CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Με τον Άρη και τον διπλασιασμό στη Λαμία

Ο Μάνου Γκαρθία
Ο Μάνου Γκαρθία INTIME SPORTS

Ολοκληρώνεται η 15η αγωνιστική της Super League και ο Τσάρλυ αναλύει τα δύο ματς της Πέμπτης και καταλήγει σε πονταρίσματα.

(Πέμπτη 18:00) Άρης - Παναιτωλικός

Ήταν καλύτερος ο Άρης από τον Λεβαδειακό, όμως για ακόμα μία φορά επιπόλαιος με πρόβλημα στο σκοράρισμα, δεν κατάφερε να πάρει ένα παιχνίδι που έμοιαζε δικό του. Έχασε ακραίες ευκαιρίες ο Γκρέι για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Ο Παναιτωλικός σε ακόμα ένα παιχνίδι με μεγάλη ομάδα ήταν φοβικός και ηττήθηκε. Έχει τεράστια ανάγκη τη νίκη ο Πάρντιου. Ο άσος στο 1.40 στον μέσο όρο των εταιριών.

Εξέτισε ο στόπερ Φαμπιάνο (13/2) και επιστρέφει, πάντα εκτός ο στόπερ Ενκουλού (8/1). Σε διαδικασία αποδέσμευσης του συμβολαίου ο Ζερβινιό (επιθετικός 11/1). Επιστρέφει για τον Παναιτωλικός ο μπακ Αποστολάκης (9/0), απών ξανά ο εξτρέμ Μόρσεϊ (11/0), παραμένουν εκτός ο μέσος Ντουάρτε (11/0) και ο μπακ Μπακάκης (5/0). Εκτός και ο χαφ Βαρόνε (1/0).

(Πέμπτη 18:30) Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα

Έδειξε βελτίωση η Λαμία στο ντεμπούτο του Παντελίδη, άνοιξε στο τέλος το αποτέλεσμα, αδικεί το τελικό 3-0 από την ΑΕΚ την προσπάθεια που έγινε. Τεράστιο βαθμό πήρε ο ΠΑΣ που επέστρεψε από το 0-2 και τιμώρησε τις αμυντικές αδυναμίες του Ολυμπιακού. Το μεταξύ τους παιχνίδι είναι εξάποντο παραμονής με δύο ομάδες να έχουν την ανάγκη να αποδείξουν στον εαυτό τους πως μπορούν να βελτιωθούν και να έχουν καλύτερη τύχη στη συνέχεια. Περιμένω και οι δύο ομάδες να παίξουν για την νίκη, το Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Είναι ανοιχτά τα παιχνίδια του ΠΑΣ, θα τη βελτιώσει επιθετικά τη Λαμία ο Παντελίδης. Νοκ άουτ για τους γηπεδούχους ο εξτρέμ Ασκόφσκι (11/0), δανεικός δόθηκε ο μεσοεπιθετικός Μαρμεντίνι (6/0). Εκτός αποστολής ο εξτρέμ Τσιλούλης (13/0) και ο φορ Μποάκι (2/0). Επιστρέφει για τον ΠΑΣ ο χαφ/εξτρέμ Τζίμας (12/0), συνεχίζουν εκτός ο μέσος Μπιλμπάο (12/0) και ο μπακ Κιάκος (8/0). Το ίδιο και ο χαφ Λώλης (5/0). Μακροχρόνια τα υπόλοιπα αγωνιστικά θέματα.

TAGS CHARLIE BETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ