ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ελλάδα: Με το κίνητρο στο επίκεντρο

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -   (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ξεκινούν τα playouts της Stoiximan Super League και το Match Money ρισκάρει στο κίνητρο των ομάδων που βρίσκονται χαμηλότερα στη βαθμολογία εκκίνησης.

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος: Ο Αστέρας Τρίπολης είναι ίσως ο πλέον αδιάφορος της διαδικασίας των playouts. Έχοντας +12 από τις δύο τελευταίες θέσεις, είναι σχεδόν αδύνατο να κινδυνεύσει ενώ έχει και μια σχετική απογοήτευση από το ότι δεν κατάφερε να μπει στα playoffs της Stoiximan Super League. Στην πρεμιέρα θα υποδεχθεί τον Βόλο στο κεκλεισμένων των θυρών Θ. Κολοκοτρώνης και η ομάδα της Μαγνησίας έχει το κίνητρο αλλά και την ικανότητα για να εκμεταλλευτεί την περίσταση.

Για τον Βόλο είναι επιτακτική ανάγκη να πάρει αποτέλεσμα από την Τρίπολη, βρίσκεται στις τελευταίες δύο θέσεις ενώ μεσοβδόμαδα έλαβε την απορριπτική απόφαση της επιτροπής εφέσεων, για την υπόθεση του αγώνα με την Κηφισιά και τη ρατσιστική επίθεση του Αχιλλέα Μπέου στον Ανδρέα Τετέι. Κρίσιμο το ματς για τον Βόλο, με τη διπλή ευκαιρία στο Χ2 και σε απόδοση 1.90 καλυπτόμαστε απόλυτα.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός: Ο Παναιτωλικός ξεκινά τη μάχη των playouts υποδεχόμενος τον Πανσερραϊκό και αρχικά τουλάχιστον δείχνει να έχει ισχυρότερο κίνητρο. Οι Αγρινιώτες έχουν +1 από τον Βόλο στη μάχη της παραμονής και έκαναν σχετικά καλό φινάλε στην κανονική περίοδο, ενώ στον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Άρη άγγιξαν την παράταση, αφού στο 86’ είχαν δοκάρι.

Από την πλευρά του ο Πανσερραϊκός έκλεισε την κανονική περίοδο με νίκη ανάσα 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης και πήγε τη διαφορά από τον Βόλο στους 8 βαθμούς. Ένα πολύ καλό “μαξιλαράκι” για τα λιοντάρια, στη μάχη για την εξασφάλιση της παραμονής. Θα πάμε με το κίνητρο των γηπεδούχων και ο άσος στο 2.32 είναι ελκυστικός, μπορεί να εξηγηθεί και αγωνιστικά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αστέρας Τρίπολης – Βόλος: Χ2 (απόδοση 1.90), 17:00
  • Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός: Χ2 (απόδοση 1.85), 20:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ