BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ελλάδα: Με φόρα Άρης και ΑΕΚ, πρέπει να βγει μπροστά ο Παναθηναϊκός

Προγνωστικά Ελλάδα: Με φόρα Άρης και ΑΕΚ, πρέπει να βγει μπροστά ο Παναθηναϊκός
EUROKINISSI

Μετά το 2/2 της Τρίτης το BetMarket.gr επιστρέφει με προτάσεις για τη Stoiximan Super League.

Με δύο στα δύο έκλεισε η στήλη BetMarket Tips της Τρίτης σε πονταρίσματα στην Premier League. Μια Τετάρτη γεμάτη ποδόσφαιρο η σημερινή, με τη Stoiximan Super League να παίρνει φωτιά στην εμβόλιμη αγωνιστική των playoffs. Τρία ματς, όλα με το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Πιο αμφίρροπο βάσει στοιχηματικών αποδόσεων το Άρης - Παναθηναϊκός, με τον Παναθηναϊκό να παραμένει φαβορί αλλά στην υψηλή απόδοση του 2.60 στο διπλό. Σε ένα ματς που οι δύο ομάδες μπαίνουν στο γήπεδο με εντελώς αντίθετο μομέντουμ μετά τα τελευταία τους αποτελέσματα. Ο Άρης με ψυχολογία νίκης μετά το 2-2 στο Καραϊσκάκης.

Αν έχει καταφέρει κάτι ο Τερζής είναι να καταφέρει την επιστροφή των κιτρινόμαυρων στα γκολ, καθώς στα έξι τελευταία παιχνίδια τους σκοράρουν κατά μέσο όρο δύο τέρματα/ ανά παιχνίδι. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός έχοντας… σχεδόν αποδεχτεί πως δεν μπορεί να σκοράρει! Και ίσως αυτό αναγκάσει τον Γιοβάνοβιτς σε μεγαλύτερα ρίσκα, με το Goal/Goal να φτάνει στο 2.02.

Στον Πειραιά ο Ολυμπιακός λογίζεται ως φαβορί υποδεχόμενος τον ΠΑΟΚ. Ενας Ολυμπιακός που είναι ερωτηματικό πως θα αντιδράσει στο σοκ της αποχώρησης Μίτσελ. Με 4ο προπονητή για φέτος, τον υπηρεσιακό Ανιγκό που ξέρει καταστάσεις μέσα στην ομάδα. Αίνιγμα και η αντίδραση του ΠΑΟΚ, που πάνω που είχε καλύψει το χάντικαπ της διαφοράς και πίστεψε πως θα κερδίσει την ΑΕΚ και θα μπει για τα καλά στη μάχη του τίτλου, ήρθε αυτό το 0-1 στην Τούμπα. Βαθμολογικά έμεινε πίσω και αναμένουμε να δούμε και ψυχολογικά τι αντοχές έχει να επιχειρήσει νέα επίθεση προς την κορυφή. Ματς που πηγαίνουν και οι δύο με πληγές και δεν αποκλείεται να λήξει χωρίς νικητή στο τέλος.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η ΑΕΚ καβάλα στο άλογο μετά το διπλό στην Τούμπα δίνει δεύτερο σερί εκτός έδρας. Και αυτό είναι το μοναδικό ψεγάδι που μπορούμε να βρούμε στην ομάδα του Αλμέιδα σήμερα στο Βόλο. Ο κόσμος σχεδόν δικός της στο γήπεδο, η ψυχολογία στα ουράνια έπειτα από τη σπουδαία νίκη στην Τούμπα και αγωνιστικά προβλήματα που μπορούν να καλυφθούν από το ρόστερ της ομάδας. Η ΑΕΚ δεν έχει δεχτεί γκολ στις πρώτες δύο αγωνιστικές των play off και πιθανή νίκη της απόψε με καθαρά δίχτυα ανεβάζει την απόδοση στο 1.85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βόλος - ΑΕΚ: 2 & No Goal (απόδοση 2.80), 18:00
  • Άρης - Παναθηναϊκός: Goal/Goal (απόδοση 2.02), 19:30

Aναλύσεις και έξυπνα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και Φόρμουλα 1 καθημερινά στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ