Έκλεισε τον Μεντόσα από τον Παναιτωλικό για να αντικαταστήσει τον Άοσμαν, όμως την παραμονή της έναρξης του πρωταθλήματος επέστρεψε και ο Άοσμαν, οπότε θα υπάρχει ποιοτική βελτίωση που αναμένεται να παίξει ρόλο σε άλλα παιχνίδια, το έργο στην Λεωφόρο θα είναι δύσκολο. Μοναδική απουσία για τον Παναθηναϊκό αυτή του Σένκεφελντ. Στο 1.98 η νίκη του Παναθηναϊκού με ασιατικό χάντικαπ 1,5 στον μέσο όρο των εταιριών, που καταγράφει μικρή πτώση.

(Κυριακή 20:30) Άρης - Λεβαδειακός

Ο Λεβαδειακός επιστρέφει μετά από 3 χρόνια στην πρώτη Εθνική με τον κορμό της ομάδας που έφερε την άνοδο, ασφαλώς μοναδικός στόχος είναι η σωτηρία. Πρώτη αποστολή δύσκολη στο Βικελίδης απέναντι στον Άρη που μεσοεπιθετικά διαθέτει τις περισσότερες λύσεις υψηλού επιπέδου στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα δουλεύτηκε καλά από τον Μάντζιο τα δύο προηγούμενα χρόνια, όμως η έλλειψη του εύκολου γκολ έκανε δύσκολη τη ζωή της. Για την ακρίβεια περιόριζε το ταβάνι της. Η μεταγραφή του Γκρέι, η εξαιρετική κατάσταση του Πάλμα και οι ποιοτικές προσθήκες των Ζερβινιό - Γκαρθία ανεβάζουν τον πήχη των προσδοκιών.

Ο Μπούργος δέχτηκε κριτική για το πλάνο που εφάρμοσε στο πρώτο παιχνίδι στο Ισραήλ με τη Μακάμπι Τελ Αβιβ, η εικόνα του Άρη στη ρεβάνς, έδειξε πως δεν χρειαζόταν να φοβηθεί το παιχνίδι. Για ακόμα μία χρονιά το ευρωπαϊκό όνειρο τερμάτισε πρόωρα για τον Άρη και το βάρος θα δοθεί στο πρωτάθλημα. Με την προσθήκη του Γκρέι παιχνίδια όπως αυτό με τον Λεβαδειακό στο Βικελίδης πλέον μπορεί να τα κερδίζει πιο εύκολα και όχι στο οριακό 1-0. Εκτός αποστολής ο Ιτούρμπε για τον Άρη. Ο άσος από το 1.40 έως το 1.45, με over 1,5 φθάνει στο 1.70 με 1.75.

(Κυριακή 22:00) Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ολυμπιακός ξεκινά το φετινό πρωτάθλημα με νέο προπονητή. Η σταθερά του Μαρτίνς χάθηκε και όλοι περιμένουμε να δούμε τι ψάρια πιάνει ο Κορμπεράν. Η αποστολή του δεν είναι εύκολη. Αναλαμβάνει έναν σύλλογο που έχει μάθει να παίρνει εύκολα τα πρωταθλήματα, που όμως δεν είναι φρέσκος και η περσινή χρονιά φώναζε πως η επόμενη θα είναι δύσκολη. Για την πρεμιέρα με τον ΠΑΣ δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Γκάρι Ροντρίγκες, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Παπασταθόπουλος, δύσκολα και ο Μαντί. Εκτός αποστολής ο Χουάνγκ ώστε να προφυλαχθεί.Ανοιχτοί έμειναν οι λογαριασμοί με τον Απόλλωνα μετά το τρίτο στη σειρά 1-1 με τον Κορμπεράν στον πάγκο. Άρεσε και έκανε τη διαφορά ο Χουάνγκ, έκατσε η ομάδα μόλις βγήκε.

Ο ΠΑΣ άλλαξε προπονητή, ο Μεταξάς πήγε στην Τρίπολη, τη θέση του πήρε ο συνεργάτης του Στάικος. Ο νέος τεχνικός αναμένεται σύμφωνα με τα ρεπορτάζ να κάνει πιο επιθετική την ομάδα. Σίγουρα αποδυναμώνουν τον ΠΑΣ οι αποχωρήσεις των Σάλιακα Λοντίγκιν Στάνκο Γκαρντάφσκι, Περέα και Ντομίνγκεθ. Καταλαβαίνετε πως με αλλαγή φιλοσοφίας και πολλές αποχωρήσεις στο ρόστερ, οπότε δεν γίνεται να μετρηθεί. Η πρεμιέρα είναι ανάμεσα στους δύο αγώνες του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Λεμεσού, οπότε καλύτερα να πάμε πάσο.

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ