CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Με το 1.88 στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Ο Χάμες Ροντρίγκες
Ο Χάμες Ροντρίγκες EUROKINISSI SPORTS

Τελευταία αγωνιστική στη Super League πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα της 13ης αγωνιστικής και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Τελευταία αγωνιστική στη Super League πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ. Ξεχωρίζει το Ολυμπιακός - ΑΕΚ.

(Κυριακή 16:00) ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης

Κομβικό το παιχνίδι για τον Πάρντιου και τη συνεργασία του με τον Άρη. Μετά την καλή εμφάνιση και το ξέσπασμα με τη Λαμία, αν κερδίσει στους Ζωσιμάδες θα έχει καταφέρει να γυρίσει το κλίμα και να πάει με καλή ψυχολογία στη διακοπή. Ο Άρης έχει πετύχει να είναι μόνιμα στην πρώτη 6άδα και στη συνέχεια θα πρέπει να δέσει, να αποκτήσει ισορροπία ώστε να βρει συγκεκριμένο σχήμα και να παρουσιάζει ένα ενιαίο πρόσωπο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε εύκολα στον Βόλο η κριτική στον προπονητή Στάικο επέστρεψε. Ο ΠΑΣ έχει την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία και για τον Άρη είναι πολύ σημαντικό να καταφέρει να κερδίσει στους Ζωσιμάδες και να πάρει μία ρεβάνς για τις περσινές ήττες στην κανονική περίοδο και το 0-5 στο Βικελίδης. Το διπλό στο 1.81 στον μέσο όρο των εταιριών.

Τραυματίας και συνάμα τιμωρημένος ο σημαντικός χαφ Καραχάλιος (10/0), δύσκολα ξανά ο μέσος Ριένστρα (5/0), και ο μπακ/χαφ Κιάκος (8/0). Ο Πάρντιου έχει αμφίβολους τους στόπερ Μπράμπετς (11/1) και τον μπακ Οντουμπάτζο (7/0).

(Κυριακή 17:15) Παναθηναϊκός - Ατρόμητος

Στον Παναθηναϊκό γνώριζαν πως δεν μπορούν να παίξουν καλά στο Αγρίνιο η ομάδα ήταν κουρασμένη και σωματικά και ψυχολογικά από το ντέρμπι στην Λεωφόρο έπρεπε όμως να βρει τρόπο για να κερδίσει. Μπορούσε να το πετύχει μόνο στο 0-1 και με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να κερδίσει, στο 0-1, χάρη σε ένα τέρμα του Ιωαννίδη που ήρθε από τον πάγκο.

Ίδιας λογικής και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο μόνο που στη Λεωφόρο θα υπάρχει και η υποστήριξη από τον κόσμο της ομάδας. Βρήκε ηρεμία η ομάδα του Κόλμαν από τη σπουδαία νίκη επί του Αστέρα, ακόμα και με ήττα στη Λεωφόρο θα τερματίσει στην 7η θέση στη διακοπή, αν δεν κάνει διπλό ο Παναιτωλικός στην Λαμία. Έχει μάθει ο Παναθηναϊκός να τα κερδίζει αυτά τα παιχνίδια. Ο άσος στο 1.42 στον μέσο όρο των εταιριών.

Χωρίς τον Παλάσιος (10/4) οι γηπεδούχοι, ξανά εκτός ο Πούγγουρας (5/0). Πάγια εκτός ο Αϊτόρ (9/8). Εξέτισε και επιστρέφει ο μπακ Ντε Μποκ (11/0), τιμωρημένος ο μέσος Κούεν (12/0).

(Κυριακή 18:00) Λαμία - Παναιτωλικός

Η Λαμία έμεινε στο 21ο λεπτό με παίκτη λιγότερο και αφέθηκε στη μοίρα της χάνοντας με 5-0 από τον Άρη. Ο Παναιτωλικός σε ακόμα ένα παιχνίδι με μεγάλο αντίπαλο ήταν παθητικός και έμεινε στο μηδέν. Έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό που εμφανίστηκε κουρασμένος, όμως δεν κατάφερε να διεκδικήσει τις πιθανότητες του. Σε κάθε περίπτωση στα εκτός έδρας με ομάδες, που βρίσκονται από την 7η θέση και κάτω, δείχνει διαφορετικό πρόσωπο, σκοράρει και παίρνει αποτελέσματα. Το Χ2 στο 1.68 στον μέσο όρο των εταιριών.

Σημαντική απουσία του ο αρχηγού/μέσου Μπεχαράνο (10/0) λόγω καρτών, ερωτηματικό ο εξτρέμ Ρόμανιτς (3/0). Τραυματίας ο μεσοεπιθετικός Ντουάρτε (11/0) για τους φιλοξενούμενους.

(Κυριακή 19:30) Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Κομβικό παιχνίδι και για τους δύο. Ο Ολυμπιακός πήρε ψυχολογία και συσπείρωση από την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε στην Λεωφόρο, μόνο όμως αν κερδίσει την ΑΕΚ θα μείνει στο κόλπο του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να αφήσει εκτός διεκδίκησης τον Ολυμπιακό και να πάει σε απευθείας μάχη με τον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός πήρε το κέντρο και κατάφερε να αξιοποιήσει την ποιότητα των Χουάνγκ, Χάμες και Μπιέλ. Η ΑΕΚ παίζει το καλύτερο πρέσινγκ ψηλά που έχει εμφανιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια και με αυτό το όπλο μπορεί να σκοράρει στο Γ. Καραϊσκάκης.

Ο Ολυμπιακός όταν θα καταφέρνει να βγάζει την μπάλα από τους στόπερ του και να τη φτάνει στον έλεγχο των Εμβιλά - Χουάνγκ θα μπορέσει να κάνει παιχνίδι ανάμεσα στις γραμμές της ΑΕΚ. Οι δύο ομάδες είναι φορμαρισμένες και με το αγωνιστικό στυλ που παίζουν μπορούν να μας χαρίσουν ένα γεμάτο από φάσεις παιχνίδι. Το Goal/Goal στο 1.88 στον μέσο όρο των εταιριών.

Σταθερά τραυματίας ο Γκάρι Ροντρίγκες (7/1), ερωτηματικό ξανά οι Μπα (7/0) και Σισέ (3/0), όμως είναι δεδομένο πως θα πάει με το δίδυμο Παπασταθόπουλο - Ντόι ο Μίτσελ. Εκτός ο Τσούμπερ (6/0), τραυματίας ο Ελίασον (9/0), σημαντικό νέο πως επιστρέφει ο Βίντα (10/0), δίνει μάχη με τον χρόνο ο Σιμάνσκι (11/1).

(Κυριακή 21:30) ΠΑΟΚ - Βόλος

Από το καλύτερο φετινό του παιχνίδι προέρχεται ο ΠΑΟΚ. Έπαιξε καλά και κέρδισε εύκολα με 0-3 στη Νίκαια. Έχει την ευκαιρία αν κερδίσει τον Βόλο να ανέβει σίγουρα στην 4η θέση και αν δεν κερδίσει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι την ΑΕΚ είτε να τον φθάσει είτε να τον βάλει από κάτω. Ακόμη όμως και να γίνει άσος θα πλησιάσει στους 3 βαθμούς την ΑΕΚ και θα έχει και τους δύο σε απόσταση βολής. Πέτυχε σημαντική νίκη με τον ΠΑΣ ο Βόλος το τελευταίο διάστημα, πάντως δείχνει να στηρίζεται περισσότερο στο ατομικό ταλέντο των ποδοσφαιριστών του και βγάζει αμυντικά θέματα. Ο άσος στο 1.50 στον μέσο όρο των εταιριών.

Ερωτηματικό ο Κούρτιτς (10/3), που έλειψε μεσοβδόμαδα, μάλλον επιστρέφει ο Κουλιεράκης (9/0), πάντα εκτός Νάρεϊ (10/4) Λύρατζης (8/0), Τσαούσης (9/0) και Βιεϊρίνια (6/0). Θα παίξει όμως ο Λουτσέσκου με την ομάδα που πέρασε αέρα από την Νίκαια. Κάρτες ο στόπερ Σιέλης (11/0) για τους φιλοξενούμενους.

(Δευτέρα 18:00) Αστέρας Τρίπολης - Ιωνικός

Περίεργο παιχνίδι, ο Αστέρας κάνει πραγματικά πολύ άσχημη σεζόν, κατώτερη από τις δυνατότητες του υλικού. Ο Ιωνικός πέτυχε την πρώτη νίκη στο Ηράκλειο και η λογική έλεγε πως αυτό το αποτέλεσμα θα δημιουργήσει συνθήκες για βελτίωση, η εικόνα όμως στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν απογοητευτική. Ο αγώνας είναι οριακός για τον Μεταξά, μόνο αν κερδίσει θα κρατήσει την θέση του. Είναι απογοητευτική η αμυντική λειτουργία του Ιωνικού, μοιάζει σαν ο πιο βατός αντίπαλος για να κερδίσει ο Αστέρας και να μείνει ο Μεταξάς στην θέση του. Ο άσος στο 1.80.

Αμφίβολος ο εξτρέμ Τιλίκα (11/3) για τους γηπεδούχους, ο μεσοεπιθετικός Άοσμαν (8/1) για τους φιλοξενούμενους.

(Δευτέρα 19:30) ΟΦΗ - Λεβαδειακός

Δύσκολη η κατάσταση στον ΟΦΗ. Η ισοπαλία στην πρεμιέρα του Ντουμπράουσκας στο Βικελίδης δεν είχε συνέχεια. Απογοητευτικός ο ΟΦΗ στην εντός έδρας ήττα από τον Ιωνικό, δεν αντιστάθηκε μεσοβδόμαδα στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ. Τον αγώνα με τον Λεβαδειακό τον έχουν σημαδέψει για νίκη, δεν είναι σίγουρο όμως πως μπορούν να πάρουν την κατοχή της μπάλας και να κερδίσουν το παιχνίδι. Ο Λεβαδειακός παίζει κλειστά πίσω από την μπάλα, δεν θα αφήσει χώρους και η λογική λέει πως το παιχνίδι δεν θα φύγει από το under 2,5, στο 1.60 στον μέσο όρο των εταιριών.

Τραυματίας ο αξιόλογος μεσοεπιθετικός Τοράλ (8/2) για τους γηπεδούχους, πιο πολλά τα προβλήματα για τον Βέλιτς, έχει φρέσκια απουσία τον στόπερ Λιάγκα (9/1), εκτός παραμένουν οι Λούα Λούα (9/0), Μουτίνιο (10/2), Μεχία (10/0), Μπελμόντ (5/1) και Τόρο (5/0).

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ