CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Με το 2.00 του Παναθηναϊκού και τα γκολ στο Βικελίδης

Σπόραρ και Αϊτόρ πανηγυρίζουν γκολ του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ στη Λεωφόρο για την τέταρτη αγωνιστική της Super League
Σπόραρ και Αϊτόρ πανηγυρίζουν γκολ του Παναθηναϊκού INTIME

Η δράση στη Super League συνεχίζεται με την πέμπτη αγωνιστική. Δεσπόζει η αναμέτρηση μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη. Το ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα της πέμπτης αγωνιστικής και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Με αμείωτο το ενδιαφέρον συνεχίζεται η δράση στη Super League με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό να δοκιμάζεται εντός έδρας απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ξεχωρίζει το Άρης - Ολυμπιακός το βράδυ της Κυριακής (18/09) Εκτός έδρας δοκιμασία για την ΑΕΚ απέναντι στον Παναιτωλικό και τον ΠΑΟΚ στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ.

(Σάββατο 20:00) Ατρόμητος - Λαμία

Ήταν εντυπωσιακός ο Ατρόμητος στη Νίκαια. Έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά στην επανάληψη με τις αλλαγές του Κόλμαν η ομάδα του Περιστερίου οργίασε. Απέδειξε πως έχει βάθος, πως έχουν γίνει καλές μεταγραφές και φυσικά πως η φετινή χρονιά δεν θα έχει καμία σχέση με τις δύο προηγούμενες. Ήδη έχοντας μαζέψει 7 βαθμούς σε 4 παιχνίδια έχει βάλει βάσεις για ένα καλό πλασάρισμα.

Η Λαμία επίσης είναι βελτιωμένη σε σχέση με την περσινή χρονιά, όμως έχει δυσκολία στο γκολ. Γενικά οι ομάδες του Φέστα δεν έχουν εύκολο το σκοράρισμα. Δεν είναι εύκολο το παιχνίδι για τον Ατρόμητο, όμως με βάση την εικόνα του στη Νίκαια και συνολικά σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν είναι σε θέση να κερδίσει τη μαχητική Λαμία. Ο άσος στο 1.86 στον μέσο όρο των εταιριών.

Πλήρεις αναμένονται να παραταχθούν οι γηπεδούχοι. Για τη Λαμία τιμωρημένος ο φορ Μποάκιε (2/0) που αποβλήθηκε στην Τούμπα, 50-50 ο πολύτιμος μεσοεπιθετικός Νούνιες (3/1).

(Σάββατο 20:00) Παναιτωλικός - ΑΕΚ

Παιχνίδι που πρέπει να κερδίσει ο Αλμέιδα για να μπορέσει να δουλέψει με ηρεμία στη διακοπή, όμως η ομάδα του Αγρινίου δεν είναι μία εύκολη υπόθεση. Ο απαιτητικός Αναστασίου έχει πετύχει να δημιουργήσει ένα μαχητικό σύνολο με επιθετικό ταλέντο και σωστό θάρρος στα παιχνίδια του. Έχασε εύκολα στην πρεμιέρα από τον ΠΑΟΚ, στη συνέχεια όμως εντυπωσιάζει. Κέρδισε 3-1 εντός τον Άρη, πήρε 1-1 στο Περιστέρι από τον εξαιρετικό Ατρόμητο, πέρασε εύκολα με διπλό από το Ηράκλειο με 2-1.

Δεν τον κρατάς εύκολα τον Παναιτωλικό στο μηδέν, δεν έχει πείσει η ΑΕΚ για την αμυντική της ασφάλεια. Θα χρειαστεί να πετύχει πάνω από 1,5 τέρμα για να κερδίσει στο Αγρίνιο. Το Goal/Goal στο 2.04 κατά μέσο όρο η πιο λογική επιλογή. Αμφίβολος παραμένει ο μέσος Βαρόνε (1/0) για τους γηπεδούχους, εκτός αποστολής ο Γιόνσον για την ΑΕΚ, παραμένει έξω με θλάση ο Τσούμπερ.

(Σάββατο 21:30) Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα

Έχει μεγάλη ευκαιρία να κλείσει με 5Χ5 τον πρώτο κύκλο της σεζόν ο Παναθηναϊκός. Ασφαλώς και βοηθά και το πρόγραμμα, καθώς τα 4 πρώτα παιχνίδια είναι στη Λεωφόρο, κανένας όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως αυτήν την εποχή η ομάδα του Γιοβάνοβιτς είναι η καλύτερη του πρωταθλήματος. Μοιάζει όμως να χρωστά στον κόσμο που γεμίζει τη Λεωφόρο μία καλή εμφάνιση και μία καθαρή νίκη.

Ο ΠΑΣ στο Καραϊσκάκης την πρώτη αγωνιστική, στη Ριζούπολη με την ΑΕΚ την 3η έχασε 2-0. Ο άσος με ασιατικό χάντικαπ 1,5 σε απόδοση 2.00 στο μέσο όρο των εταιριών, σε αυτό θα βοηθήσει και η πιθανή επιστροφή των Μάγκνουσον, Χουανκάρ Σένγκεφελντ. Αμφίβολος ο Κώτσιρας. Για τον ΠΑΣ δίνονται αμφίβολοι οι μπακ Κιάκος (4/0), Ριένστρα (3/0) και Παμλίδης (4/0).

(Κυριακή 18:00) Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης

Δεν έχει ακόμη νίκη σε 4 παιχνίδια ο Αστέρας και αρχίζει να μην νιώθει άνετα ο Μεταξάς. Φαίνεται σαν να έχει ανάγκη να κερδίσει στη Λειβαδιά για να νιώσει ήρεμα με τη θέση του. Πάντως το τελικό 0-2 με τον Άρη είναι ένα άδικο αποτέλεσμα για την ομάδα της Τρίπολης. Σπατάλησε πολλές και μεγάλες ευκαιρίες.

Σε αυτό το ξεκίνημα ο Λεβαδειακός δείχνει πως είναι ένα αξιόμαχο σύνολο που δεν τα παρατάει εύκολα, όμως κάτι λείπει για να μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία. Δύο πράγματα πιστεύω πως δεν θα συμβούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν θα χάσει ο Αστέρας και δεν θα μπουν πολλά γκολ. Σε αυτήν την λογική το Χ2 σε συνδυασμό με under 3,5 βρίσκεται σε αποδόσεις ανάμεσα στο 1.65 και στο 1.70.

Εξέτισε ο σημαντικός στόπερ Βινίσιους (3/0, αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Συμελίδης (2/0). Για τους φιλοξενούμενους συνεχίζει εκτός ο αρχηγός/μέσος Μπεχαράνο (2/0), προς επιστροφή οι εξτρέμ Κρεσπί και Σίτο.

(Κυριακή 19:00) ΟΦΗ - ΠΑΟΚ

Η μεγαλύτερη απογοήτευση σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν είναι ο ΟΦΗ. Η ομάδα του Νιόπλια αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων, ο έμπειρος τεχνικός γκρινιάζει για το ρόστερ και ζητούσε παίκτες. Τη νύφη πλήρωσαν οι Σαμαράδες που αποχώρησαν από την ομάδα. Στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου έκλεισε ο μαχητικός φορ, πρώην του Ολυμπιακού, Γκερέρο και μάλλον θα μπει στην αποστολή. Ο ΠΑΟΚ έχει παράδοση, ένα ρεκόρ 11-1-0 στα 12 τελευταία απέναντι στον ΟΦΗ, 0-1-5 το υπέρ του πρόσφατο ρεκόρ στο Ηράκλειο.

Αν με είχε πείσει η ομάδα του Λουτσέσκου, θα πήγαινα με το διπλό, όμως και ο ΠΑΟΚ έχει τα θέματα του. Θα πάει για το 0-0 ο Νιόπλιας, για το αγαπημένο του 1-0 ο Λουτσέσκου, δύσκολο να φύγει το παιχνίδι από το Χ2 σε συνδυασμό με το under 3,5, combo bet που βρίσκεται πάνω από το 1.55.

Τρέχουν να προλάβουν ο μέσος Μεγιάδο (3/0) κι ο φορ Ντουρμισάι, πάντα εκτός οι μεσοεπιθετικοί Νέιρα (2/1), Τοράλ (2/0), εξέτισε ο μπακ Λάρσον (3/0), μπαίνει αποστολή ο νεοαποκτηθείς Γκερέρο. Χωρίς απουσίες ο ΠΑΟΚ.

(Κυριακή 20:00) Άρης - Ολυμπιακός

Ο Άρης πέρασε με μεγάλη δόση τύχης από την Τρίπολη, κρατήθηκε στο -5 από την κορυφή και σε ένα καλό πλασάρισμα στη βαθμολογία και μπαίνει στην εποχή Πάρντιού. Ο Ολυμπιακός είχε ακόμα ένα αρνητικό αποτέλεσμα με τον Βόλο, η απόσταση από τον Παναθηναϊκό, άνοιξε στους 4 βαθμούς και χρειάζεται να περάσει με διπλό από το Βικελίδης. Το βράδυ της Πέμπτης για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League έχασε εντός έδρας από τη Φράιμπουργκ με 3-0. Η κατάσταση σώζεται πάντως από το απίστευτο μεταγραφικό κρεσέντο των τελευταίων ημερών.

Οι παίκτες που ήρθαν αξιόλογοι, ικανοί να κάνουν την διαφορά, φτάνει να έρθουν σε καλό ατομικό επίπεδο. Όλα αυτά φυσικά θέλουν τον χρόνο τους και δεν αφορούν το παιχνίδι με τον Άρη στο Βικελίδης. Ούτε η άμυνα του Άρη βγάζει ασφάλεια και αυτοπεποίθηση αυτή την εποχή, ούτε του Ολυμπιακού.

Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, θα παίξουν για να κερδίσουν και όχι για να μην χάσουν, κάτι που οδηγεί στο Goal/Goal που κυκλοφορεί στο 1.90 κατά μέσο όρο. Εξέτισε ο μέσος Νταμπό (2/0), είναι τιμωρημένος ο εξτρέμ Γκαρσία (3/0), έχει όμως παίκτες στην θέση του για να τον αντικαταστήσει ο Άρης. Αμφίβολος ακόμη ο Χουάνγκ στον Ολυμπιακό.

(Κυριακή 21:00) Βόλος - Ιωνικός

Έτσι και δώσεις χώρο στον Βόλο την πάτησες. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου έχει κάνει τις δύο μεγάλες εκπλήξεις της φετινής περιόδου. Πήγε και κέρδισε την ΑΕΚ στη Ριζούπολη, πήρε την ισοπαλία στο Καραϊσκάκης. Στο εντός έδρας όμως παιχνίδι με τον ΟΦΗ, που έπρεπε να πάρει την μπάλα και να παίξει, τα έκανε σαλάτα και ηττήθηκε 1-0.

Ο Ιωνικός πρέπει να δείξει αντίδραση από το 4-1 που έχασε εντός από τον Ατρόμητο. Δεν είναι αυτές οι δυνατότητες της ομάδας και περιμένω οι παίκτες να παίξουν και για τον προπονητή τους Σπανό. Χρειάζεται να πάρει κάτι ο Ιωνικός, δεν θα βρει χώρους ο Βόλος, το Χ2 στο 1.80.

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ